AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Electrolux PA91-604GY

Zobraziť katalóg
Electrolux PA91-604GY
4,3 22 hodnotení
Čistička vzduchu – výkon 620 m³/h, príkon 41 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 129 m², hlučnosť od 17 do 49 dB(A), antibakteriálny filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, inteligentná, indikácia kvality ovzdušia, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, displej súčasťou, rozmery 72,5 × 31,5 × 31,5 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ELECV587 Produktové číslo:  950011385 Stránky výrobcu
Electrolux PA91-604GY 488,24 € Momentálne nedostupné

Electrolux PA91-604GY

Výkonná čistička vzduchu Electrolux PA91-604GY z radu PURE A9 je ideálny pomocník do vašej domácnosti. Uchváti vás svojím moderným vzhľadom v svetlo sivej farbe, ktorá krásne doplní interiér miestnosti. Čistička je ideálna do miestností do 129 m2, v ktorých bude môcť efektívne čistiť ovzdušie.5-fázová filtrácia potom zaručuje perfektné výsledky a príjemné prostredie pre vás i vašu rodinu. Každá filtrácia napomáha k tomu, aby miestnosť bola bez nečistôt vrátane dymu a prachu, ktorý snáď trápi všetkých z nás. Čistička je vybavená elektronickým displejom a nočným režimom. Nechýba tiež senzor teploty, svetla, vlhkostiovzdušia a životnosti filtra. Pristroj disponuje certifikáciou ECARF (Europian center of Allergy Research Foundation).



Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Electrolux PA91-604GY

  • Výkonná čistička vzduchu Electrolux PA91-604GY z radu PURE A9
  • Moderný vzhľad v svetlosivej farbe
  • Vhodná do miestnosti do 129 m2
  • 5-fázová filtrácia zaručuje perfektné výsledky
  • Čistička je vybavená elektronickým displejom a nočným režimom
  • Nechýba tiež senzor teploty, svetla, vlhkosti ovzdušia a životnosti filtra
  • PureSense technológia nepretržite meria úroveň znečistenie
  • SMART technológia výmeny filtra si pamätá dobu používania
  • Praktická aplikácia PURE A9 pre systém iOS a Android
  • Technológia AirSurround vytvára silný a plynulý špirálový pohyb vzduchu
  • Čistička Electrolux je naozaj tichá a jej prevádzka vás nebude ničím rušiť

PureSense technológia

Čistička vzduchu Electrolux PA91-604GY je vybavená PureSense technológiou, ktorá nepretržite meria úroveň znečistenia vnútorného a vonkajšieho vzduchu. Navyše automaticky upravuje mieru čistenia tak, aby ste sa v miestnosti cítili dobre.

SMART technológia čističky Electrolux PA91-604GY

Či je zima alebo leto, čističku vzduchu Electrolux si možno prispôsobiť presne podľa vašich aktuálnych potrieb pomocou filtrov 360 a 5-stupňového systému čistenia. SMART technológia výmeny filtra si pamätá dobu používania a neskracuje čas doby výmeny filtra. Aj napriek tomu, že filter odstránite a potom ho vrátite, čističkaElectrolux PA91-604GY sama spozná, aká je zostávajúca životnosť filtra.

Praktická mobilná aplikácia

Čistička Electrolux PA91-604GY disponuje praktickou aplikáciou PURE A9 pre systém iOS a Android, vďaka ktorej môžete sledovať kvalitu vzduchu vašej domácnosti aj na cestách. Môžete si tak udržiavať príjemné prostredie, aj keď ste práve preč. Prostredníctvom aplikácie možno kontrolovať plnenie úloh v danom časovom období, meniťsvoje nastavenia alebo si prezrieť súhrnný prehľad o prevádzke čističky vzduchu Electrolux PA91-604GY.

Technológia AirSurround

Nechýba tiež užitočná technológia AirSurround, ktorá vytvára silný, avšak plynulý špirálový pohyb vzduchu. Vďaka tejto cirkulácii vzduchu sa čistí vzduch až trikrát rýchlejšie. Čistička Electrolux PA91-604GY je vybavená detskou poistkou, takže sa nemusíte báť vložiť čističku do detskej izby.

Tichá prevádzka

Čistička Electrolux PA91-604GY je naozaj tichá a jej prevádzka vás nebude ničím rušiť. Využiť ju môžete teda aj do spálne či detskej izby. Pri maximálnej rýchlosti je hladina hluku len 46 dB. Minimálna hladina zostáva na skvelej hodnote len 17 dB.


Čistička vzduchu Electrolux PA91-604GY

5-fázová filtrácia

5-fázová filtrácia sa postará o perfektné výsledky a vytvorí pohodové prostredie pre vás a celú vašu rodinu. Mechanický filter predlžuje celkovú životnosť filtrácie, zachytáva väčšie vzdušné častice, mechanické nečistoty a prach. Antibakteriálna vrstva Cleancel potom bráni rastu mikroorganizmov. Filter EPA 12 zachytí až 99,5 %častíc a nečistôt s veľkosťou len 0,3 mikrónu vrátane prachu, peľu a iných alergénov. Nechýba tiež uhlíkový filter, ktorý je navrhnutý tak, aby eliminoval nepríjemný zápach a dym, pričom sľubuje až 99 % účinnosť. Rovnako tiež rapídne znižuje riziko rastu baktérií a plesní. Ionizátor využíva pozitívne a negatívne ióny na odstránenie vzdušnýchnečistôt vrátane prachu, dymu, peľu a alergénov.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Kompatibilné aplikácie
Aplikácia výrobcu Hotovo!
Príkon
41 W Hotovo!
Vzduchový výkon
620 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
129 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
49 dB(A) Hotovo!

Konektivita

Kompatibilné aplikácie
Aplikácia výrobcu Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
41 W Hotovo!
Vzduchový výkon
620 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
129 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
49 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
17 dB(A) Hotovo!
Vlastnosti
Inteligentná Hotovo!
Výbava
Displej Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Antibakteriálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31,5 cm Hotovo!
Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Výška
72,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Alza nemá akci na tento model ve spolupráci s Elektroluxem do konce roku 31.12. 2020?

dobrý den, tato čistička je v kategorii ionizátory, ale nikde se nepíše že ionizátor obsahuje.

Dobrý den, jaká je průměrně životnost filtrů CARE360 do většího modelu čističku vzduchu Electrolux Pure A9? Děkuji

Diskusia a poradňa k Electrolux PA91-604GY
Príslušenstvo pre Electrolux PA91-604GY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Pure A9 PA91-604GY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux PA91-604GY.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií