AD elektro

Electrolux EN3453OOW

Zobraziť katalóg
Electrolux EN3453OOW
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185cm, A +++, FROST FREE objem 226 / 92l, ventilátor Fan5, LED osvetlenie, držiak na fľaše, 43dB, Funkcia rýchleho zmrazenia + chladenie, Biela farba, 184.5x64.7x64.7cm
Kód:  FAC2220l Produktové číslo:  EN3453OOW Stránky výrobcu

Electrolux EN3453OOW

 

Kombinovaná, voľne stojaca chladnička s mrazničkou v bielej farbe vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí do energeticky úspornej triedy A+++, čomu zodpovedá aj minimálna ročná spotreba energie. Nemalou mierou sa na tom podieľa aj špičkové LED osvetlenie. Určite tiež uvítate nízku hlučnosť 43 dB čo oceníte zvlášť, ak máte prepojenú kuchynskú časť s obývacou.

Veľkou prednosťou Electrolux chladničky je beznámrazová technológia TwinTech, ktorá zaručuje optimálnu vlhkosť v chladničke. Potraviny si vďaka nezávislej cirkulácii vzduchu zachovajú oveľa dlhšie čerstvú chuť a textúru. Systém FreeStore dokáže dopraviť chladný vzduch všade, kde je to potrebné pre ukladanie čerstvých potravín, pomocou ventilátora. Objem chladničky je 226 l a mraznička má 92 l.

V chladničke sa nachádzajú poličky z tvrdeného skla, zásuvka na ovocie, zeleninu a police na fľaše. Vo dverách sú 3 priehradky napr. na fľaše, poháre alebo jogurty. V mrazničke nájdete 3 transparentné boxy, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad o ich naplnení a celkovú prehľadnosť o mrazených potravinách. Mraziaci výkon je 4 kg/24 hod. a odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu je až 20 hod. 

Hlavné prednosti:

 

  • nízka hlučnosť
  • LED osvetlenie
  • technológie: TwinTech, FreeStore
  • ventilátor pre cirkuláciu vzduchu
  • funkcia rýchleho zmrazenia
  • funkcia rýchleho chladenia
  • odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu až  20 hod.
  • ovládanie: elektronické dotykové
  • veľká madlá na dverách
  • možnosť zmeny strán otvárania dverí
  • nastaviteľné nožičky pre väčšiu stabilitu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa opytat v akom stave je tato pouzita (vratena) chladnicka, a ci je znamy dovod jej vratenia? Dakujem

Diskusia a poradňa k Electrolux EN3453OOW
Príslušenstvo pre Electrolux EN3453OOW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EN3453OOW.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií