Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ELECTROLUX EW8H358SC

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EW8H358SC - 10 rokov záruka na motor po registrácii
5 6 hodnotení
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojacia, energetická trieda A++, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 66 dB, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne a reverzibilné dvierka, rozmery 85 × 60 × 60 cm (V׊×H), súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Kód:  FAP2101r Produktové číslo:  EW8H358SC Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX EW8H358SC

Invertor motor so zárukou 10 rokov


10 dôvodov prečo si kúpiť sušičku Electrolux

viac-

menej

Foto

STRÁŽCOVIA VLNENÝCH SVETROV A FUNKČNÉHO OBLEČENIA

1.

VIETE, ŽE SUŠIČKA DOKÁŽE UŠETRIŤ VEĽA MIESTA V DOMÁCNOSTI A VŽDY SA PRE ŇU NÁJDE MIESTO?

Vďaka sušičke sa zväčší disponibilný priestor u vás, doma alebo alebo na balkóne - žiadna bielizeň rozvešaná v miestnostiach, žiadne prekážajúce sušiaky, ktoré zaberú polovicu spálne alebo obývacej izby. Moderná domácnosť bude ešte štýlovejšia. Sušičku môžete jednoducho a elegantne včleniť medzi existujúce vybavenie bytu. Nepotrebujete žiadny priestor navyše. Môžete ju umiestniť na práčku, ale ak to neprichádza do úvahy, postavte ju do komory, šatníka alebo pod kuchynskú dosku.

2.

MÁTE OBAVY, ŽE SUŠIČKA SI VYŽADUJE NÁROČNÚ INŠTALÁCIU?

Nemusíte si robiť zbytočné starosti. Sušička nepotrebuje prívod vody, stačí jej elektrické napájanie. Pri inštalácii jednoducho zapojte elektrickú zástrčku do zásuvky. Odobratá vlhkosť sa zhromažďuje v nádobe na skondenzovanú vodu, takže ju vylejete do umývadla alebo toalety. Ale ak chcete, môžete sušičku pripojiť priamo k odtokovému systému, aby ste nádobu nemuseli vyprázdňovať.

3.

POCHYBUJETE O TOM, ŽE UŽ NEBUDETE MUSIEŤ ŽEHLIŤ BIELIZEŇ?

Vďaka moderným technológiám sušia sušičky Electrolux oblečenie veľmi jemne a umožňujú nastaviť rôzne úrovne vysušenia. Väčšinu odevov a bytového textilu (napr. uterákov, utierok, prestieradiel a prikrývok) nie je vôbec nutné žehliť. Stačí ich poskladať a dať do skrine.

4.

AKÉ ĎALŠIE VÝHODY, KTORÉ SUŠIČKY V DOMÁCNOSTI PRINÁŠAJÚ, OCENÍTE?

Sušička má navyše ďalšie výhody. Vďaka nej je oblečenie aj domáci textil nadýchané a na dotyk jemné. Už žiadne drsné uteráky a pokrčené obliečky. Sušičky si navyše poradia s prachom v oblečení, uvoľnenými vláknami, zvieracou srsťou a alergénmi, takže domácnosť bude ešte čistejšia.

5.

BOJÍTE SA O SVOJE OBĽÚBENÉ "OUTDOOROVÉ" OBLEČENIE ALEBO VLNENÝ SVETER?

Funkčné oblečenie. Hodváb. Vlna. Garantujeme, že s programami na mieru môžete dať do sušičky bez obáv čokoľvek. Iba PerfectCare ponúka programy prispôsobené všetkým druhom materiálov, vďaka ktorým dosiahnete skvelé výsledky a zároveň chráni oblečenie pred poškodením.

6.

NEBAVÍ VÁS ŠTUDOVAŤ ŠTÍTKY?

Bez obáv sušte aj odevy určené výlučne na ručné pranie. Patentované cykly sušenia so špeciálnym pohybom bubna zabraňujú zrážaniu a tvorbe chuchvalcov na jemných tkaninách.

7.

BOJÍTE SA, ŽE ÚDRŽBA SUŠIČKY BUDE NÁROČNÁ?

Sušičky sa vyznačujú nízkou spotrebou energie a nenáročnou údržbou, pretože sú vybavené len jedným kombinovaným filtrom na čistenie, ktorý zaisťuje dokonalé odfiltrovanie jemných vlákien z textílií.

8.

BOJÍTE SA, ŽE BUDE BIELIZEŇ ZO SUŠIČKY POKRČENÁ?

Electrolux je jednou z mála značiek, ktorá ešte v súčasnej dobe používa v bubne tri rebrá. Tieto rebrá zabezpečujú lepšiu manipuláciu s tkaninami pri spätnom chode bubna a vďaka tomu znižujú pokrčenie tkanín. Pri vybraných modeloch máte možnosť predĺžiť fázu ochrany proti pokrčeniu po skončení sušenia až na 120 minút.

9.

CHCETE SI NASTAVIŤ DVIERKA PRESNE PODľa vaŠICH POTRIEB?

Iba pri sušičkách Electrolux máte pri všetkých modeloch istotu, že si môžete zmeniť otváranie dvierok podľa potreby a vybrať si 4 rôzne polohy umiestnenia rukoväti.

10.

CHCETE ODVÁDZAŤ KONDENZÁT PRIAMO DO ODPADU?

Pri všetkých sušičkách Electrolux možno pripojiť odvod kondenzátu priamo do odpadového potrubia.

Kapacita bubna 8 kg

Kapacita bubna

Energetická trieda A++

Energetická trieda

LED displej

Displej LED

Technológia SensiCare

Technológia SensiCare

Technológia GentleCare

Technológia GentleCare

Time Manager

Time Manager

Zmena otvárania dvierok

Zmena otvárania dvierok

Technológia DelicateCare

Maximálna starostlivosť o bielizeň


Unikátna technológia DelicateCare prispôsobuje teplotu vody a pohyb bubna na mieru konkrétnemu materiálu a zaisťuje tak najlepšiu starostlivosť pre dokonalé výsledky sušenia. Špeciálny senzor SmartSense snímajúci úroveň usušenia bielizne dokáže na základe zistenej vlhkosti upraviť a predĺžiť čas sušenia.

Vysušte ešte viac bielizne

Pre maximálny komfort sušička Electrolux PerfectCare 800 disponuje programami Posteľná bielizeň XL a Mix XL, ktoré efektívne usušia až tri súpravy posteľnej bielizne naraz. Medzi ďalšími praktickými programami nájdete napr. Suchú bielizeň do skrine, Bielizeň suchá na žehlenie alebo program Denim.

Programy XL
Technológia SensiCare

Menej tepla, menej času, viac starostlivosti


Inovatívna technológia SensiCare automaticky deteguje vlhkosť každej várky bielizne a podľa toho upraví nielen čas sušenia, ale aj spotrebu vody a energie so zachovaním perfektných výsledkov. Technológia GentleCare usuší bielizeň pri polovičnej teplote ako je to pri bežnej sušičke. Bielizeň vďaka tomu nie je vystavená zbytočne vysokým a nešetrným teplotám.

Intuitívne ovládanie v češtine


Sušička Electrolux PerfectCare 800 EW8H358SC je vybavená dotykovým displejom, ktorý zaisťuje intuitívne ovládanie jednotlivých funkcií a jednoduché nastavenie sušiacich programov. K dispozícii je tiež funkcia odloženého štartu, indikácia fáz sušenia a zvukové upozornenie na koniec každého cyklu.

Dotykový displej
Perfektne usušená bielizeň

Sušiace programy

– Bavlna ECO
– Bavlna Syntetika
– Veľmi jemná bielizeň
– Šport
– Prikrývka
– Hodváb
– Vlna
– Denim
– Posteľná bielizeň XL
– Mix XL

Navštívte aj stránku výrobcu

Prejsť
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Z akého materiálu je vyrobený bubon sušičky?

Lze odmontovat vrchní desku a snížit tím výšku sušičky?

Dobrý den, nemohu nikde najít návod, jak otočit dvířka sušičky. Při koupi u sušičky tento návod byl, ale po roce ho nemohu najít. Děkuji!

Dobrý den, nemohu nikde najít návod, jak otočit dvířka sušičky. Při koupi u sušičky tento návod byl, ale po roce ho nemohu najít. Děkuji!

dobrý deň, prosím je možné na túto sušičku dokúpiť kôš na sušenie obuvi?

Dobrý den, zajímalo by mě zda je sušičku možné připojit na odpad. Již dříve někdo odpověděl, že to možné není, ale proč je tedy v parametrech uvedeno, že sada na připojení je součástí myčky? Prosím o odpověď experta Alza. Děkuji

Musím vybrať zo zadu kotvy aby sa bubon uvoľnil alebo nie ?

Dobrý deň, dá sa pripojiť sušička na aplikáciu cez wifi keďže na displeji je aj znak wifi?

Dobrý den, v popisu je uvedeno, že sušička má hloubku 60cm, ovšem z obrázku lze vyčíst hloubku 662mm. Kde je tedy pravda? Děkuji.

V popisu je uvedeno A+++, na štítku A++. Jak je to?

12
Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EW8H358SC
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EW8H358SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EW8H358SC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií