PET alzaplus segmenty sda v2

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Zobraziť katalóg
Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
4,8 12 hodnotení
Vreckový vysávač vreckový, príkon 800W, sáčok 5l, umývateľný Allergy Plus™ filter, teleskopické trubky AeroPro, hubica AeroPro Extreme, mechanický indikátor plného prachového vrecka
Kód:  ELXVS040 Produktové číslo:  ZUOGREEN+ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Tento vreckový vysávač sa stane vašim spoľahlivým pomocníkom pri upratovaní domácnosti. Kombinuje v sebe silu, kvalitné spracovanie i luxusný dizajn. Účinný motor s optimalizovaným prietokom vzduchu zaručuje nadštandardnú účinnosť a nízku spotrebu energie. Výsledkom je efektívny a úsporný vysávač s perfektnou filtráciou. A je pri tom jedno, na akom povrchu zrovna vysávate. Jeho príjemný vzhľad polahodí každému oku a príjemne ozdobí vašu domácnosť.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Chytrý pomocník do domácnosti

Šikovný pomocník do domácnosti

Vyskúšajte hubicu AeroPro Parkett na tvrdé podlahy, s výsledkom budete vždy spokojní. Praktická je multifunkčná hubica 3 v 1, ktorá obsahuje kefku, štrbinovku a hubicu na čalúnenie. Nechýba ani hubica AeroPro Extreme. Ergonomická rukoväť sa veľmi dobre drží a navyše je vybavená diaľkovým ovládaním sacieho výkonu. Šetrite svoj chrbát a vykonajte nastavenia ľahko v stoji. Myslelo sa aj na skladovanie, pre ktoré sú určené úchytky.


Tichý ako myška

O tichú prevádzku sa stará technológia SilentAir s bezhlučnými prvkami: hadicou a vysoko účinnou hubicou AeroPro Extreme. Tomu pomáhajú aj mäkké gumené kolieska, ktoré navyše chránia podlahu proti akémukoľvek poškriabaniu. Preto sa hladina hluku drží na perfektnej hranici 66 decibelov.

Vysávač s vynikajúcim akčným rádiom 12 m sa vyznačuje svojou ľahkosťou a skvelou ovládateľnosťou, nemusíte tak často meniť zásuvky. Všetky nečistoty prechádzajú cez umývateľný filter Allergy Plus a sú zachytené v 5-litrovom prachovom sáčku.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Tichý jako myška

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Kľúčové vlastnosti

  • Efektivita - všetko dôkladne vysaje
  • Vysoká účinnosť vysávania - šetrí vaše peniaze
  • Drží si nízku hladinu hluku
  • Diaľkové ovládanie sacieho výkonu
  • Multifunkčná hubica 3 v 1, Parkett, AeroPro Extreme
  • Hygienický filter zaisťuje čistý vzduch aj po vysávaní
  • Mäkké kolieska
  • Moderný dizajn


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Akčný rádius
12 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,7 cm Hotovo!
Výška
25,5 cm Hotovo!
Hĺbka
50,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,43 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych zakoupit tento produkt a pouze bych se chtěl zeptat jaké sáčky se do vysavače dávají, abych je mohl objednat k tomu. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den.Tak jsem si porovnal 6 vysavačů electrolux a zdá se mi, že některé se liší jen barvou a cenou a ostatními parametry ne?: https://www.alza.cz/porovnani.htm?c=ELXVS039;ELXVS042;ELXVS041;ELXVS036;ELXVS038;ELXVS040; 3 z nich mají elektrické a 3 mechanické indikátory plného prachového sáčku, jaký je tedy jinak rozdíl? Papírové nebo textilní sáčky E200 a E201 nemají uvedený objem, je možné je použít pro vysavače s 5l i 3,5 l objemem?

Diskusia a poradňa k Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
Príslušenstvo pre Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraOne ZUOGREEN+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraOne ZUOGREEN+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraOne ZUOGREEN+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux UltraOne ZUOGREEN +.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií