Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X
4,8 25 hodnotení
Vstavaná rúra farba: čierna, nerez a strieborná, čistenie rúry: vodou, funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu a ventilátor, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, termosonda a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A+, objem 72l, sieťový kábel so zástrčkou, V׊×H: 59.4×59.6×56.9cm
Kód:  FBT6101i Produktové číslo:  EOC6H71X Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X

Vstavaná rúra ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X je dokonalým pomocníkom do každej kuchyne. Zaujme už na prvý pohľad svojím moderným elegantným dizajnom a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, ktoré z varenia a pečenia urobia skutočný zážitok. Disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorázaistí, že je domáci konvektomat rozpálený presne vo chvíli, keď potrebujete. Rúra je vybavená tiež teplotnou sondou, vďaka ktorej dosiahnete vždy skvelé výsledky. Umožňuje totiž sledovanie teploty v strede pokrmu a akonáhle teplota dosiahne požadovanú úroveň, ukončí jeho prípravu.

Kľúčové vlastnosti zabudovanej rúry ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X

  • Vstavaná rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Parná rúra ELECTROLUX s čistením AquaClean
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Funkcia SteamCrisp pre šťavnaté a chrumkavé pokrmy
  • Súčasťou rúry na pečenie vysoký chrómovaný rošt a koláčový plech
  • S detským zámkom aj integrovaným časovačom
  • Intuitívny LCD displej
  • Farebné vyhotovenie: čierno-nerezové

Rozmery:
59,6 × 59,4 × 56,9 cm

Pre dokonale šťavnaté aj chrumkavé pokrmy

Vďaka funkcii SteamCrisp pripravíte vždy pokrmy, ktoré budú šťavnaté vo vnútri a chrumkavé na povrchu. Funkcia kombinuje paru s tradičným ohrevom, vďaka čomu pokrmy nebudú vysušené a zachová sa ich textúra.

Teplotná sonda na dosiahnutie dokonalých výsledkov

Pomocou teplotnej sondy vždy zistíte presnú informáciu o teplote vášho pokrmu priamo v jeho strede. Vďaka tomu budete presne vedieť, kedy už je pokrm hotový a pripravený na servírovanie.

Intuitívny LED displej

Intuitívny LED displej navrhuje optimálnu teplotu na základe vami zvolenej funkcie pečenia. Teplotu a čas spustenia alebo ukončenia môžete nastaviť samozrejme tiež manuálne. Okrem toho je kuchynská rúra vybavená tiež detským zámkom, ktorý chráni pred náhodným spustením spotrebiča, časovačom aj indikáciou zvyškového tepla.Konvektomat do domácnosti ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71 X jednoducho posunie vaše varenie a pečenie na ďalšiu úroveň.

Jednoduchá údržba rúry na pečenie vstavanej vďaka čisteniu AquaClean

Čistenie pomocou systému AquaClean udrží parnú rúru ELECTROLUX 700 ako novú, a to bez namáhavého čistenia.   AquaClean odparí vodu na dne rúry a vzniknutá para uvoľní odolnú mastnotu aj zbytky jedál na povrchu.

Vstavaná rúra s praktickými funkciami

Zabudovaná rúra ELECTROLUX 700 PRO je vybavená mnohými praktickými funkciami, s ktorých pomocou dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný i horný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie pizze, vlhké aj pravé teplovzdušné pečenie, teplovzdušné pečenie s parou i rozmrazovanie – stačí si len vybrať podľa druhupripravovaného pokrmu. Vo vybavení kuchynskej rúry pritom nechýbajú vysoký chrómovaný rošt, smaltovaný plech a smaltovaný odkvapkávací pekáč.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Hĺbka
56,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Termosonda, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!
Počet plechov v balení
2 Hotovo!
Počet roštov v balení
1 Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
72 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či má trúba teleskopický výsuv? (Lebo v špecifikáciach to nepíšu ale v recenziach áno) Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je opravdu očekávané datum naskladnění 24.7.2020 nebo jestli se jedná o překlep a má tam být jiné datum. Děkuji

Dobrý deň, tuto rúru je možné pripojiť do siete 230V ? Ďakujem

Jaká je minimální teplota trouby? Jde mi o použití pro funkci nahřání talířů, udržovat teplé a tak podobně.

Dobrý den, trouba se velmi těžko otevírá. To je její vlastnost, nebo mám chybný kus? Je nutné vynaložit docela velkou sílou na otevření a pak se dveře zaseknou cca 20 cm od trouby v takovém mezistupni. Děkuji za informaci.

Poprosim Vas na koľko stupňov je táto rura?

Dobrý den, rád bych se zeptal, při jakém programu se zapíná SteamCrisp - když chi péci kuře. Trochu to nechápu :). Moc děkuji Aleš N.

Dobrý den, v návodu je jako příslušenství uvedena zapékací mísa pro vaření v páře, víko, tryska a hadice. Není jasné, jestli to mělo být součástí dodávky, nicméně by mně zajímalo, kde se to dá sehnat a kolik to stojí. děkuji

Dobrý den, nějak nemůžu najít informace o obsahu balení. Jsou součástí i pečící plechy, rošt? Také by mě zajímal počet teleskopických výsuvů. Na dvou fotkách není vidět žádný. Děkuji

Dobry den, nikde v popisu nevidim, jestli je soucasti trouby i teplotni sonda. Muzete mi prosim odpovedet. Dekuji JB

123
Diskusia a poradňa k ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X
Príslušenstvo pre ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 700 PRO SteamCrisp EOC6H71X.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií