Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 72 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor, katalytické čistenie rúry, biela farba, 59.4 cm× 59.6 cm× 56.9 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, automatické vypnutie, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, ukazovateľ zvyškového tepla, skosená predná hrana, bez rámika, vzhľad: biele sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V a 400 V, 4.4 cm× 59 cm× 52 cm (V׊×H), biela farba
Kód:  ELUSET50 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW Predaj skončil

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW

Potrebujete kuchyňu vybaviť kvalitnými spotrebičmi, ktoré budú dokonale ladiť ako s klasickými, tak aj modernými interiérmi? Riešenie ponúka cenovo výhodná sada vstavanej rúry ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V a varnej dosky ELECTROLUX 700 PRO StepPower KGU64361X. Vstavaná rúra ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V vás zaujme na prvý pohľad moderným dizajnom bielej farby a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami. Umožňuje pečenie na 3 úrovniach naraz, pričom rovnomerné prepečenie je dosiahnuté pomocou správnej cirkulácie vzduchu. ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je elektrická rúra rozpálená presne vo chvíli, keď potrebujete. Na intuitívnom LCD displeji pohodlne nastavíte dĺžku, režim aj teplotu prípravy.

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V

  • Vstavaná rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Rúra na pečenie ELECTROLUX s pyrolytickým čistením
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Súčasťou vstavanej elektrickej rúry je vysoký chrómovaný rošt a koláčový plech
  • S detským zámkom aj integrovaným časovačom
  • Intuitívny LCD displej

Kľúčové vlastnosti varnej dosky ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW

  • Funkcia spájania varných plôch Bridge
  • Detský zámok varnej dosky Electrolux EIV63440BW
  • Prehľadný dotykový displej na ľahké nastavenie jednotlivých zón
  • Elegantný dizajn varnej dosky Electrolux EIV63440BW
  • Automatické prispôsobenie veľkosti varných zón na rovnomerný ohrev
  • Štyri varné zóny varnej dosky Electrolux EIV63440BW
  • Funkcia PowerBoost pre maximálny výkon
  • Biela farba varnej dosky Electrolux EIV63440BW

Teplotná sonda pre dokonalé výsledky

K vstavanej rúre ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V obdržíte aj teplotnú sondu, ktorou môžete kontrolovať teplotu vášho pokrmu, aby ste dosiahli dokonalé upečenie.

Intuitívny LCD displej

Na intuitívnom LCD displeji pohodlne nastavíte dĺžku, režim aj teplotu prípravy. Displej taktiež umožňuje prístup k prednastaveným receptom. Stačí zvoliť príslušný program a pyrolytická rúra sa už sama nastaví. Okrem toho je vybavená aj detským zámkom, ktorý chráni pred náhodným spustením spotrebiča, časovačom aj indikáciou zvyškového tepla. Vstavaná rúra s pyrolýzou ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V jednoducho posunievaše varenie a pečenie na ďalšiu úroveň.

Trvalý lesk vďaka pyrolytickému čisteniu

Pyrolytické čistenie udrží rúru ELECTROLUX ako novú, a to bez namáhavého čistenia. Inteligentný samočistiaci systém spáli pri vysokej teplote mastnotu a ostatné zvyšky na jemný popolček, ktorý stačí iba zotrieť vlhkou handričkou.

Vstavaná rúra s praktickými funkciami

Rúra na pečenie ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V je vybavená mnohými praktickými funkciami, s pomocou ktorých dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný aj horný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie pizze, vlhké teplovzdušné pečenie, pomalé pečenie aj rozmrazovanie – stačí si iba vybrať podľa druhu pripravovaného pokrmu. Vo vybavení rúry pritom nechýba vysoký chrómovaný rošt, smaltovanýkoláčový plecha smaltovaný odkvapkávací pekáč.

Rovnomerné pečenie na 3 úrovniach súčasne

Vďaka kruhovému vykurovaciemu telesu umožňuje elektrická rúra pečenie na 3 úrovniach naraz, čo využijete pri príprave väčšieho množstva pokrmov či pri pečení vianočných cukroviniek. Rovnomerné pečenie je pritom dosiahnuté pomocou správnej cirkulácie vzduchu. Ventilátor účinne rozháňa teplo do všetkých kútov rúry, čím sa udržuje rovnaká teplota v celom jej priestore. Pyrolytická rúra sa tak zahreje skôr a vaše pokrmy budú vždyperfektne prepečené.

Funkcia Bridge na spojenie varných zón

Vstavaná varná doska Electrolux EIV63440BW ponúka funkciu Bridge na prepojenie varných zón. Vďaka tomu je možné spojiť varné zóny do jednej veľkej plochy a získať tak ideálnu varnú plochu na použitie veľkých hrncov či panvíc. Nastavenie času aj teploty sa v jednotlivých zónach vzájomne ladí automaticky.

Varné zóny s automatickým prispôsobením veľkosti

Indukčná varná doska Electrolux EIV63440BW disponuje varnými zónami, ktoré sa automaticky prispôsobia tvaru a veľkosti riadu bez straty výkonu. Príprava jedla vďaka tomu bude prebiehať úplne rovnomerne, nech už panvicu alebo hrniec pri príprave jedla umiestnite kamkoľvek.

Funkcia zachovania nastavenia

Na uchovanie vášho nastavenia je indukčná varná doska Electrolux EIV63440BW vybavená praktickou funkciou zablokovania tlačidiel. Vďaka tomu na doske zostane zachované vaše nastavenie prípravy, a to aj v situáciách, kedy sa panelu dotknú deti alebo ktokoľvek iný. Z povrchu dosky je možné navyše veľmi ľahko zotrieť rozliate tekutiny, takže vás pri príprave chutných pokrmov nebude nič rozptyľovať.

Funkcia PowerBoost varnej dosky Electrolux EIV63440BS

Indukčná platňa Electrolux EIV63440BW disponuje funkciou PowerBoost na rýchly ohrev vody do bodu varu. Vďaka tomu je ohrev vody na varnej doske Electrolux rýchlejší ako v rýchlovarnej kanvici, čo oceníte napríklad pri príprave cestovín. Táto funkcia je ideálna aj pre panvice, ktoré behom okamihu privediete do ideálnej teploty na prudké vyprážanie.

Dotykový displej na ľahké nastavenie každej zóny

Nastavenie teploty na prípravu pokrmov môžete na indukčnej varnej doske Electrolux EIV63440BW ľahko ovládať pomocou priameho dotykového displeja. Vďaka tomu získate nad indukčnou varnou doskou Electrolux absolútnu kontrolu a jednoduchým stlačením môžete upravovať nastavenie ideálnej teploty podľa potreby.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 480 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Hĺbka
56,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Biela Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Termosonda Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
4,4 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Biele sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV63440BW.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií