Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné

Zobraziť katalóg
Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné
Automatický kávovar 1350W, 15bar, CZ LCD, Thermoblock, mlýnek, termo konvice, parní tryska
Kód:  EAN3305 Produktové číslo:  900199015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné Predaj skončil

Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné

Revolučná espresso zo série Caffe Grande na prípravu až desiatich šálok kávy naraz.Stačí len umiestniť dodávanú kanvicu pod výpust kávy a prístroj už automaticky spustí funkciu prípravy viac šálok.Potom už stačí len navoliť počet šálok a malý moment počkať.Samozrejmosťou je výpust s integrovanou funkciou pary a horúcej vody.Pre prípravu kávy je používaný systém Termoblock, vďaka ktorému je epresso pripravené ihneď po použití pary.Prístroj obsahuje aj kvalitný mlynček na kávu vrátane zásobníka na zrna.



Pre ovládanie slúži jemný červený LCD displej so sadou tlačidiel a otočných ovládačov, ktoré veľmi uľahčujú obsluhu a ovládanie.Prístroj umožňuje individuálne nastavenie sily kávy a množstva vody.Systém prípravy pred sparením ponúka silu a arómu presne podľa vášho želania.Nechýba ani možnosť nastaviť teplotu pripravovanej kávy.Poteší tiež vyhrievané plocha pre bezpečné uloženie šálok.Prístroj umožňuje použitie mletej aj zrnkovej kávy.



Veľkou výhodou je veľmi jednoduchá údržba, kedy je väčšina potrebných súčasťou pohodlne dostupná skrze čelnú stranu prístroja.Bez problémov je takto možné vyňať varnú jednotku, zásobník na vodu i odoberateľnou odkvapkávacia misku s mriežkou.Odnímateľné súčasti môžu byť umyté v umývačke riadu.Vďaka automatickému proplachovacímu a protikorozivnímu programu netreba komplexného chemického čistenia.Pri prvej spustení nie je potreba vykonávať odvzdušnenie.Prívodný sieťový kábel je možné uschovať vnútri prístroja.



Parametre a špecifikácie:



Tlak čerpadla:

15 barov



Príkon:

1350 W



Hlučnosť:

64 dB (A)



Ovládanie:

Jemný textový displej



Systém ohrievania:

Thermoblock



Farba:

Strieborná argento



Rozmery:

380 x 380 x 290 mm



Hmotnosť:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ECG6400 Caffé Grande stříbrné.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií