AlzaBoxy Q1 MS hokej

ELECTROLUX EOA75450OK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EOA75450OK
5 6 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, energ. trieda A, multifunkčná, objem 72l, teleskopický výsuv, katalytické čistenie, SoftClosing, digitálny displej, turbo grill, pravý horúci vzduch, možnosť pečenia v 3 urovniach, ultraFanPlus, soft close, čierna farba
Kód:  FBT1105u Produktové číslo:  EOA75450OK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EOA75450OK

Prerábate kuchyni alebo vám vypovedala službu rúra? Nevadí. Urobte si radosť zaobstaraním samostatnej vstavanej rúry značky Electrolux EOA75450OK. Jej ovládanie zaisťuje dokonale čitateľný displej, ktorý zobrazí zvolené nastavenie aj aktuálny čas, a zasúvacie gombíky a tlačidlá pre priamy prístup k nastaveniu teploty a praktickým režimom ohrevu. Rúra vám je pri čistení sama nápomocná. Vnútro s katalytickým povlakom absorbuje a oxiduje mastnotu. Spadá do energetickej triedy A a pýši sa objemom 72 litrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vnútorný priestor s veľkostou XXL
  • Výkonný gril
  • Systém ohrevu UltrFan Plus
  • Hladké a tlmené dovieranie dvierok
  • Teleskopický výjazd
  • Integrovaná parná funkcia
  • Pečenie v troch úrovniach
  • Vykurovacie kruhové teleso, podporujúce multifunkciu rúry
  • Halogénové osvetlenie

Ľahko a rýchlo

Už si nemusíte lámať hlavu s nerovnomerne pripravenými pokrmami. Aby bolo všetko v poriadku zaistí extra veľký ventilátor a špeciálne vedenie vzduchu, ktoré má na starosti systém ohrevu UltraFan Plus. Využite každý centimeter priestoru. Rúra sa vyznačuje veľkosťou XXL. Má najväčší plech a deväť polôh pre rošty. O nedostatok miesta nebude núdza. Zaiste vás poteší výkonný dvojkruhový gril, s ktorým dosiahnete vždy tie najlepšie výsledky.

Šetrná sama k sebe

Občas sa každému stane, že nedopatrením buchne dverami rúry. Elektrolux EOA75450OK si vďaka funkcii tlmeného dovieranie zatvára dvere sama hladko a ticho. Spoločne so spustením rúry sa automaticky rozbehne chladiaci ventilátor, ktorý ochladzuje elektronické komponenty a tým ich chráni. Naviac sa rúra veľmi ľahko čistí. To všetko vďaka povrchu z hladkého smaltu.

Vybavenie:

  • smaltovaný plech na pečenie
  • odkvapkávací pekáč šedý smalt
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rada by som sa informovala od teplote dvierok pri pečení v tejto trube. Dvierka sú na dotyk horúce a hrozí popálenie alebo len teplé, cca 30 st. teplota? Dakujem

Dobrý den, má trouba zástrčku do zásuvky nebo pouze kabel k instalaci? Děkuji

Dobry den ma rura aj teplotnu sondu? Dakujem

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne k teto troube dokoupit vysuvne rosty s pojezdy? Moc dekuji za odpoved, Helena M.

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EOA75450OK
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EOA75450OK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOA75450OK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií