AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2 v 1

Zobraziť katalóg
Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2 v 1
4,7 3 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 45 min, umývateľný filter, hlučnosť 79 dB, objem nádržky 0.5 l, kefová hubica, mäkčené kolieska, nabíjacia stanica, podlahová hubica a štrbinová hubica, bronzová farba
Kód:  ELETV798 Produktové číslo:  900277408 Stránky výrobcu
Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2 v 1 Predaj skončil

Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2 v 1

Electrolux ErgoRapido 2 v 1 EER87MBM vám bude šetriť veľa času a práce pri upratovaní celého bytu alebo domu. Vďaka funkcii 2 v 1 budete môcť vysávať ako s tyčovým či ako s ručným vysávačom, s ktorým je ľahké dostať sa k nečistotám aj v interiéri auta. Vo výbave tohto vysávača je umývateľný filter. Prachové nečistoty sa ukladajú do vysýpacej nádoby, ktorú môžete ľahko po naplnení vysypať do odpadového kontajnera a opäť zasunúť do vysávača. 

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Electrolux ErgoRapido 2 v 1 EER87MBM 

  • Doba prevádzky 45 minút, doba nabíjania 4 hodiny
  • Li-Ion batéria 
  • Filtrovanie cez umývateľný filter 
  • Súčasťou balenia je: nabíjacia stanica, kefová, štrbinová hubica, mäkčené kolieska a podlahová hubica 

Aby bolo upratovanie skutočne efektívne, má Electrolux ErgoRapido 2 v 1 EER87MBM široký zoznam pomocných nástrojov. Najobľúbenejším príslušenstvom sa stala tzv. štrbinová hubica, s ktorou sa bez problémov dostanete do interiéru vozidla. Kefová hubica predstavuje všestranného pomocníka na dokonalé udržiavanie drobných plôch. 

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
1,08 kg Hotovo!

Farba

Farba
Bronzová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím Vás uvažuji o koupi tohoto produktu nebo o řadu nižší s LED diodami. Zajímala by mě funkce kartáče. Naleští podlahu? Máme dva pejsky a 2 malé děti, rozlesti tlapky a šmouhy na plouvoci, vinylové podlaze a na dlažbě? Diody tento nemá?

Dobrý den zvažuji nákup výše uvedeného vysavače. U zobrazení tohoto vysavače v letáku Electrolux je následující zobrazeno a vypsáno příslušenství: Dobíjecí stojánek Hubice PowerPro (s prach. kartáčem) Štěrbinová hubice Prachový kartáč (2v1) Extra dlouhá štěrbinová hubice. V Alze není toto příslušenství zobrazeno na obrázku ani není takto vypsáno v příslušenství. Jaký je tedy skutečný obsah balení ? Odpovídá mnou výše uvedenému popisu? Díky Honza A

Diskusia a poradňa k Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2 v 1
Príslušenstvo pre Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2in1 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2in1 Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux Ergorapido PowerPro EER87MBM 2 az 1- ben.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií