Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux PQ92-ALGS

Zobraziť katalóg
Electrolux PQ92-ALGS
4,6 23 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, pre alergikov a antibakteriálny, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4h, typ batérie: Li-Ion, kapacita batérie 2100mAh, doba chodu 55min, umývateľný filter, objem nádržky 0.3l, príslušenstvo: čistiaca kefka, elektrická turbokefa, hubica na čalúnenie, indikátor nabíjania, kefka s jemnými štetinkami, LED podsvietenie na kefe, ovládanie na rukoväti a regulácia výkonu, biela farba
Kód:  ELETV433 Produktové číslo:  900402051 Stránky výrobcu

Electrolux PQ92-ALGS

Jednoduché a rýchle vysávanie s akumulátorovým vysávačom 2 v 1

Už vás nebaví neustále hľadať tú správnu zásuvku na čistenie domácnosti pomocou klasického vysávača? Užite si pohodlné vysávanie s tyčovým akumulátorovým vysávačom Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS. Konštrukcia umožňuje jednoduché používanie a pohodlnú manipuláciu pri vysávaní v domácnosti. Na dosiahnutie maximálnej čistoty vo vašej domácnosti máte k dispozícii tri režimy výkonu – základný, stredný a vysoký. Vstavaná 25,2 V batéria poskytuje aku vysávaču Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS dostatok energie až na 55 minút vysávania. Nabíjanie vysávača sa vykonáva v nabíjacej stanici s magnetom na jednoduché pripojenie tyčového vysávača. Päťstupňový filtračný systém spoľahlivo zachytí až 99,9 % častíc s veľkosťou 0,3 – 10 µm. Ak potrebujete vysať auto alebo sa zbaviť omrviniek na sedadle, môžete z tyčového vysávača Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS vybrať iba ručnú jednotku. Súčasťou balenia je široká škála príslušenstva, ktoré zabezpečí upratovanie celej vašej domácnosti. Oceníte hubicu na čalúnenie s UV svetlom, ktoré zbaví váš domov až 99,9 % alergénov.

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS

  • Tyčový batériový vysávač má 3 stupne výkonu – základný, stredný a vysoký
  • Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS si zachováva maximálny výkon aj pri plnom zásobníku na prach a nečistoty
  • Výkon 2 v 1 – vnútri aku vysávača Electrolux sa nachádza ručná jednotka na vysávanie drobného neporiadku alebo vášho auta a podobne
  • 25,2 V akumulátor udrží vysávač na baterky v prevádzke až 55 minút v základnom režime (25 minút stredný, 15 minút vysoký)
  • Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS má 5-stupňový filtračný systém, ktorý odstráni až 99,9 % častíc 0,3 – 10 µm
  • Akumulátorový vysávač Electrolux obsahuje nabíjací stojan, štrbinovú hubicu a kefku 2 v 1, hubicu na čalúnenie s UV svetlom (antialergické), teleskopickú hubicu na prach a jemnú kefku
  • Konštrukcia vysávača zabezpečuje zníženie hlučnosti
  • Saténovo biele farebné vyhotovenie

Pohodlné nabíjanie v nabíjacej stanici

Bezkáblový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS sa pohodlne nabíja v stanici. Magnetický systém zabezpečuje pevné prichytenie vysávača, takže ho môžete ľahko vložiť do stanice a rovnako ľahko ho z nej vybrať. Nabíjaciu stanicu môžete umiestniť kamkoľvek – postaviť do rohu miestnosti alebo namontovať na stenu. Stačí z nej len vytiahnuť aku vysávač Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS a začať upratovať. 25,2 V batéria vo vysávači má dostatočnú kapacitu až na 55 minút vysávania v základnom režime, 25 minút v strednom režime a 15 minút vo vysokom režime.

Tyčový batériový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS nestráca výkon a je tichý

Nezáleží na tom, koľko nečistôt sa už v nádobe nachádza. Tyčový batériový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS si zachováva maximálny výkon, aj keď je plný. Maximálny výsledok sa dosiahol pri nádobe naplnenej prachom DMT podľa IEC 5.1, 5.7 a 5.9. Môžete si vybrať z troch režimov výkonu – základný, stredný a vysoký. Tyčový vysávač Electrolux bol navrhnutý tak, aby bol čo najtichší. Zníženie hlučnosti akumulátorového vysávača sa dosiahlo kombináciou nepretržitého prúdenia vzduchu a tlmeného výstupu vzduchu.

Aku vysávač Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS má manuálnu jednotku a kvalitnú 5-stupňovú filtráciu

Vnútri aku vysávača Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS sa nachádza praktická ručná jednotka na vysávanie drobného neporiadku na ťažko prístupných miestach alebo nečistôt v aute. Uzavretý 5-stupňový filtračný systém zachytí až 99,9 %* častíc od 0,3 do 10 µm. Výsledkom bude čistejší a kvalitnejší vzduch vo vašej domácnosti. Na dosiahnutie kvalitného vysávania má batériový vysávač na hubici 7 LED diód, ktoré vám umožnia vidieť všetky nečistoty na podlahe.

*Meranie podľa normy EN 60312-1:2017.

Dosiahnite maximálnu čistotu pomocou špeciálnej kefy alebo dýzy s UV technológiou

Po použití bezdrôtového vysávača Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS už nebudete musieť zúfať pri čistení kefy. Vďaka jedinečnej technológii BrushRollClean sa stlačením pedála na elektrickej hubici zbavíte všetkých vlákien, chlpov alebo zamotaných vlasov. Akumulátorový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS obsahuje elektrickú hubicu BedProPower s UV technológiou. Pomocou UV svetla môžete odstrániť až 99,9 %* baktérií a alergénov z matracov, pohoviek, vankúšov a zvieracích pelechov.

*Meria sa podľa normy EN 60312-1: 2017. 

Unikátny tyčový vysávač Electrolux PQ92-ALGS získal pretížne ocenenia:

Vyberte si ten svoj vysávač Electrolux zo série PURE Q9

Odporúčané príslušenstvo k vysávačom Electrolux zo série PURE Q9

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti
Indikátor nabíjania, LED osvetlenie, Regulácia výkonu Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie Hotovo!
Kefy
S jemnými štetinkami, Turbo Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,16 cm Hotovo!
Výška
110,15 cm Hotovo!
Hĺbka
25,61 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se ještě koupit turbo hlavice na tenhle typ, děkuji

Prosím jaké má filtry??? Nikde nejsou zobrazeny.Jdou tam z Electrolux ergorapido?

napětí baterie 3,6V nějak mi to nesedí že tak málo nemáte v popisu chybu? Jakou má skutečně baterie napětí?

Dobrý den, je některý z nástavců k tomuto vysavači použitelný na vakuové pytle? Z obrázků to nepoznám. J.

Diskusia a poradňa k Electrolux PQ92-ALGS
Príslušenstvo pre Electrolux PQ92-ALGS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Pure Q9 PQ92-ALGS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux PQ92-ALGS Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux PQ92-ALGS Staubsauger.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií