Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ELECTROLUX ESF8540ROX

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX ESF8540ROX
Umývačka riadu – 15 súprav riadu, A++/A/A, hlučnosť 44dB, 6 programov, 5 teplôt, Multitab, Fuzzy Logic, systém DryTech, odložený štart 1–24hod., 85x59.6x61cm, nerez
Kód:  FAM2301p2 Produktové číslo:  ESF8540ROX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX ESF8540ROX

Spoločnosť Electrolux vykladá všetky tromfy na stôl a ponúka pre vašu domácnosť významného pomocníka. Inteligentná umývačka ESF 8540 ROX vám ušetrí veľa zbytočnej práce, ale aj eurá vo vašom vrecku. Nízka spotreba elektrickej energie a len 11 litrov vám vystačí na celú kopu riadu. Na úplnu integráciu do modernej kuchyne vám postačí prívod vody, napojenie na odpad, elektrická zásuvka a otvor so šírkou 60 centimetrov.

Šestica premyslených programov a päť stupňov nastavenia teploty poskytuje pekný výber pred spustením umývacieho procesu. Dokonalé výsledky navyše zaručí prítomnosť inteligentnej technológie AutoFlex. Vďaka automatickému meraniu znečistenia vody a veľkosti náplne si spotrebič taktiež prispôsobuje parametre programu. Zoznam mimoriadnych kvalít tohto modelu uzatvára informácia o mimoriadnej flexibilite usporiadania vnútorného priestoru, ktoré umožňuje bezproblémové vloženie akéhokoľvek riadu.

Hlavné výhody:

  • Energetická trieda A++
  • Odloženie štartu až o 24 hodín
  • 6 rôznych umývacích programov
  • Systém sušenia DryTech
  • Kapacita na 15 súprav riadu

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX ESF8540ROX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX ESF8540ROX.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií