PET PET

ELECTROLUX EBC54524OX + ELECTROLUX EED14700OX

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EBC54524OX + ELECTROLUX EED14700OX
Set spotrebičov – vstavaného kávovaru a ohrievacej zásuvky, Kávovar: zabudovateľný, výška 45cm, Ovládanie elektronické dotykové, Kapacita mlynčeku na kávu 200g, Objem nádrže na vodu 1.8l, Automatická funkcia na prípravu espressa, Automatická funkcia na prípravu cappuccina, Podsvietenie, Farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, termokanvica až na 6 šálok kávy, nádobka na mlieko, V׊×H 45×56×55cm + ZÁSUVKA: vstavaná, ohrev jedla, rozmrazovanie, výška 14cm
Kód:  ELESET002 Stránky výrobcu
ELECTROLUX EBC54524OX + ELECTROLUX EED14700OX Predaj skončil

ELECTROLUX EBC54524OX + ELECTROLUX EED14700OX

Ak ste milovníkom kvalitnej kávy, nenechajte si utiecť našu skvelú ponuku na zabudovateľný kávovar EBC54524OX a ohrievaciu zásuvku EED14700OX od renomovanej spoločnosti Electrolux. Kávovar disponuje elegantným dizajnom v čiernej antikorovej ocele so špeciálnou povrchovou úpravu, ktorá zabráni vzniku odtlačkov prstov. Ak potrebujete pripraviť naraz väčšie množstvo kávy, iste uvítate funkciu kanvice, ktorá pripraví až 6 šálok naraz. Objem nádrže na vodu je 1,8 l a kapacita mlynčeka na kávu je 200 g.

Kľúčové vlastnosti kávovaru Electrolux EBC54524OX

  • Vstavaný kávovar Electrolux dodá vašej kuchyni eleganciu
  • Je vyrobený z antikorovej ocele v čiernej farbe
  • Povrchová úprava, ktorá zabráni vzniku odtlačkov prstov
  • Podsvietený a dotykový LCD displej
  • Umožňuje pripraviť naraz až 6 šálok
  • Možno pripraviť kávu v troch veľkostiach
  • Objem nádrže na vodu je 1,8 l
  • Nádrž na kávu pojme až 200 g kávy

Jednoduché ovládanie s LCD displejom

Dotykové ovládanie na podsvietenom LCD displeji kávovaru EBC54524OX je intuitívne a veľmi jednoduché. Zvolíte si druh kávy, na displeji sa objaví potvrdenie vášho výberu a následne ukončenie procesu. Tak isto si môžete zvoliť tiež veľkosť a kávovar pripraví presne taký nápoj aký práve vyžadujete. Vybrať si môžete z veľkosti espreso, normálnej alebo lungo. Pre fanúšikov cappuccina je tu tiež funkcia na prípravu mliečnej peny. Stačí len naplniť nádobku mliekom a stlačiť tlačidlo. Prístroj potom vytvorí dokonale nadýchanú krémovú mliečnu penu.


Praktická ohrievacia zásuvka EED14700OX

Ohrievacia zásuvka je základom každej profesionálnej kuchyne. S jej službami váš hosť už nikdy nedostane jedlo na studenom tanieri či snáď úplne studené. Zásuvka má dômyselnú cirkuláciu vzduchu na zabezpečenie rovnomernej teploty v každom mieste. Možno ju využiť aj na rozmrazovanie potravín či na kysnutie cesta, ku ktorému je vyhradené miesto. Teleskopické pojazdy zabezpečí jednoduchý prístup. Povrch z antikorovej ocele je tiež povrchovo ošetrený proti zanechávaniu odtlačkov.

Kľúčové vlastnosti vstavanej ohrievacej zásuvky EED14700OX

  • Vstavaný typ
  • Rovnomerné ohrievanie
  • Rozmrazovanie
  • Možno využiť aj na kysnutie cesta
  • Teleskopické pojazdy
  • Povrchovo ošetrené proti zanechávaniu odtlačkov

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie
Vstavaný Hotovo!

Typ kávovaru

Vyhotovenie
Vstavaný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EBC54524OX + ELECTROLUX EED14700OX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EBC54524OX + ELECTROLUX EED14700OX.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií