Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC - 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
5 15 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A++, s účinnosťou sušenia B, kapacita bielizne: 7kg, hlavné funkcie: napojenie na odpad, odložený štart, displej a voliteľný smer otvárania dvierok, hlučnosť 66 dB, odhad. ročná spotreba energie 211 kWh/annum, rozmery: 85×60×66.5 cm (V׊×H)
Kód:  ELXSU002 Produktové číslo:  EW8H457WC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC

Invertor motor so zárukou 10 rokov


10 dôvodov prečo si kúpiť sušičku Electrolux

viac

menej

Foto

STRÁŽCOVIA VLNENÝCH SVETROV A FUNKČNÉHO OBLEČENIA

1.

VIETE, ŽE SUŠIČKA DOKÁŽE UŠETRIŤ VEĽA MIESTA V DOMÁCNOSTI A VŽDY SA PRE ŇU NÁJDE MIESTO?

Vďaka sušičke sa zväčší disponibilný priestor u vás doma alebo na balkóne: žiadna bielizeň rozvešaná po miestnostiach, žiadne prekážajúce sušiaky, ktoré zaberú polovicu spálne alebo obývacej izby. Vaša moderná domácnosť bude ešte štýlovejšia. Sušičku môžete jednoducho a elegantne včleniť medzi existujúce vybavenie bytu. Nepotrebujete žiadny priestor navyše. Môžete ju umiestniť na práčku, alebo ak to neprichádza do úvahy, postavte ju do komory, šatníka alebo pod kuchynskú dosku.

2.

MÁTE OBAVY, ŽE SUŠIČKA VYŽADUJE NÁROČNÚ INŠTALÁCIU?

Nemusíte si robiť zbytočné starosti. Sušička nepotrebuje prívod vody – stačí jej elektrické napájanie. Pri inštalácii jednoducho zapojte elektrickú zástrčku do zásuvky. Odobratá vlhkosť sa zhromažďuje v nádobe na skondenzovanú vodu, takže ju vylejete do umývadla alebo toalety. Ale ak chcete, môžete sušičku pripojiť priamo k odtokovému systému, aby ste nádobu nemuseli vyprázdňovať.

3.

POCHYBUJETE O TOM, ŽE UŽ NEBUDETE MUSIEŤ ŽEHLIŤ BIELIZEŇ?

Vďaka moderným technológiám sušia sušičky Electrolux oblečenie veľmi jemne a umožňujú nastaviť rôzne úrovne vysušenia. Väčšinu odevov a bytového textilu (napr. uteráky, utierky, prestieradlá a prikrývky) nie je vôbec nutné žehliť. Stačí ich poskladať a uložiť do skrine.

4.

AKÉ ĎALŠIE VÝHODY, KTORÉ SUŠIČKA V DOMÁCNOSTI PRINÁŠA, OCENÍTE?

Sušička má aj ďalšie výhody. Vďaka nej budú oblečenie i domáci textil nadýchané a na dotyk jemné. Už žiadne drsné uteráky a pokrčené obliečky. Sušička si navyše poradí s prachom v oblečení, uvoľnenými vláknami, zvieracou srsťou a alergénmi, takže domácnosť bude ešte čistejšia.

5.

BOJÍTE SA O SVOJE OBĽÚBENÉ OUTDOOROVÉ OBLEČENIE ALEBO VLNENÝ SVETER?

Funkčné oblečenie. Hodváb. Vlna. Garantujeme, že s programami na mieru môžete dať do sušičky bez obáv čokoľvek. Iba PerfectCare ponúka programy prispôsobené všetkým druhom materiálov, vďaka ktorým dosiahnete skvelé výsledky a zároveň ochránite oblečenie pred poškodením.

6.

NEBAVÍ VÁS ŠTUDOVAŤ ŠTÍTKY?

Bez obáv sušte aj odevy určené výlučne na ručné pranie. Patentované cykly sušenia so špeciálnym pohybom bubna zabraňujú zrážaniu a tvorbe hrudiek na citlivých tkaninách.

7.

BOJÍTE SA, ŽE ÚDRŽBA SUŠIČKY BUDE NÁROČNÁ?

Sušičky sa vyznačujú nízkou spotrebou energie a nenáročnou údržbou, pretože sú vybavené len jedným kombinovaným filtrom na čistenie, ktorý zaistí dokonalé odfiltrovanie jemných vlákien z textílií.

8.

BOJÍTE SA, ŽE BIELIZEŇ ZO SUŠIČKY BUDE POKRČENÁ?

Electrolux je jednou z mála značiek, ktorá ešte v súčasnej dobe používa v bubne tri rebrá. Tieto rebrá zaisťujú lepšiu manipuláciu s tkaninami pri spätnom chode bubna, vďaka čomu znižujú pokrčenie tkanín. Pri vybraných modeloch máte možnosť predĺžiť fázu ochrany proti pokrčeniu po skončení sušenia až na 120 minút.

9.

CHCETE SI NASTAVIŤ DVIERKA PRESNE TAK, AKO POTREBUJETE?

Iba pri sušičkách Electrolux máte pri všetkých modeloch istotu, že si môžete zmeniť otváranie dvierok podľa potreby a vybrať si zo 4 rôznych polôh umiestnenia rukoväte.

10.

CHCETE ODVÁDZAŤ KONDENZÁT PRIAMO DO ODPADU?

Pri všetkých sušičkách Electrolux môžete pripojiť odvod kondenzátu priamo do odpadového potrubia.

Kapacita bubna 7 kg

Kapacita bubna

Energetická trieda A++

Energetická trieda

LED displej

Stredný LED displej

Technológia SensiCare

Technológia SensiCare

Technológia GentleCare

Technológia GentleCare

Time Manager

Time Manager

Zmena otvárania dvierok

Zmena otvárania dvierok

Technológia DelicateCare

Starostlivosť na mieru

Sušička bielizne ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC je vybavená unikátnou technológiou DelicateCare. Teplotu vody a pohyb bubna prispôsobí na mieru konkrétnemu materiálu a jeho kvalita tak zostane 100 % zachovaná.

Dokonalé výsledky sušenia

Inteligentný senzor SensiCare premýšľa za vás. Automaticky sníma vlhkosť každej várky bielizne a podľa výsledku upraví čas, spotrebu vody a elektrickej energie a zaistí tie najlepšie výsledky sušenia. Technológia SmartSense deteguje vlhkosť jednotlivých kusov oblečenia v sušičke. Všetky odevy sú rovnomerne usušené a chránené pred zbytočne dlhým sušením.

Technológia SmartSense
Technológia GentleCare

Menej tepla, viac starostlivosti

Medzi ďalšie ošetrujúce technológie sušičky bielizne patrí GentleCare. Vďaka tejto funkcii usuší sušička bielizeň pri polovičnej teplote, ako je to pri bežnej sušičke. Bielizeň tak nie je zbytočne vystavená vysokým nešetrným teplotám.

Intuitívne dotykové ovládanie

Jednoduché nastavenie sušiacich programov a jednotlivých funkcií umožňuje LED dotykový displej s menovkami v češtine. Sušička bielizne ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC disponuje tiež funkciou odloženého štartu. Nemenej zaujímavá je aj indikácia jednotlivých fáz sušenia a zvukové upozornenie na konci cyklu.

Dotykový displej
Perfektne usušená bielizeň

Sušiace programy

– Programy pre syntetiku
Programy pre bavlnu (vrátane ECO)
Posteľná bielizeň XL
Prikrývky
Outdoor
Refresh
Hodváb
Denim
Jemné
Vlna

Navštívte tiež stránku výrobcu

Prejsť
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,74 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,74 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
66,5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám pračku electrolux a chci tuto sušičku. Jaký je vhodný mezikus? Sušička je o dost hlubší a mezikusy jsou jen do CCA 60 cm. Děkuji

Dobrý den, jaké je čištění kondenzátoru? Je k němu přístup? Baniová

Dobrý večer, chcem sa informovať ohľadom medzikusu Electrolux STA8GW, či mi bude pasovať na rozmer práčky 54 na hĺbku a 60 na šírku keďže výrobca uvádza, že medzikus má rozmer na hĺbku 51 a šírku 61. Ďakujem veľmi pekne

dobry vecer! mam dotaz ohledne tohoto spotrebice. je nutne pripojit susicku na odpad? bohuzel tuto moznost nemam, stara susicka toto nevyzadovala...prosim o odpoved na mail [email protected] a nasledne hned objednam...dekuji beck

Dobrý deň, je možné používať sušičku bez akéhokoľvek iného zdroja napájania, teda aj mimo kúpeľne v miestnosti, kde nie je voda ani odpad? Ďakujem pekne za odpoveď.

Dobrý den, nemůžu se rozhodnout, jestli si mám koupit sušičku pro 7 nebo 8 kg, když mám pračku na 7 kg.

Dobry den, jak bychom mohli sušičku pripojit k odpadu? Co je potreba přikoupit? (U susicky nic pribaleno nebylo) děkuji.

Prajem pekný deň, prosím je možné túto sušičku spojiť s práčkou Electrolux PerfectCare 600 EW6S347S keď sa použije spojovací medzikus Electrolux – AEG E4YHMKP1 ? Lebo pračka a sušička majú rozdielnu hĺbku. Ďakujem

Dobrý den, je možné dát sušičku pod pračku. A jaky je rozdíl mezi parní sušičkou a s tepelným čerpadlem. Děkuji za odpověď.

Dobry den ovladanie je v SK/CZ Jazyku ?

12
Diskusia a poradňa k ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC
Príslušenstvo pre ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX PerfectCare 800 EW8H457WC.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií