AD homeoffice PET

Electrolux EOB6850BOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EOB6850BOX
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra - vstavaná, parná, energetická trieda A, objem 74l, 8 funkcií, automatické váhové programy, funkcia rýchleho zahriatia rúry, indikácia zvyškového tepla, tlmené dovieranie dvierok, 3 sklá dvierok, farba antikorová s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov
Kód:  FBT1121b Produktové číslo:  EOB6850BOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EOB6850BOX

Zoznámte sa s horúcou novinkou! Famózna vstavaná parná rúra s nízkymi prevádzkovými nákladmi a s dômyselnými funkciami je vyhotovená v nadčasovom antikorovom dizajne s pravidelnými líniami a hranatým držadlom. Pri každom používaní tohto nového pomocníka budete šetriť nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie! Dokazuje to aj šetrná energetická trieda A+. S parným ohrevom si veľmi šetrne pripravíte zdravé, nízkotučné a chutné pokrmy, a to vrátane zachovania drvivej väčšiny všetkých vitamínov. Ihneď po zapnutí rúry chladiaci ventilátor zabezpečuje cirkuláciu vzduchu medzi sklami dverí, aby nedošlo k popáleniu sa pri kontakte so sklom. Všetky tri sklíčka dverí sú bez jedinej vyčnievajúcej skrutky, takže ich možno ľahko vybrať a ľahko vyčistiť či naleštiť. Spoločne so špeciálnou úpravou proti odtlačkom výrobcovia docielili, že rúra Electrolux bude vyzerať vždy ako nová.

Niekoľko dôvodov na kúpu

  • Moderná parná rúra s praktickými vylepšeniami
  • Energetická trieda A+ alebo nízke prevádzkové náklady
  • Chladiaci ventilátor a tri sklíčka zabraňujúce popáleniu sa
  • Systém pomalého dovierania dvierok bez hluku
  • Automatické váhové programy

Veľa praktických vylepšení

Jeden z mnohých komfortných prvkov je napríklad systém pomalého dovierania dvierok bez hluku. Špeciálne prichytenie dverí zaručuje veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry s tlmeným dovieraním aj bez vašej asistencie. Stačí iba jemný dotyk. Ďalej stoja za zmienku automatické váhové programy, ktoré po zadaní hmotnosti potravín úplne automaticky vypočítajú predpokladanú dobu pečenia. V nastavení objavíte aj možnosť "rýchleho zahriatia", ktoré (ako už názov napovedá) podstatne skracuje dobu rozohriatia. S výkonným dvojkruhovým grilom bude zase radosť pripravovať kvalitné mäso. 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
74 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den ma trouba teplotni sondu??

Dobry den prosim vas ma trouba ceske menu??

Dobrý den, rád bych si objednal tuto troubu jen potřebuji alespoň 2x výsuv na pekáč. Je možné si to nějak dokoupit nebo objednat. Děkuji Jandík

Diskusia a poradňa k Electrolux EOB6850BOX
Príslušenstvo pre Electrolux EOB6850BOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOB6850BOX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií