Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

Electrolux EWS 1054 NDU

Zobraziť katalóg
Electrolux EWS 1054 NDU
5 2 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A ++, 1000ot. / min, kapacita prania 5kg, hlučnosť 58 / 76dB, FuzzyLogic, odložený štart, biela
Kód:  FAP2104j Produktové číslo:  EWS1054NDU Stránky výrobcu
Electrolux EWS 1054 NDU Predaj skončil

Electrolux EWS 1054 NDU

Spoločnosť Electrolux patrí dlhodobo medzi svetových lídrov v oblasti domácich spotrebičov. Vďaka malej hĺbke je ideálnym riešením pre umiestnenie do menších kúpeľní, avšak čo sa výkonu týka, ten je porovnateľný s veľkými práčkami. Model s označením EWS 1054 NDU patrí medzi spredu plnené práčky, ktoré sa výborne hodia do náročnej domácnosti. Svojmu majiteľovi prinesie okrem čistého a sviežeho prádla aj slušnú úsporu pri platbe faktúr za energiu. Svojou spotrebou elektrickej energie totiž spadá do energeticky úspornej triedy A ++.

Kľúčové vlastnosti

  • Náplň bielizne 5 kg
  • Program pre hodváb
  • Kontrola vyvažovania náplne v bubne
  • Technológie Fuzzy Logic
  • Oneskorený štart
  • Protipenový systém
  • Detský bezpečnostný zámok
  • 4 nastaviteľné nôžky
  • Ochrana proti pretečeniu

Celá rada praktických funkcií uľahčí samotný prací proces. Nastavte si čas prania podľa svojho plánu, tak ako vám to vyhovuje. Pokročilý TimeManager dovolí prispôsobiť dĺžku každého cyklu presne podľa vašich potrieb a nechýba ani možnosť odloženia štartu. Bohato optimalizovaný priestor vnútorného bubna pojme až 5 kilogramov špinavej bielizne, čo poteší aj väčšinu veľkých rodín. S intuitívnym ovládaním na prednom paneli ľahko zvolíte správny program a na prehľadnom LCD uvidíte všetky potrebné informácie.

Medzi programovou ponukou nechýba rýchly program, pomocou ktorého vyperiete svoju obľúbenú bielizeň za  20 minút. Práčka sa okrem iného vyznačuje veľkou odolnosťou proti výkyvom napájania v rozmedzí 95-240 V. Ďalej je vybavená funkciou automatického vypnutia a opätovného spustenia, ktorá chráni pred napätím mimo stanovený rozsah. Vo väčšine prípadov príliš veľa peny znižuje účinnosť práčky, preto je pre tento prípad vybavená špeciálnym systémom, ktorý odstraňuje nadbytočnú penu z prania. Každé pranie už nemusí byť len nutné zlo, ale naopak príjemne oddychová záležitosť.

Pracie programy:
Tričká 30, ľahké športové, vlna plus, hodváb, periny, plákanie, vypúšťanie, odstreďovanie, džínsy, závesy, bavlna, bavlna ekonomický, syntetické, jemné

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EWS 1054 NDU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWS 1054 NDU.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií