Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux EKI6771DOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EKI6771DOX
5 2 hodnotení
Sporák – elektrický s indukčnou doskou, energetická trieda A, 4 varné zóny, rúra 72l, 12 funkcií, gril, ventilátor, pyrolitické čistenie, 2 sklá dvierok, odnímateľné dvierka rúry, 85×59.6×60cm
Kód:  FAV1106i Produktové číslo:  EKI6771DOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EKI6771DOX

Hľadáte vybavenie do novej kuchyne? Alebo len chcete variť rýchlo, moderne a dokonca aj lacnejšie? Špičkový sporák Electrolux s indukčnou varnou zónou a multifunkčnou teplovzdušnou rúrou kombinuje vysoký výkon, luxusný dizajn a veľa užitočných funkcií, ktoré splnia nároky naozaj všetkých. Rúra má úžitkový objem nadštandardných 74 litrov a disponuje niekoľkými rôznymi funkciami, medzi ktorými nechýba napríklad gril, ventilátor, spodný a horný ohrev, pyrolitické čistenie alebo špeciálny program pre rozmrazovanie. Vďaka dômyselnej indukčnej technológii sa varné zóny zahrejú len vtedy, keď je na nich postavená varná nádoba. Medzi výhody tejto technológie ohrevu patrí predovšetkým fakt, že sa ohrieva priamo dno nádoby. Hneď ako túto nádobu odstránite, zóna sa vypne. Svetelné kontrolky prevádzky vás informujú o stave variča.

Kľúčové vlastnosti

  • Až 90 % účinnosť indukcie –  minimálne straty oproti bežným varným doskám
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie
  • Dvojité sklo zamedzujúce popáleniu pri kontakte so sklom
  • Ukazovateľ zvyškového tepla ako ochrana proti popáleniu
  • Nové, odnímateľné dvierka rúry s tlmeným dovieraním
  • Optimálne rozdeľovanie tepla a funkcia zaisťujúca skvelé výsledky
  • Pyrolýza – čistenie bez námahy

Perfektná indukcia do každej domácnosti

Ovládanie spotrebiča sa realizuje pomocou dotykového panela v prednej časti. Ľahko nastavíte výkon alebo aj praktický časovač. S posuvným ovládaním DirectAccess ľahko a okamžite nastavíte požadovanú teplotu. Jednoducho sa dotknete požadovaného nastavenia alebo sa na neho posuniete prstom. Po umiestnení hrnca a zapnutí sa doska veľmi rýchlo rozohreje na požadovanú hodnotu. Profesionálna indukčná technológia tejto varnej dosky zabraňuje dosahovaniu nežiaducich vysokých teplôt, čím minimalizuje straty energie až o 90 %. Rozliata kvapalina či kúsky jedla sa nikde nepripečú a dajú sa veľmi jednoducho vyčistiť. Tým máte zaručené, že vaša doska bude vždy perfektne čistá. Váš nový pomocník v modernom čiernom dizajne sa perfektne hodí do každej kuchyne. 

Odteraz bude pečenie jedna veľká radosť!

Veľký úžitkový objem 74 litrov zaistí dostatočný priestor na pečenie aj objemnejších tort či väčších kusov mäsa. Upratovanie spotrebiča bude odteraz ešte jednoduchšie – pomáhajú tomu celosklenené dvierka a špeciálne upravený hladký povrch. Všetkých 12 programov je vám vždy k dispozícii a pečenie tak prispôsobíte presne podľa vašich potrieb. Napríklad obľúbený program Pizza aktivuje spodné a kruhové teleso spolu s účinným ventilátorom. Výsledkom je rýchly ohrev rúry a masívny príliv tepla najmä zospodu. Technológia „zamatovo hladké zatváranie“ sa zase postará o tlmené zatváranie dverí rúry. Dvierka možno aj ľahko odňať, čistenie bude ľahšie a dostanete sa aj na ťažko prístupné miesta. 

Moderné pyrolitické samočistenie rúry

Čistenie rúry na pečenie patrí medzi najmenej obľúbené domáce činnosti. Avšak pyrolitické čistenie je rýchlym a pohodlným spôsobom údržby rúry a navyše je až o 50 % úspornejšie ako ručné čistenie. Vďaka schopnosti spáliť pri vysokej teplote všetky nečistoty bude vaša rúra stále ako nová a vy sa nebudete musieť o jej údržbu vôbec starať. Stačí povrch po vychladnutí (ideálne ešte keď je mierne zahriaty) len pretrieť mokrou handričkou a je hotovo. Celý cyklus samočistenia trvá asi 90 minút, ale v prípade potreby môže byť predĺžený.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych vědět jakou má trouba maximální teplotu.

Dobrý den, na stránkách výrobce je uvedeno že pojezdy v troubě jsou. Ve Vašem popisu výrobku se to neuvádí. Jsou tam a kolik párů? Děkuji předem za odpověď

Dobrý den, je tento sporák pro připojení na jednofázový, nebo třífázový přívod? V manuálu o tom není ani zmínka, nicméně podle příkonů jednotlivých varných zón bych předpokládal tři fáze. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Při nákupu sporáku u vás, má manžel nárok na dotace v hodnotě 8.000,- kč. Jak se dozvědět jaké možnosti jsou. Manžel nechce stahovat aplikace do mobilu. Jsou ty kupony třeba v papírovém provedení, jako v loni? S

Diskusia a poradňa k Electrolux EKI6771DOX
Príslušenstvo pre Electrolux EKI6771DOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EKI6771DOX.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií