Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 70 l, gril, horný ohrev, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor, parné čistenie rúry, čierna farba, 59.4 cm× 59.5 cm× 56.7 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 6, automatické vypnutie, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, flexi zóna, ukazovateľ zvyškového tepla, skosená predná hrana, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V a 400 V, 4.4 cm× 91 cm× 52 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  ELUSET56 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 Predaj skončil

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467

Výhodný set obsahuje rúru s parnou funkciou ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X a indukčnú varnú dosku ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467. Vstavaná rúra ELECTROLUX s parnou funkciou SteamBoost vás zaujme moderným dizajnom v nerezovom a čiernom vyhotovení, pričom súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, s ktorými sa pečenie a varenie stane skutočným zážitkom. Kombinuje paru s tradičným ohrevom, pokrmy tak budú vždy krásne šťavnaté vo vnútri a chrumkavé na povrchu. Parné funkcie SteamBoost používa 3 voliteľné úrovne pary, a to na pečenie múčnych jedál, na mäso a špeciálne na zeleninu a ryby. Na rúre ELECTROLUX navyše oceníte jej veľký vnútorný priestor s objemom 70 l. Vďaka energetickej triede A+ je zaistená jej úsporná prevádzka.

Kľúčové vlastnosti setu obsahujúceho parnú rúru a indukčnú varnú dosku ELECTROLUX

  • Súprava obsahuje parnú rúru ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X a indukčnú varnú dosku ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467
  • Vstavaná rúra ELECTROLUX s parnou funkciou SteamBoost v modernom vyhotovení antikoro a čiernej farby
  • Kombinuje paru s tradičným ohrevom a zaručuje rovnomerné prepečenie
  • Rúra je vybavená teplotnou sondou na presnú prípravu
  • Ovláda sa jednoducho pomocou intuitívneho LCD displeja
  • Varná doska s indukciou ELECTROLUX EIV9467 čiernej farby bez rámika so 6 varnými zónami
  • Vstavaná doska je vybavená funkciou Bridge na prepojenie varných zón
  • Funkcia Power Booster umožňuje rýchlejšie varenie
  • Technológia Hob2Hood zaisťuje bezdrôtovú komunikáciu s odsávačom pár

Špičkové funkcie a vybavenie parnej rúry ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X

Rúra ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X sa ľahko ovláda pomocou intuitívneho dotykového displeja. Stačí vybrať pokrm, ktorý sa chystáte pripraviť, a rúra automaticky nastaví čas a teplotu. Umožňuje piecť až na 3 úrovniach naraz. Je vybavená inovatívnym systémom prúdenia vzduchu, ktorý zaistí rovnomernú cirkuláciu vzduchu vo vnútri rúry. Disponuje aj funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je rúra rozpálená presne vo chvíli, keď potrebujete. Skvelou vychytávkou je aj teplotná sonda, ktorá umožňuje v priebehu prípravy merať teplotu stredu pokrmu.

Indukčná varná doska ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 na jednoduchú prípravu pokrmov

S modernou varnou doskou s indukciou ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 so šírkou 90 cm ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez obáv pustiť do varenia na jednej zo 6 varných zón, ktoré možno ľahko spojiť pomocou funkcie Bridge. Zároveň dokáže prispôsobiť varné zóny veľkosti vášho riad bez straty výkonu. Po položení nádoby na varnú dosku sa automaticky rozsvietia zodpovedajúce posuvné ovládače. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy dokonale informovaní o tom, ktorá zóna je práve v činnosti a získate maximálny prehľad o varnom procese.

Skvelé vychytávky a rad praktických funkcií

Varná indukčná doska ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 v modernom dizajne čiernej farby vďaka radu inteligentných funkcií maximálne uľahčuje každodenné varenie. Na veľmi rýchly ohrev pokrmov určite uvítate funkciu Power Booster, vďaka ktorej dosiahne voda bod varu rýchlejšie ako v rýchlovarnej kanvici. Pomocou inovatívnej funkcie Hob2Hood môžete dosku bezdrôtovo prepojiť s kompatibilným odsávačom pár. Po začatí varenia odsávač automaticky prispôsobí intenzitu odsávania podľa výkonu varnej dosky.

Rozmery rúry:
59,4 × 59,5 × 56,7 cm

Rozmery dosky:
90 × 52 cm


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Termosonda, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
6 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Automatické vypnutie, Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Áno Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
4,4 cm Hotovo!
Šírka
91 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31X + ELECTROLUX 700 FLEX Bridge EIV9467.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií