Siguro kuchyňský robot

Electrolux EKM4000 červený

Zobraziť katalóg
Electrolux EKM4000 červený
4,8 4 hodnotení
Kuchynský robot výkon 1000W, súčasťou 2 misy z nerozovej ocele, regulátor rýchlosti v 10 stupňoch
Kód:  EAD1059n Produktové číslo:  EKM4000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EKM4000 červený

Kuchynský robot Electrolux EKM4000 je moderný a komfortný pomocník do každej kuchyne. Multifunkčný robot dokáže miesiť, miešať, mixovať aj šľahať. V praktickom príslušenstve nájdete špirálový miesič cesta na ťažké a tuhé cestá s kvasnicami, metlu na šľahanie a plochý hnetač na perfektný sneh, smotanu aj krémy. Dômyselný systém uchytenia nástavcov vám uľahčí a urýchli ich zostavenie a výmenu. Na prípravu surovín je prístroj vybavený 2 nerezovými misami. Využiť môžete 2,9 litrový aj 4,8 litrový objem. Bez problémov tak pohostíte väčšiu rodinu aj návštevu. Nastaviť si môžete 10 rôznych rýchlostí s maximálnym výkonom až 1000 Wattov. Biela LED dióda navyše osvetľuje vnútro misy pre lepšiu kontrolu a ešte efektívnejšiu prácu.

Všetky nerezové nástavce a súčasti možno ľahko umyť v umývačke. Oceníte tiež originálny retro dizajn v štýlovom červenom prevedení. Uľahčite si prácu a získajte potrebnú istotu aj čas v kuchyni. Nebojte sa byť kreatívny s profesionálnym kuchynským robotom.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

Kuchynský robot

Určené pre:
Miesenie
Miešanie
Šľahanie
Mixovanie

Výkon:
1000 W

Objemy nerezových misiek:
1 x 4,8 l
1 x 2,9 l

Výmenné nástavce:
Špirálový miesič cesta
Šľahacia metla
Plochý hnetač

Počet rýchlostí:
10

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Modro podsvietený regulátor rýchlosti
Biela LED dióda osvetľujúca priestor v mise na lepší prehľad pri práci

Rozmery:
360 x 370 x 210 mm

Hmotnosť:
9,27 kg

Farba:
Červená

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dotaz tu už jednou byl, ale chci se zeptat, zda něco z původního vybavení Electrolux EKM4000 chybí. Obsahuje balení dvě mísy, 3 metly a samozřejmě robot? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Electrolux EKM4000 červený
Príslušenstvo pre Electrolux EKM4000 červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EKM4000 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EKM4000 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux EKM4000 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux EKM4000 piros.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií