AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR

Zobraziť katalóg
Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR
4,8 4 hodnotení
Vreckový vysávač vrcúško, príkon 700W, vrecúško 3.5l, umývateľný Hygiene Filter ™, teleskopické trubky, nesené príslušenstvo AeroPro 3v1, podlahová hubica DustPro Silent, hubica na tvrdé povrchy, vzduchová turbokefa, funkcia soft štart, mechanický indikátor plného prachového vrecka
Kód:  ELXVS051 Produktové číslo:  ZSPALLFLR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR

Profesionálny vreckový vysávač, ktorý bol vytvorený s dôrazom na výkonnú a zároveň tichú prevádzku. Vďaka špeciálne optimalizovanému motoru s bezhlučnou prevádzkou, premyslenou konštrukciou nádoby na prach a novú tichú hubicu DustPro™ teraz môžete vysávať, aj keď sa manžel práve potrebuje pozerať na očakávané futbalové stretnutie. Reguláciavýkonu vám umožní použiť výkon presne podľa vašich potrieb. Pohodlné vysávanie zaistí technológia 360 ° Motion™, čiže systém malých koliesok, ktoré sú ideálne pre vysávanie okolo predmetov a dosiahnete s nimi aj do ťažko prístupných priestorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vreckový vysávač s vreckom S-Bag
  • Teleskopická trubica so zámkom
  • Regulácia výkonu
  • Indikácia plného vrecka
  • Zabudované parkovacie úchyty
  • Turbo dex hubica

Celý byt na jeden záťah

Vysávač SilentPerformer sa pýši aj extra dlhým akčným rádiom až 12 metrov, čo je vzdialenosť postačujúca ku kompletnému vysávaniu všetkých miestností vo vašom byte bez nutnosti akéhokoľvek zastavovania a zasúvania napájacej šnúry do novej zásuvky zakaždým, keď sa presuniete do ďalšej miestnosti. Integrované parkovacie úchyty zabezpečia rýchlé a jednoduché upratovanie vysávača po dokončení práce.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,3 cm Hotovo!
Výška
23,8 cm Hotovo!
Hĺbka
44,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,12 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u produktu Kód: ELXVS051 Prod. číslo: ZSPALLFLR to vypadá že na úvodní fotce je jiný vysavač než na zbývajících.. Které jsou správné? děkuji.

Dobrý den.Můj dotaz se týká vysavače SilentPerformer ZSPALLFLR.Příkon se uvádí 700 W,ale jaký je sací výkon tohoto vysavače?Děkuji za odpověď.Míra

Diskusia a poradňa k Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR
Príslušenstvo pre Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií