Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+

Zobraziť katalóg
Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+
5 2 hodnotení
Vreckový vysávač sáčkový, príkon 700W, sáčok 3.5l, umývateľný Hygiene Filter 12™, teleskopické trubice, hubica AeroPro Silent, nesené príslušenstvo AeroPro 3v1, mechanický indikátor plného prachového vrecka
Kód:  ELXVS047 Produktové číslo:  ZUSORIGWR+ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+

Vreckový vysávač, ktorý sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri upratovaní domácnosti. Spája v sebe silu, kvalitu a dizajn tak, aby z toho vyšiel výkonný a zároveň úsporný vysávač s perfektnou filtráciou. So svojim účinným motorom a optimalizovaným prietokom vzduchu zaručuje vždy nadštandardnú účinnosť a nízku spotrebu energie. A je pri tom jedno, na akom povrchu zrovna vysávate. Hneď, ako prvýkrát tento vysávač zbadáte, všimnete si jeho pôsobivého dizajnu v krásnej červenej farbe, okrem svojej účinnosti tak zároveň aj dobre vyzerá.

Ultra tichý

Vysávač Ultrasilencer ZUSORIGIWR+ bol vyvíjaný tak, aby nebol pri jeho práci nikto rušený. Hladina hluku sa totiž drží na výbornej úrovni 61 decibelov. Tomu pomáhajú aj mäkké gumené kolieska, ktoré navyše chránia podlahu proti akémukoľvek poškriabaniu. Vysávač s vynikajúcim akčným rádiom 12 m sa vyznačuje svojou ľahkosťou a skvelou ovládateľnosťou, nemusíte tak často meniť zásuvky. Na výmenu vrecka vás upozorní mechanický indikátor. Myslelo sa aj na skladovanie, pre ktoré sú určené úchytky. Nová hubica AeroPro Silent do hĺbky účinne vysaje každú nečistotu bez vysokej hladiny zvuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová tichšie konštrukcia hubica AeroPro Silent
  • Rukoväť s ergonomickým držadlom
  • Mechanická regulácia výkonu
  • Hubica na tvrdé podlahy AeroParketto Pre
  • Teleskopické trubky
  • Funkcia Soft Start
  • Príslušenstvo Aeropro 3v1 - kefka, štrbinovka a hubica na čalúnenie
  • Mechanický indikátor plného prachového vrecka

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
61 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,8 cm Hotovo!
Výška
26,6 cm Hotovo!
Hĺbka
40,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,22 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zvažuji nákup nového vysavače od Elektroluxu a zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+ a Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+? V porovnávači jsem žádný rozdíl nenašla, kromě barvy. Děkuji.

Dobrý den , mam vysavač Electrolux Maximus ZXM 7030 a uvažuji o koupi Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+ . Chci se zeptat, jsou doplňkové komponenty-příslušenctví k oboum vysavačům, jako je hadice, sáčky a kartáče stejné?. děkuji

Dobrý den, jaký typ pytlíků patří do vysavače. Děkuji

chtěl bych se zeptat, jak dlouho byl vysavač elektrolux ZUSORIGDB+červený (pod kodem ELXVS047) používán předchozím majitelem. Děkuji

Diskusia a poradňa k Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+
Príslušenstvo pre Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux UltraSilencer ZUSORIGWR+.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií