Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Eldom Promis TM-150green

Zobraziť katalóg
Eldom Promis TM-150green
Desiatový box – dvojkomorový, hermeticky uzatvárateľný, objem 2l, vnútorná nádoba z nehrdzavejúcej ocele, možnosť použiť aj v chladničke alebo mrazničke, vhodné do umývačky riadu, farba zelená
Kód:  ELPACC16 Produktové číslo:  TM-150green Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eldom Promis TM-150green Predaj skončil

Eldom Promis TM-150green

Kvalitný box Eldom Promis je ideálna nádoba na prenášanie aj servírovanie potravín. Box je vyrobený z kvalitného plastu a vnútorná nádoba z nerezu a je tak vhodný pre styk s potravinami. Jeho dvojkomorový systém možno hermeticky uzavrieť vekom a týmto spôsobom zamedzíte šíreniu baktérií. Vďaka tomu môžete predĺžiť trvanlivosť niektorých potravín a napríklad ovocie alebo zelenina neoschýnajú.

Skvelé vlastnosti

  • Kvalitný plast pre styk s potravinami
  • Hermeticky uzatvárateľný
  • Vnútorná nehrdzavejúca nádoba
  • Dvojkomorový systém
  • Celkový objem 2 litre
  • Vhodný do chladničky i mrazničky
  • Praktické sklopné držadlo
  • Zelená farba

Univerzálne využitie

Eldom Promis je presne taká nádoba, akú ste už dlho potrebovali. Má veľmi pevné vyhotovenie a jednoduchý systém uzatvárania. Vďaka absolútnej tesnosti je vhodná na prenášanie jedla napríklad do práce alebo do školy. Eldom boxy majú prepracovaný moderný dizajn, ktorý sa hodí do všetkých moderných kuchyní.

Eldom

Spoločnosť Eldom úspešne funguje viac ako 25 rokov. Jej najväčšou prioritou je spokojnosť zákazníkov. Medzi portfólio kvalitných výrobkov patria predovšetkým potreby do kuchyne a domácnosti za veľmi príjemné ceny, ktoré korešpondujú s postavením špičkového európskeho výrobcu.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
1,5 l Hotovo!
Hmotnosť
490 g Hotovo!
Počet poschodí
2 Hotovo!
Materiál
Plast, Nerez Hotovo!
Vlastnosti
Vákuová izolácia, Silikónové tesnenie Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,5 l Hotovo!
Hmotnosť
490 g Hotovo!
Počet poschodí
2 Hotovo!
Materiál
Plast, Nerez Hotovo!
Vlastnosti
Vákuová izolácia, Silikónové tesnenie Hotovo!
Výdrž teplého nápoja
3 h Hotovo!
Výdrž studeného nápoja
3 h Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky obedáre a termosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, včera jsem si vyzvedla zásilku s výše uvedeným boxem. Mám totožný problém jako p. Dušek z předešlého dotazu. V krabičce je bílý box o objemu 2x 0,75l! Navíc součástí balení je návod k použití a záruční podmínky boxů na přenos potravin (od výrobce), jež obsahuje upozornění, že boxy se nesmí ohřívat! V popisu výrobku však na stránkách uvádíte: "možnost použít i v chladničce nebo mrazáku, vhodné pro ohřev v mikrovlnné troubě, vhodné do myčky". Která informace je správná a jak je možné, že se situace opět opakuje? Děkuji

Dobrý den. Má objem 2l? tento jsem si objednal a poslali mi jiný co měl 2x0,75l a byl bílý. Po tom co jsem ho vrátil se tu objevil opět. Ale pokud by to už bylo správně tak bych si ho vzal.

Diskusia a poradňa k Eldom Promis TM-150green
Príslušenstvo pre Eldom Promis TM-150green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-150green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom Promis Snackbox TM-150 Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom Promis Snackbox TM-150 Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eldom Promis TM-150green ételtároló doboz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií