Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ELECTROLUX EWF1408WDL2 + EDH3498RDE

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EWF1408WDL2 + EDH3498RDE
Set práčka a sušička – PRÁČKA: parná, 1400 ot./min, kapacita prania 10kg, A+++/A/B, hlučnosť 51/76dB, Fuzzy logic, časový manažér, invertorový motor, 85×60×60,5cm; SUŠIČKA: kondenzačná, náplň 9kg, A+ +, hlučnosť 65dB, vnútorné LED osvetlenie, odložený štart, tepelné čerpadlo, indikátory na nádrž, kondenzáciu a zanesený filter, invertorový motor
Kód:  SETEL1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EWF1408WDL2 + EDH3498RDE Predaj skončil

ELECTROLUX EWF1408WDL2 + EDH3498RDE

Súprava spotrebičov práčky Electrolux EWF1408WDL2 a sušičky Electrolux EDH3498RDE je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Voľne stojaca práčka s predným plnením disponuje kapacitou bielizne 10 kg, vďaka plneniu parou osvieži vašu bielizeň a uľahčí vám jej žehlenie. Vyniká svojím moderným dizajnom s veľkým LCD displejom a veľmi tichou prevádzkou vďaka invertorovému motoru. Spotrebič patrí do energeticky veľmi úspornej triedy A+++, ktorá vám zaručuje podstatnú úsporu energie. Jej veľkou prednosťou je technológia Fuzzy Logic, ktorá reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšiu spotrebu vody a energie.

Hlavné prednosti

  • Plnenie parou pre osvieženie bielizne a ľahké žehlenie
  • Veľký LCD displej
  • Veľmi tichá prevádzka vďaka invertorovému motoru
  • Technológia Fuzzy Logic
  • Inteligentný systém OptiSense pre automatické prispôsobenie objemu náplne
  • Snímač hmotnosti pre optimálne množstvo pracieho prášku
  • Senzor Aqua Control proti pretečeniu
  • Funkcia odloženého štartu
  • Detský bezpečnostný zámok

Špičkové funkcie a vybavenie

Medzi ďalšie vymoženosti práčky patrí inteligentný systém OptiSense, ktorý automaticky prispôsobí cyklus prania objemu náplne. Súčasne snímač hmotnosti odporučí optimálne množstvo pracieho prostriedku. Funkcia DirectSpray zaručuje plynulé striekanie vody priamo do stredu prania, takže aj ťažké náplne bielizne sú vždy dôkladne vyprané a čisté. Práčka je vybavená senzorom Aqua Control proti pretečeniu, nechýba ani funkcia odloženého štartu a rodiny s deťmi určite ocenia detský bezpečnostný zámok.

Vysoko účinná a úsporná sušička

Kondenzačná spredu plnená sušička vyniká svojou kvalitnou starostlivosťou o bielizeň a množstvom špičkových funkcií. Spotrebič energetickej triedy A++ disponuje kapacitou až 9 kg bielizne na jeden cyklus. Vďaka technológii tepelného čerpadla dochádza k vysušeniu oblečenia veľmi rýchlo a efektívne až so 40 % úsporou energie. Sušička sa šetrne a jemne stará o všetky druhy bielizne, najmä o tie najchúlostivejšie. Ponúka programy na jemné sušenie hodvábu a vlny, ktoré sú určené výlučne na ručné pranie. Pochváliť sa môže inteligentným systémom OptiSense, ktorý prispôsobuje dĺžku sušenia aktuálnemu zloženiu bielizne.

Veľkou prednosťou sušičky je systém EcoFlow pre vysoko efektívny filtračný systém, ktorý zaručuje jednoduchú údržbu. Spotrebič je vybavený indikátormi na nádrž, kondenzáciu a zanesený filter, veľmi praktická je aj funkcia odloženého štartu. Jej veľmi tichý chod je zabezpečovaný invertorovým motorom. Vnútorné osvetlenie poskytujú LED svetlá.

Hlavné prednosti

  • Technológia tepelného čerpadla
  • Väčšia úspora energie až o  40 %
  • Starostlivosť aj o najchúlostivejšie tkaniny
  • Programy na jemné sušenie hodvábu a vlny
  • Inteligentný systém OptiSense
  • Systém EcoFlow pre vysoko efektívny filtračný systém
  • Funkcia odloženého štartu
  • Vnútorné LED osvetlenie

Parametre a špecifikácia práčky Electrolux EWF1408WDL2:

Energetická trieda:
A+++

Kapacita prania:
10 kg

Účinnosť prania:
A

Účinnosť odstreďovania:
B

Maximálna rýchlosť odstreďovania:
1 400 otáčok/min

Príkon:
2 200 W

Odhadovaná ročná spotreba:
189 kWh

Hlučnosť pri praní:
51 dB

Hlučnosť odstreďovania:
76 dB

Rozmery:
85 × 60 × 60,5 cm

Hmotnosť:
79,27 kg

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rada bych se zeptala, zda je v sade i spojovaci kus / stojan aby mohla susicka stat na pracce. take by me zajimalo, zda lze objednat i s instalaci a kolik by tato sluzba stala. Dekuji moc za odpoved. Marketa

Dobrý den, je u tohoto setu ovládací panel v češtině?

Dobrý den, mám 3 dotazy: 1) je možné u této sušičky (resp. obecně u sušiček Electrolux) změnit směr otevírání dvířek z levé na pravou stranu? 2) dává se sušička na pračku nebo to může být i naopak? 3) v případě použití mezikusu a postavení spotřebičů na sebe, lze potom použít pojezdová kolečka a manipulovat pojezdem s s celou sestavou?

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EWF1408WDL2 + EDH3498RDE
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EWF1408WDL2 + EDH3498RDE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWF1408WDL2 + EDH3498RDE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií