Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

Electrolux EKM5570

Zobraziť katalóg
Electrolux EKM5570
4,0 4 hodnotení
Kuchynský robot – celokovový, planetárne hnetenie, príkon 1200 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, objem misy 4,8 l, 10 rýchlostí, tlačidlo PULSE, s automatickými receptami, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a balónová metla, hmotnosť 9 kg, rozmery 36 × 37 × 21 cm (V׊×H), zlatá farba
Kód:  ELEKR817 Produktové číslo:  910013364 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EKM5570

Kuchynský robot má 2 misy v balení.

Kuchynský robot Electrolux EKM5570 bude vaším elegantným pomocníkom pre dokonale pripravené cestá, krémy a ďalšie pochúťky. Motor s výkonom 1 200 W a 2 misy z antikorovej ocele s objemom 4,8 a 2,9 litra vám pomôžu s ľahkým miesením, miešaním aj šľahaním. Silikónová špachtľa SoftEdgeBeater optimalizuje proces miešania a bez potreby prerušovania zaistí dokonalé spojenie všetkých surovín do hladkého cesta. Pre milovníkov chrumkavého a nadýchaného chleba má kuchynský robot EKM5570 špeciálnu funkciu PerfectRiseLid, ktorá zaisťuje správnu vlhkosť nevyhnutnú pre každé kysnuté cesto. Pečivo bude krásne chrumkavé a zároveň vláčne a kypré. Pre dokonalý prehľad o spracovávaných potravinách je kuchynský robot vybavený LED osvetlením.

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota Electrolux EKM5570

  • Kuchynský robot v elegantnom retro dizajne
  • Celokovové telo s motorom 1 200 W
  • Misy z antikorovej ocele s objemom 4,8 a 2,9 litra
  • Funkcia PerfectRiseLid na prípravu kyprého a vláčneho cesta
  • Silikónová špachtľa SoftEdgeBeater pre perfektné premiešanie surovín v kuchynskom robote
  • LED osvetlenie pre lepší prehľad
  • Robot Electrolux EKM5570 je vybavený pulznou funkciou
  • 10 stupňov rýchlosti s modro podsvieteným regulátorom
  • Pulzné tlačidlo
  • Kuchynský robot pre šľahanie, miešanie a miesenie

Perfektne hladké krémy, nadýchané cestá a chrumkavé pečivo

Kuchynský robot Electrolux umožňuje vďaka svojmu príslušenstvu veľkú variabilitu pre vaše kulinárske zázraky. Pri prípravu menšieho množstva ciest a krémov oceníte menšiu antikorovú misu s objemom 2,9 litra. Pre veľkorysejšie pečenie je tu veľká antikorová misa s objemom 4,8 litra. Súčasťou príslušenstva robota Electrolux EKM5570 je drôtená šľahacia metla, hnetač, hák na cesto a ochranné viečko. Desať rôznych rýchlostí vrátane pulznej funkcie umožní spracovávanie akéhokoľvek druhu cesta. Ešte väčšie uľahčenie práce prináša technológia SoftEdgeBeater. Silikónová špachtľa premiešava cesto do hladka bez potreby prerušovania a kontrolovania procesu miešania. Na stranách misky nezostávajú žiadne suroviny a v ceste sa netvoria nežiaduce hrudky. Dokonale hladké cesto ale nie je jedinou prednosťou robota Electrolux. Funkcia PerfectRiseLid pomáha v ceste uchovávať jeho prirodzenú vlhkosť. Koláče, buchty, torty a ďalšie pokrmy nebudú vysušené a pochutnáte si na nich ako nikdy predtým.

Dokonalý prehľad, stabilita pri práci a elegantný dizajn

Výkonný 1 200 W motor potrebuje stabilnú základňu, aby sa robot pri práci nepohyboval. Kvalitné celokovové telo kuchynského robota Electrolux EKM5570 zaistí potrebnú stabilitu a obmedzí pohyb pri práci. Intuitívne ovládanie je doplnené LED podsvietením. LED osvetlenie je použité aj pre osvietenie vnútorného priestoru antikorových mís. Budete tak mať dokonalý prehľad o tom, čo sa práve vo vnútri deje, či je čas pridať suroviny a či už je cesto nachystané k ďalšej príprave. Elegantný dizajn je zavŕšením všetkých výborných vlastností. Obľúbený štýlový retro vzhľad urobí z šikovného pomocníka ozdobu vašej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Objem misy
4,8 l Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
10 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
21 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, čo presne znamená, že je produkt použitý?

Dobrý deň, prosím vás tie 3 struhadla na obrazku sú súčasťou??

Dobrý deň, chcem sa spýtať, je robiť nový ? Nepoužitý ? Ďakujem

Dobry den, kdy bude bezova varianta zase skladem (novy, nepouzity). Dekuji.

Dobrý den ,dají se k tomuto robotu dokoupit ty věci co jsou na fotce ,nebo to je součástí toho robota.dekuji za info

Dobry den, prosim z akeho materialu (plast, kov) su biele hnetacie a slahacie nastavce? Dakujem.

Diskusia a poradňa k Electrolux EKM5570
Príslušenstvo pre Electrolux EKM5570 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EKM5570. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EKM5570. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux EKM5570.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií