AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido

Zobraziť katalóg
Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido
4,8 20 hodnotení
Tyčový vysávač 2v1 (tyčový a ručný), batériový, 35min. prevádzky, Brush Roll Clean, cyklónová jednotka, nádoba 0.5l, rotačná kefa, LED diódy, čokoládová metalická farba
Kód:  EAD1032b Produktové číslo:  ZB2941 Stránky výrobcu

Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido

ELECTROLUX ZB 2941 Ergo Rapido 2v1 je moderný bezvreckový vysávač, umožňujúci ručné aj tyčové použitie, vybavený rotačnou kefou a patentovaným systémom pre dokonalé výsledky BRUSH ROLL CLEAN (BRC). Cyklónová jednotka vytvára dostatočné podmienky pre vysávanie na všetkých typoch povrchu a LED diódy integrované v podlahovej hubici dávajú perfektný prehľad o upratanom povrchu. Vysávač funguje na batériovú prevádzku a nebudete sa teda musieť obťažovať s napájacou šnúrou a neustále prepájať vysávač kvôli malému dosahu kabeláže. Akumulátor Lí-Ión 18V udrží spotrebič pri živote až 35 minút, čo by malo stačiť aj na upratovanie naozaj veľkých domácich priestorov. Nádoba na povysávané nečistoty a prach má objem 0,5 litrov a vďaka systému ľahkého odobratia bude vysypanie nádoby otázka niekoľkých málo chvíľ. Obsahom balenia je aj praktické príslušenstvo v podobe dobíjacieho stojanu, kefky a štrbinovej hubice. Poteší tiež nízka váha spotrebiča, ktorú oceníte predovšetkým pri ručnom používaní. Elegantné čokoládové metalické farebné prevedenie vyzerá skvele a veľmi moderne.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

batériový

Spôsob použitia:
2v1
tyčový a ručný

Technológia vysávania:
BRUSH ROLL CLEAN
cyklónová jednotka
rotačná kefa

Objem nádoby:
0,5 l

Ďalšie funkcie:
LED diódy v hubici

Napájanie:
Lí-Ión 18V
Životnosť: až 35 minút

Príslušenstvo:
dobíjací stojanček
kefka
štrbinová hubica

Hmotnosť:
samotný vysávač: 1,05 kg

Farebné prevedenie:
čokoládové, metalické

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ZB 2941 Ergo Rapido.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií