PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux ZS 203 EV Energica fialový

Zobraziť katalóg
Electrolux ZS 203 EV Energica fialový
Tyčový vysávač tyčový, bezsáčkový, príkon 1600W objem nádoby 1,5 l, podlahová hubica Vario 700, hubica na tvrdé podlahy, hubica s kefkou a prach, štrbinová hubica, možné pripojenie flexibilné hadice, dĺžka prívodného kábla 8m, akčný rádius 10m, umývateľný HEPA filter
Kód:  EAD1050i Produktové číslo:  ZS203EV Stránky výrobcu
Electrolux ZS 203 EV Energica fialový Predaj skončil

Electrolux ZS 203 EV Energica fialový

Tyčový vysávač sa stane ZS 203 EV skvelým pomocníkom vo vašej domácnosti. Zo spotrebiteľských prieskumov vyplynulo, že ľudia považujú klasické vysávače za výkonnejšie, tyčové za praktickejšie. Popredný výrobca domácich spotrebičov spoločnosť Electrolux preto uvádza na trh rad tyčových vysávačov Energica, ktoré svojím výkonom môžu smelo konkurovať tým klasickým. Energica má štíhly tvar, ktorý umožňuje ľahko manévrovať okolo nábytku. Tyčový vysávač je skvelý najmä pre seniorov, pretože vysávanie s tyčovým vysávačom je veľmi jednoduché a fyzicky menej náročné. Váha vysávača je necelých 6 kg a preto ho môžete bez obáv zveriť aj vašim malým pomocníkom. Navyše sa vyhnete známemu problému, kam upratať špinavé hadice po ukončení vysávania, pretože Energica je vždy rýchlo uprataná, ale tiež okamžite pripravená k práci.

V základnom vybavení vysávača je popruh, ktorý využijete pri vysávaní schodov alebo automobilu. Rodina s alergikov iste ocenia výnimočne kvalitnú filtráciu pomocou HEPA filtra. HEPA filter umiestnený v tomto vysávači je možné umývať a preto vydržia oveľa dlhšie než by ste čakali. Zakúpením tohto vysávača ušetríte nielen prírodu, ale aj vašu peňaženku, pretože vysávač je bezvreckový. Vysávač je vybavený príslušenstvom na predĺženie hadice o 40cm a vysajete tak pohodlne aj menej prístupné miesta pod posteľou alebo za skriňou. K základnému vybaveniu patrí tichý parketový nástavec a sada s príslušenstvom, v ktorej sú nástavce pre vysávanie čalúnenia, štrbín a prachu na nábytku.

Dĺžka kábla:
8 m

Hubica:
Vario 700

Maximálny prietok vzduchu:
34 l

Technológia:
Bezvreckový

Veľkosť prachového vrecka:
1,5 l

Typ filtra:
Permanentný difúzor

Príslušenstvo:
Flexibilné hadice
Popruh
Hubica na tvrdé podlahy

Filter motora:
Umývateľný HEPA filter

Akčný rádius:
10m

Max. príkon:
1600 W

Rozmer:
123 x 27 x 15,5 cm

Hmotnosť:
4.753 kg

Farba:
Fialová

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!
Príkon
1 600 W Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 600 W Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ZS 203 EV Energica fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZS 203 EV Energica fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZS 203 EV Energica fialový. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZS 203 EV Energica fialový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ZS 203 EV Energica fialový.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií