Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC

Zobraziť katalóg
Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC
4,1 10 hodnotení
Bezvreckový vysávač bezvreckový, príkon 800W, umývateľný hygienický filter, rukoväť s ergonomickým držadlom AeroPro ERGO, teleskopická trubica, podlahová hubica DustPro, hubica Parkett Pro, príslušenstvo Aeropro 3v1
Kód:  ELXVB025 Produktové číslo:  ZUFCLASSIC Stránky výrobcu

Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC

Bezvreckový vysávač značky Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC s príkonom 800W je vybavený parkovacími drážkami, hubicou DustPro a Parkettou Pro, teleskopickou tyčou, hygienickým umývateľným filtrom a ďalším príslušenstvom.

Hlavné prednosti

  • Akčný rádius 12 metrov
  • Hubica DustPro a Parketta Pro
  • Energetická trieda A
  • Hygienický umývateľný filter
  • Kefky na čistenie čalúnenia

Účinnejšie vysávanie

Technológia Turbo Cyclonic zlepšuje sací výkon a zber prachu, a tým aj účinnosť vysávania. V špeciálnej trubici sa oddeľuje prach od vzduchu, ktorý je vytláčaný smerom von a samotný prach putuje do zbernej nádoby k neskoršiemu vysypaniu. Systém Motion Control zabezpečuje stabilný pohyb a plynulé otáčanie vysávača a jeho ľahký a bezproblémový prechod medzi jednotlivými miestnosťami.

Dostane sa aj na neprístupné miesta

Medzi základné príslušenstvo vysávača patrí kefka, štrbinovka a hubica na čalúnenie, ktorou vysajete aj ťažko prístupné miesta. Zberná nádoba na prach sa dá ľahko vyprázdniť bez akéhokoľvek kontaktu s pokožkou. Nádobka je na dne vybavená vekom, ktorým možno regulovať množstvo vysypávaného prachu a zabrániť jeho rozptýleniu po miestnosti.

Čistá domácnosť

Prvotriedne umývateľný filter v priebehu vysávania zachytí aj tie najmenšie častice prachu a ochráni vás pred obťažujúcimi alergénmi. Výsledkom je čistá domácnosť bez prachu aj alergénov.

Jednoduché uloženie

Vysávač je skladný, bez problémov ho uložíte do priestoru, ktorý je široký len 40 cm. Rozmery vysávača sú 320 × 295 × 432 mm a jeho hmotnosť je 7,17 kg.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Hĺbka
43,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,17 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký je vhodný typ HEPA filtru pro tento model vysavače? Můj názor je že účinnost filtru postačí H12, ale nechtěl bych abych koupil nesprávný rozměr (hloubka) nebo dokonce aby nepasoval jiným způsobem. Ps: předpokládám že pravidelná výměna by měla proběhnout cca po 2-3 letech?

Dobrý den, jak je řešena filtrace? Hepa filtr má jen jeden? Díky

Dobrý den, prosím, jak je řešena regulace výkonu vysávání? Z popisu ani obrázku to není rozpoznatelné. Děkui

Dobrý den, plánuji nákup vysavače Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC a ráda bych se zeptala, zda má teleskopickou trubici kovovou? Předem děkuji za odpověď. Juklíčková

Diskusia a poradňa k Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC
Príslušenstvo pre Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux Ultraflex ZUFCLASSIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux Ultraflex ZUFCLASSIC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux UltraFlex ZUFCLASSIC.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií