Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ELECTROLUX EOA5751ZOZ

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOA5751ZOZ
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, A+, objem 74 l, katalytické samočistenie, prednastavené programy, elektronická reglulácia teploty, ventilátor, kruhové výhrevné teleso, gril, teplotná sonda, senzor jedla, digitálny displej, čierna farba
Kód:  FBT1122 Produktové číslo:  EOA5751ZOZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EOA5751ZOZ

Dnešná doba prináša veľa nových technológií, vďaka ktorým je možné si vybrať spotrebič, ktorý potrebujete. Ak si potrpíte na kvalitu a hľadáte rúru, ktorá je energeticky účinná, neprehliadnite vstavanú rúru Elektrolux EOA5751ZOZ, ktorá vás nesklame. Okrem prehľadného displeja s ponukou mnohých funkcií vás určite zaujme katalytickým povlakom, ktorý vám nesmierne uľahčí čistenie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Zastavenie teplovzdušného vetráka pri otvorení dverí
  • Halogénové osvetlenie
  • Elektronická regulácia teploty
  • Automatické osvetlenie na otvorenie dverí
  • Funkcia rýchleho zahriatia rúry
  • Automatická ponuka teplôt
  • Indikácia zvyškového tepla

Všetko potrebné na dosah ruky

Elegantný vzhľad v čiernej farbe podčiarkuje prehľadný dotykový displej, ktorý vám priamo pod prsty naservíruje to, čo potrebujete. Nájdete na ňom 9 prednastavených programov na varenie, 14 ohrevných módov alebo tlačidlo "MyFavourite". Objemné vnútro ponúka 74 litrov a špeciálnu funkciu pre pečenie pizze, s ktorou oslníte svojich kamarátov. Chrumkavosť a lahodnosť je zaručená, ako by pizza bola od naozajstných profesionálov. 

Pečenie nikdy nebolo jednoduchšie

Nebojte sa a riadne využite vnútorný priestor. Systém ohrevu UltraFan Plus rovnomerne upečie všetky pokrmy.Postará sa o to extra veľký ventilátor a špeciálne vedenie vzduchu. Rúra tiež disponuje pečúcou teplotnou sondou, ktorá je priamo spojená s ovládacím panelom a pracuje ako teplomer. Jednoducho ju pichnete do mäsa, nastavíte tú správnu teplotu a môžete kontrolovať stav prípravy. Navyše za vás vypne rúru, keď je jedlo hotové. Nebojte sa experimentovať a rozširujte s rúrou svoje kuchárske obzory. 

Jednoduché čistenie

Vo vnútri rúry sa nachádza katalytický povlak, ktorý absorbuje a oxiduje mastnotu. Spolu s ním sú tiež nesmierne výhodné dvierka s vyberateľnými sklenenými panelmi alebo smaltovaný povrch. Spoločne tak tvoria trojicu, ktorej neujde ani najmenšia špina a čistenie bude vždy veľmi jednoduché a rýchle.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOA5751ZOZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOA5751ZOZ.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií