Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Electrolux ZB2951

Zobraziť katalóg
Electrolux ZB2951
Tyčový vysávač Li-Ion - 10,8 V, cyklónová jednotka, samostatná poloha, zásobník na znečistenie 0,7 l, doba nabíjania 4 hodiny, farba čierna.
Kód:  ELEVT014 Produktové číslo:  ZB2951 Stránky výrobcu

Electrolux ZB2951

Ste unavený ťahať starý a ťažký vysávač pre pár drobek v kuchyni? Získajte Electrolux ZB2951 Rod vysávač! Samostatný vysávač je vždy pripravený na okamžitú činnosť bez toho, aby musel hľadať zástrčku napájacieho kábla. Má výkonnú batériu Li-ion TurboPower s výkonom 10,8 V, ktorá ponúka 2 krát dlhšiu životnosť. Pri nečistote je vysávač vybavený nádobou s objemom 0,7 litra, ktorá dokáže udržať všetok prach a nečistoty mimo bežného čistenia. Ak potrebujete vysušiť malý neporiadok na kuchynskej linke alebo na detskú autosedačku, jednoducho odstráňte hadičku a ručný vysávač. Hlavnou výhodou vysávača je systém EasySteer , ktorý zabezpečuje potrebnú flexibilitu a bezporuchový pohyb a otáčanie pri vysávaní. 

Hlavné výhody vysávača Electrolux ZB295

  • Samostatný vysávač 2 v 1 - tyč a ruka v tmavo šedej
  • Výkonná, rýchlo nabíjateľná batéria s LED
  • Vysávač Electrolux má výkonnejší ventilátor
  • Jednoduché vysávanie s manévrovateľnosťou 180 ° vďaka technológii Easy Steer
  • Prachová banka s cyklónovým odlučovačom prachu
  • Uvoľnenie rýchleho štetca pre jednoduché čistenie

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ZB2951 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB2951. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB2951. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB2951. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ZB2951.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií