Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC - 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
Sušička prádla energetická trieda A++, max. hmotnosť náplne 8 kg, hlučnosť 66 dB, displej, odložený štart a odložený štart, odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh/annum, výška 85 cm, šírka 59.6 cm, hĺbka 63.8 cm
Kód:  ELXSU007 Produktové číslo:  EW8H258SC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC Predaj skončil

ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC

Ušetrite váš drahocenný čas, nestrácajte ho vešaním bielizne na šnúru a vybavte vašu domácnosť spotrebičmi, ktoré vám zaručia nižšiu spotrebou vody aj energie súčasne. Jedným takým pomocníkom je aj nová sušička bielizne PerfectCare 800 EW8H258SCod spoločnosti Electrolux. Spotrebič patrí do energetickej triedy A++ a naplniť ho môžete až 8 kg bielizne. Prevádzkovanie sušičky bielizne ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC počas jedného roka spotrebuje okolo 235 kWh elektriny. Sušička svoje miesto zastane aj v početnejších rodinách. Prítomné sú aj moderné funkcie a neprekvapí tak prítomnosť systému DelicateCare. Odevy budú stále dobre vyzerať. Sušičke môžete s pokojom zveriť aj svoje najcennejšie kúsky oblečenia. Vďaka reverznej činnosti bubna sa nemusíte obávať žiadnej zamotanej alebo kompletne dokrčenej bielizne. Špeciálny invertorový motor zaistí extra tichú činnosť a vašu bielizeň môžete sušiť aj v noci. Hladina hluku spustenej sušičky bielizne ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC nepresahuje 66 dB.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Electrolux EW8H258SC

  • Energetická trieda A++ (235 kWh/rok) 
  • Kapacita bubna na 8 kg bielizne
  • Technológia DelicateCare prispôsobí teplotu sušenia a pohyby bubna danému materiálu
  • Nízka hlučnosť 66 dB
  • Rovnomerné usušenie všetkého oblečenia
  • Technológia GentleCare dokáže usušiť bielizeň takmer pri polovičnej teplote
  • Praktický program Mix XL
  • Prehľadný dotykový displej
  • Technológia SensiCare automaticky zmeria vlhkosť každej várky bielizne
  • Funkcia odloženého štartu

Skvelé výsledky sušenia so sušičkou ELECTROLUX PerfectCare 800

Voľne stojaca sušička bielizne ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC vďaka technológii SmartSense dokáže detekovať vlhkosť každého kusu oblečenia v sušičke. Všetky odevy budú tak rovnomerne usušené a chránené pred zbytočne dlhým sušením. Ďalšími skvelými novinkami je prítomnosť programu Posteľná bielizeň XL a Mix XL. Tie sú schopné efektívne a precízne vysušiť ešte viac bielizne naraz. Technológia tepelného čerpadla dosahuje mimoriadnu energetickú účinnosť, a to až o 40 %. Ušetrite čas aj energiu a neplytvajte zbytočne. Funkcia odloženého štartu umožní zapnúť sušičku bielizne ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC v čase, keď je lacnejší prúd, alebo môžete nastaviť, aby ste mali bielizeň usušenú hneď ráno po prebudení. Presvedčte sa sami, že zaobstaraním tejto sušičky chybu rozhodne neurobíte.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
63,8 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
59,46 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Displej Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam pracku Electrolux PerfectCare 700 a hledam susicku, kterou muzu dat navrch teto pracky. Bohuzel ve vasem obchode nemohu najit zadnou pouze susicku model 700. Vsechny 700 modely jsou kombinace pracky se susickou. Shanim proto jiny Electrolux model, ktery by pasoval a sel pouzit. Vsechny 800 modely jsou ale o par centimetru vetsi (versus 700 model: 53,5 cm x 59,5 cm x 85 cm). Jakou Electrolux susicku byste mi doporucili, aby pasovala na mou Electrolux PerfectCare 700? Dekuji!

Dobrý deň.,da sa napojiť priamo na odpad, Ďakujem

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC
Príslušenstvo pre ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H258SC.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií