AD květen univerzal AD 1. týden květen

ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK
Set spotrebičov – rúry a indukčnej dosky, RÚRA: vstavaná, energetická trieda A+, objem 72l, 11 funkcií, katalytické čistenie, automatická ponuka teplôt, automatické váhové programy, vložené recepty, teleskopický výjazd, SoftClosing, osvetlenie, 3 sklá dvierok, farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov + DOSKA: indukčná, 4 zóny, dotykové ovládanie, automatické vypnutie, funkcia PowerBooster, Stop&Go, detská poistka, indikácia zvyškového tepla, sklo, šírka 59cm
Kód:  ELUSET005 Stránky výrobcu
ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK Predaj skončil

ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK

Pokukujete po novom vybavení do kuchyne a hľadáte kvalitné zariadenia, ktoré splnia vaše očakávania a pritom nebudú drahé? V tom prípade pre vás máme túto cenovo výhodnú súpravu vstavanej rúry EOA5750AOX a indukčnej varnej dosky EHH6340FSK od značky Electrolux. Vďaka svojmu modernému dizajnu a precíznemu spracovaniu zapadnú do akejkoľvek kuchyne. Oba spotrebiče sú navyše energeticky úsporné, budú teda šetriť aj vašu peňaženku.

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX EOA5750AOX

  • Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
  • Funkcia rýchleho zahriatia rúry
  • Automatická ponuka teplôt
  • Vložené recepty
  • Halogénové osvetlenie
  • Príslušenstvo: 1× smaltovaný plech na pečenie, 1× panvica Moussaka a 1× chrómovaný rošt na grilovanie

Rúra ELECTROLUX EOA5750AOX

Electrolux EOA5750AOX je multifunkčná rúra, ktorá disponuje XXL priestorom s objemom 72 litrov, mimoriadne širokým plechom a až piatimi polohami pre rošty. Okrem toho si ju obľúbite aj vďaka veľmi jednoduchému čisteniu. Vnútorné povrchy sú opatrené katalytickým povlakom, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu, čím uľahčuje čistenie. Prednosťou tejto rúry je systém ohrevu UltraFan Plus, kde vďaka veľkému zadnému ventilátoru je vzduch rovnomerne vedený po celej rúre, čím sú dosiahnuté skvelé výsledky pečenia.

Dotykový displej v kombinácii s tlačidlom „My Favourite“, 9 prednastavených programov na varenie či 14 ohrievacích módov uľahčuje obsluhu spotrebiča, takže to zvládnu aj vaše deti. Nechýba ani funkcia rýchleho ohrevu alebo špeciálna funkcia pre pečenie pizze.

Samozrejmosťou sú bezpečnostné prvky v podobe automatického vypnutia či detská poistka brániaca pred náhodným zapnutím spotrebiča. Nevyhnutnou súčasťou je aj chladiaci ventilátor, ktorý sa automaticky spúšťa pri zapnutí rúry a ochladzuje elektronické komponenty, čím ich chráni.


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky ELECTROLUX EHH6340FSK

  • Automatické vypnutie
  • Detská poistka
  • Trojstupňový indikátor zostatkového tepla
  • Funkcia PowerBooster pre rýchle ohriatie
  • Dotykové ovládanie
  • Funkcia Stop + Go

Indukčná doska ELECTROLUX EHH6340FSK

Electrolux EHH6340FSK je vstavaná indukčná varná doska so štyrmi zónami. Systém DirectTouch vám umožňuje presné ovládanie varnej dosky jednoduchým dotykom prsta a okamžité nastavenie požadovanej teploty. Vďaka dômyselnej indukčnej technológii sa varné zóny zahrejú len vtedy, keď je na nich postavená varná nádoba. Akonáhle túto nádobu odstránite, zóna sa vypne. Určite tiež oceníte funkciu PowerBooster, ktorá zaistí extra výkon, a vďaka tomu dosiahnete okamžite tie najvyššie teploty. Údržba je jednoduchá, povrch je dokonale hladký a vďaka profesionálnej indukčnej technológii sa nikdy naozaj nerozpáli.

Šikovná funkcia Stop + Go umožňuje jedným stlačením tlačidla jednoducho pozastaviť prípravu jedla – všetky aktívne varné zóny sa prepnú na najnižšiu teplotu. Ďalším stlačení tlačidla opäť aktivujete ohrev. Vďaka trojstupňovému ukazovateľu zvyškového tepla uvidíte po vypnutí varnej zóny, ako veľmi je ešte teplá, aby ste mohli využiť všetko zvyškové teplo, napr. na udržiavanie teploty jedla alebo na jeho rozpustenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou spotřebiče na 230V děkuji libor

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOA5750AOX + ELECTROLUX EHH6340FSK.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií