MS hokej Aplikace

Electrolux ZAPORIGINW

Zobraziť katalóg
Electrolux ZAPORIGINW
4,2 5 hodnotení
Vreckový vysávač vreckový, príkon 1450 W, umývateľný hygienický filter, akčný rádius 12 m, vrecko 3.5 l, teleskopické trubky, ParkettoPro hubica, príslušenstvo Aeropro 3 v 1, biely
Kód:  ELXVS032 Produktové číslo:  ZAPORIGINW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ZAPORIGINW

Nedajte šancu nečistotám vo vašej domácnosti. Vreckový vysávač Electrolux ZAPORIGINW je výkonným pomocníkom pre maximálne komfortné a rýchle upratovanie. Disponuje objemným 3,5 litrovým vreckom na prach a mechanicky regulovateným sacím príkonom. Na naplnenie vrecka vás upozorní integrovaný indikátor. Sami spoznáte, že výkonný motor s príkonom až 1450 W vám značne ušetrí váš čas a zefektívni domáce práce.

Veľkou výhodou je tiež umývateľný hygienický filter Hygiene Filter, ktorý spoľahlivo pohltí všetky mikročiastočky prachu a alergénov zo vzduchu. Systém SoftStart pre mäkký štart zbytočne nezaťažuje elektrickú sieť pri nábehu motora. Upratovanie vám uľahčí dlhá teleskopická trubica, s ktorou vysajete bez námahy aj väčšie priestory. S vysavačom sa pohodlne manipuluje vďaka veľkým mäkčeným kolesám a pohyb po miestnosti vám uľahčí tiež dostatočne dlhý prívodný kábel.


Pre komplexné upratovanie je vysávač vybavený praktickým príslušenstvom Aeropro 3 v 1, ktoré zahŕňa kefka a štrbinový nadstavec pre lepší prístup do ťažko dostupných miest. Nábytok vysajete pomocou špeciálnej hubice na čalúnenie. Súčasťou výbavy je aj dômyselne navrhnutá hubica ParkettoPro na tvrdé podlahy.

Kľúčové vlastnosti:

  • Umývateľný hygienický filter pre čisté a svieže ovzdušie
  • Hubica ParkettoPro pre šetrné vysávanie tvrdých podláh
  • Komplexné upratovanie domácnosti vďaka príslušenstvu Aeropro 3 v 1
  • Funkcia Soft štart nezaťažuje elektrickú sieť pri nábehu motora

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Hubica
Parketová Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
9 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 450 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,8 cm Hotovo!
Výška
26,6 cm Hotovo!
Hĺbka
40,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,82 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ZAPORIGINW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZAPORIGINW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZAPORIGINW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZAPORIGINW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ZAPORIGINW.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií