Alza pre firmy

Electrolux EOC5654AOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EOC5654AOX
4,6 5 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, PARNÁ, energetická trieda A, objem 72 l, 9 funkcií, indikácia zvyškového tepla, funkcia rýchleho zahriatia rúry, pyrolytické čistenie, 4 skla dvierok, automatické osvetlenie na otvorenie dverí, pečenie teplotná sonda, farba nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov, 60 x 56 x 55 cm
Kód:  FBT1121f Produktové číslo:  EOC5654AOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EOC5654AOX

Plus Steam
Plus Steam

Kľúčové vlastnosti

  • Nejchrumkavejšia kôrka
  • Dokonalá čistota bez drhnutia
  • Využite každý centimeter vnútorného priestoru - všetko sa bude pripravovať rovnomerne
  • Sklenené dvierka, ktorá sa jednoducho čistia
  • Priama kontrola nad prípravou všetkých obľúbených jedál so skvelou spätnou väzbou

Nová vstavaná rúra Electrolux v antikorovom vyhotovení je vhodná pre každého, kto hľadá spotrebič predovšetkým s extrémne nízkou energetickou náročnosťou a s jednoduchým čistením či obsluhou! Veľmi ťažko budete hľadať iného tak výkonného a tak úsporného spoločníka do kuchyne, ako je práve tento model.


Nejchrumkavejšia kôrka

PlusSteam funkcie tejto rúry jednoducho používa trochu pary, aby vytvorila bohatšiu a lákavejšiu farbu, chrumkavejšiu kôrku a mäkkú a chutnú textúru pre každý chlieb, ktorý upečiete.

Dokonalá čistota bez drhnutia

So samočistiacou pyrolýtickou rúrou môžete rúru dokonale vyčistiť - avšak bez drhnutia. Po aktivácii premení hygienicky zvyšky jedál na prach bez zápachu.

Využite každý centimeter vnútorného priestoru

Vďaka systému ohrevu UltraFan Plus, ktorý sa vyznačuje extra veľkým ventilátorom a špeciálnym vedením vzduchu, sa budú vaše jedlá pripravovať rovnomerne, kamkoľvek je v rúre umiestnite.


Priama kontrola nad prípravou

Potrebnú kontrolu nad prípravou všetkých vašich obľúbených jedál získate vďaka tomuto panelu s LED displejom, ktorý zaisťuje prístup k ôsmim režimom ohrevu, a vďaka funkciám časovača, osvetleniu rúry a režimu rýchleho zahriatia.

Sklenené dvierka

Sklo dvierok tejto rúry sa ľahko čistí. Dvierka so sklenenými panelmi možno úplne odstrániť za účelom ich rýchleho vyčistenia.

Skvelá pizza z vlastnej kuchyne

Vďaka špeciálnej funkcii na pečenie pizze urobíte dojem s chrumkavými spodkami a lahodnými hornými vrstvami.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má trouba nějaké a případně jaké teleskopické výsuvy? Podle návodu je má mít, neb v návodu se píše v části příslušenství: Teleskopické výsuvy - Pro rošty a plechy na pečení. Co to znamená? Podle obrázků a jednoho videa na youtube to vypadá, že nemá ani jeden, jen dráty v troubě vhodné pro zasunutí plechu, ale nic teleskopického, přičemž k dokoupení jsou za 1-3 tisíce dle typu. Prosím jaké má a jaký je jejich celkový počet? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jak u této trouby funguje pečení v páře. U ostatních jsem našel nádržku na vodu, ale tento model nádržku nemá, takže nechápu jak pak vznikne pára? Díky za informaci.

jak se nastavuje pečící funkce?

Přeji dobrý den, prosím o informaci, zda tato trouba má skutečně teplotní sondu a zda má samostatné a tiché dovírání dvířek podobně jako model Electrolux EOA45555OX.

Diskusia a poradňa k Electrolux EOC5654AOX
Príslušenstvo pre Electrolux EOC5654AOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EOC5654AOX.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií