AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z
4,0 1 hodnotení
Vstavaná rúra farba: čierna, čistenie rúry: pyrolytické, gril, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, časovač a detská poistka, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A+, objem 71l, sieťový kábel so zástrčkou, V׊×H: 59.4×59.5×56.7cm
Kód:  FBT6101c Produktové číslo:  KOE8P81Z Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z Predaj skončil

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z

Vstavaná rúra ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z je dokonalým pomocníkom do každej kuchyne. Zaujme už na prvý pohľad svojim moderným elegantným dizajnom a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, ktoré z varenia a pečenia urobia skutočný zážitok. Disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je rúra rozpálená presne vo chvíli, keď potrebujete. Je vybavená tiež teplotnou sondou, vďaka ktorej dosiahnete vždy skvelé výsledky. Umožňuje totiž sledovanie teploty v strede pokrmu a akonáhle teplota dosiahne požadovanú úroveň, ukončí jeho prípravu.

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z

  • Vstavaná rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Rúra ELECTROLUX s pyrolytickým čistením
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • S asistovanou prípravou pokrmov
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Súčasťou rúry vysoký chrómovaný rošt a koláčový plech
  • S detským zámkom aj integrovaným časovačom
  • Intuitívny LCD displej
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Teplotná sonda pre dokonalé výsledky

K vstavanej rúre ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z obdržíte aj teplotnú sondu, ktorou môžete kontrolovať teplotu vášho pokrmu, aby ste dosiahli dokonalé upečenie.

Asistovaná príprava pokrmov

Rúra ELECTROLUX je vybavená funkciou AssistedCooking, ktorá vám ešte viac zjednoduší prípravu pokrmov. Pomocou funkcie vyberiete pokrm, ktorý chcete pripravovať, a rúra automaticky nastaví režim a dobu prípravy. Nastavenie si môžete prispôsobiť a uložiť na ďalšie použitie.

Trvalý lesk vďaka pyrolytickému čisteniu

Pyrolytické čistenie udrží rúru ELECTROLUX ako novú, a to bez namáhavého čistenia. Inteligentný samočistiaci systém spáli pri vysokej teplote mastnotu a ostatné zvyšky na jemný popolček, ktorý stačí iba zotrieť vlhkou handričkou.

Vstavaná rúra ELECTROLUX s praktickými funkciami

Rúra ELECTROLUX 700 SENSE je vybavená mnohými praktickými funkciami, pomocou ktorých dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný aj horný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie pizze, vlhké teplovzdušné pečenie, pomalé pečenie aj rozmrazovanie - stačí si len vybrať podľa druhu pripravovaného pokrmu. Vo vybavení rúry pritom nechýba vysoký chrómovaný rošt, smaltovaný plech a smaltovaný odkvapkávací pekáč. Výhodou je aj funkcia rýchleho zahriatia rúry.

Čistenie s AquaClean

S touto funkciou vyčistíte rúru jedna radosť. So silou vlhkosti sa zbavíte aj tej najodolnejšej mastnoty a pripečených jedál na jej povrchu. AquaClean odparí vodu na dne rúry a takto vzniknutá para si so všetkým poradí.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,4 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je někde uvedeno, jaký příkon má trouba v jednotlivých režimech (Grill, horký vzduch, klasický ohřev nebo rychlý ohřev)? Připadá mi, že maximální udaný příkon 3500W dosahuje u rychlého ohřevu, ale co v ostatních režimech? Děkuji předem za informaci.

Dobrý den, u všech trub Electrolux píšete, že mají teleskopické vysouvání plechů. Na fotkách je ale zobrazena jen jednoduchá kolejnička s drátů na stěně trouby. Podle mne je teleskopické vysouvání mechanismus, který umožňuje vysunout plech až nad otevřená dvířka s výsuvnou (teleskopickou) oporou. Jaká je realita? Díky!

Dobrý den, v popisu máte u trouby pouze spodní ohřev ale pokud se dobře dívám na stránkách výrobce je uveden i horní. Můžete mi prosím potvrdit/vyvrátit zda je tu i horní ohřev?

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z
Príslušenstvo pre ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook KOE8P81Z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií