Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux ZSC69FDE

Zobraziť katalóg
Electrolux ZSC69FDE
4,6 26 hodnotení
Bezvreckový vysávač bezvreckový, príkon 1400 W, umývateľný hygienický filter, akčný rádius 11 m, objem 2,75 l, patentovaný systém DUST & GONE, teleskopické trubice, čierny
Kód:  ELXVB015 Produktové číslo:  ZSC69FDE Stránky výrobcu

Electrolux ZSC69FDE

Univerzálny pomocník

Na čierno sfarbený Electrolux ZSC69FDE je bezvreckový vysávač z radu Super Cyclone, ktorý si vďaka príkonu 1400 W poradí aj s veľmi odolnou špinou na vašich podlahách. Tomu napomáha aj patentovaný systém Dust & Gone, teda špeciálna teleskopická prachovka, ktorá sa ihneď sama čistí a nabíja elektrostatickou elektrinou. Vďaka tomu sa na ňu prach doslova lepí a vy tak môžete čistiť aj horšie dostupné miesta.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Univerzální pomocník

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Snadné použití

Jednoduché použitie

So samotným vysávaním vám potom pomôže podlahová hubica ESNO, skrze ktorú nečistoty putujú do umývateľného hygienického filtra a nakoniec skončia v prachovej kazete s objemom 2,75 l. V príslušenstve, ktoré je ukryté priamo v tele vysávača, potom nájdete kefku, štrbinovku a hubicu na čalúnenie. Na ľahký pohyb po priestore slúžia mäkčené kolieska, ktoré v spolupráci so 6 m dlhým napájacím káblom umožňujú dosiahnuť akčný rádius až 11 m.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!
Príkon
1 400 W Hotovo!
Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 400 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux ZSC69FDE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZSC69FDE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZSC69FDE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZSC69FDE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ZSC69FDE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií