AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Elektrické krby

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné
Do kancelárie
(8)
Materiál
Kov
(1)
Oceľový plech
(2)
Vlastnosti
Elektronické ovládanie
(2)
LED displej
(1)
Časovač
(1)
Svetelná signalizácia chodu
(2)
Vykurovací výkon
1300 W
2000 W
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Elektrický krb ponúka pohodlie a estetiku tradičných krbov bez potreby skutočného ohňa. Je ideálny pre domovy, kde nie je možné inštalovať klasický krb a zároveň prináša bezpečnosť a jednoduchosť použitia. Elektrické krby imitujú vzhľad a atmosféru plameňov, pričom ponúkajú rôzne štýly a funkcie, od klasických po moderné. Neviete si dať rady s výberom? Čítajte ďalej a poradíme vám, ako vybrať elektrický krb na mieru.

Pokračovať

Elektrický krb poslúži každému milovníkovi tepla

Elektrický krb poskytuje teplú a útulnú atmosféru tradičného krbu s pridanou výhodou jednoduchej inštalácie a bezpečného používania. Bez potreby dreva či plynu, tieto kachle ponúkajú efektívne a ekologické riešenie vykurovania. S rôznymi štýlmi a funkciami je možné krb na elektrinu ľahko integrovať do akéhokoľvek interiéru. Chcete si užívať teplo domova s novým krbom, ale nemusieť dokupovať drevo? Potom je toto riešenie práve pre vás.

  • Nevyžaduje otvorený oheň, čo znižuje riziko požiaru a popálenín.
  • Nepotrebujete komín ani špeciálnu ventiláciu.
  • Elektrické krby nevyžadujú čistenie popola alebo dymovodu.
  • Teplotu a intenzitu plameňa možno ľahko regulovať.
  • Môže viesť k vyšším nákladom na elektrinu.
  • Nie je zvyčajne taký výkonný ako tradičný krb.
  • Nemôže napodobniť zvuk praskajúceho dreva a vôňu skutočného ohňa, takže neposkytne takú atmosféru ako klasický krb.

Ako funguje elektrický krb?

Hoci elektrický krb verne napodobňuje reálny plameň, v skutočnosti v jeho útrobách nič nehorí. V tomto prípade ide o unikátny trik imitujúci oheň pomocou dekoratívnych látok osvetlených zostavou svetiel. Elektrické krby fungujú na elektrickom ohreve a simulácii plameňa, čo umožňuje používateľom vytvárať teplú a atmosférickú náladu bez reálneho spaľovania dreva alebo plynu.

Elektrické krby

Elektrické krby dotvárajú efekt ohňa pomocou vnútorného vetráka. Vďaka prúdeniu vzduchu sa dekoratívna látka v krbe vlní a navodzuje efekt plápolania plameňa.

Ako vybrať elektrický krb?

Pri rozhodovaní, aký elektrický krb bude pre vás najvhodnejší, musíte vziať do úvahy niekoľko dôležitých faktorov. Kľúčové je zvážiť veľkosť miestnosti a výkon krbu, aby sa dosiahol optimálny tepelný komfort. Dôležité je tiež to, aby krb na elektrinu ladil s interiérom vášho domova. Vyberajte z modelov s realistickým efektom plameňov a možnosťou regulácie teploty, čo zvyšuje pohodlie a účinnosť kúrenia.

i

Elektrický krb vyžaduje bezpečné zaobchádzanie

Elektrický krb vyžaduje ochranu pred prehriatím, stabilné umiestnenie, pravidelnú kontrolu elektrických komponentov a dôsledné dodržiavanie bezpečnostných pokynov. Veľmi dôležitá je tiež vzdialenosť od horľavých materiálov a bezpečná manipulácia. Aj elektrické krby sú nebezpečné, takže dbajte na bezpečnosť.

Zaobstarať si môžete aj elektrický krb do bytu

Elektrický krb do bytu predstavuje elegantné riešenie na vytvorenie útulnej atmosféry. Jeho moderný dizajn a jednoduchá inštalácia umožňujú používateľom vychutnať si kúzlo plameňov a teplo bez náročného procesu inštalácie tradičného krbu. Jednou z výhod elektrických krbov do bytu je ich kompaktná veľkosť, čo umožňuje umiestnenie do obývacej izby, spálne alebo pracovne. Môžu byť tiež pohodlne umiestnené do nábytku alebo na stenu, čo šetrí cenný priestor.

  • Závesné elektrické krby na stenu predstavujú inovatívne a priestorovo úsporné riešenie. Tento moderný variant krbu ponúka elegantný a štíhly dizajn, ktorý umožňuje jednoduchú montáž na stenu, čím šetrí cenný podlahový priestor. Elektrický krb na stenu je ideálny pre moderné interiéry.
  • Voľne stojace elektrické krby na podlahu predstavujú vynikajúcu možnosť pre tých, ktorí túžia po klasickom vzhľade krbu a zároveň si cenia jednoduchú inštaláciu a prenosný dizajn. Pripomínajú tradičné krby, sú teda vhodné do rôznych priestorov v dome, od obývacej izby po spálňu.
  • Vstavané elektrické krby sa montujú do steny. Majú vždy odvod teplého vzduchu z prednej strany. Na zabudovanie sa teda nehodí nástenný krb, pretože ten má vývod zhora. Vstavaný elektrický krb exceluje v integrácii do interiérovej architektúry bez nutnosti komplexnej inštalácie.

Elektrické krbové kachle si môžete zaobstarať aj na chatu. Voliteľný ohrev elektrických krbov prináša príjemné teplo, ktoré je možné využiť najmä pri chladnejších večeroch alebo v zimných mesiacoch.

Dokážu vás elektrické krby ohriať?

Elektrické krby nie sú iba štýlové dekorácie do domácnosti. Vo väčšine prípadoch obsahujú vykurovacie teleso, a preto sa okrem imitácie ohňa môžete spoľahnúť aj na skutočné teplo. Vykurovacie teleso navyše funguje nezávisle od vizuálnej simulácie ohňa, elektrický krb s ohrevom tak navodí romantickú atmosféru aj počas teplých letných večerov. Elektrické krbové kachle skrátka nie sú iba dekoráciou, ale plnohodnotným zariadením.

i

Koľko „žerie“ elektrický krb?

Moderný elektrický krb je navrhnutý tak, aby bol šetrný k elektrickej sieti a zároveň poskytoval optimálne vykurovanie. Spotreba závisí od jeho výkonu, ktorý býva vyjadrený v kilowattoch (kW). Takmer všetky elektrické krby ponúkajú rôzne úrovne výkonu, čo umožňuje používateľom regulovať množstvo vyprodukovaného tepla podľa aktuálnych potrieb.

Elektrický krb má svoj obmedzený výkon

Elektrický krb nie je vhodný ako hlavný zdroj tepla. Jeho výkon voľte podľa miery doplnkového tepla, ktoré budete potrebovať. Elektrické krby bez výhrevu majú výkon okolo 50 W, výkonné varianty s kúrením až 2 000. Výkon zaisťuje efektívne a rýchle vykurovanie priestoru. S možnosťou regulácie teploty poskytuje prispôsobiteľný tepelný komfort podľa individuálnych potrieb, pričom jeho výkon sa dá ľahko ovládať.

Najlepšie elektrické krby sú tými správnymi prvkami pre tých, ktorí túžia po kombinácii účinného vykurovania, moderného dizajnu a jednoduchého ovládania. S ich pomocou môžete vytvoriť útulný a teplý interiér bez nutnosti komplikovanej inštalácie či potreby skladovania paliva.

Hľadáte dekoratívne elektrické krby?

Dekoratívne elektrické krby sú skvelým riešením na pridanie tepla a estetiky do akéhokoľvek priestoru. Ponúkajú širokú škálu dizajnov od moderných minimalistických po tradičné, ktoré imitujú vzhľad skutočného krbu. S rôznymi možnosťami osvetlenia a efektov plameňov prinášajú nielen praktické výhody, ale stávajú sa aj štýlovými prvkami interiéru. Bez nutnosti zložitej inštalácie a údržby sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú pohodlie bez komplikácií.


Moderný elektrický krb
Moderný elektrický krb

Nástenné elektrické krbové kachle
Nástenné elektrické krbové kachle

Dekoratívny elektrický krb
Dekoratívny elektrický krb

i

V čom vyniká moderný elektrický krb?

Moderný elektrický krb kombinuje inovatívnu technológiu a štýlový dizajn, ponúka realistické efekty plameňov a jednoduché ovládanie. Je energeticky účinný, bezpečný a ideálny pre moderné interiéry, kde pridáva atmosféru bez nutnosti kachlí.

Aké vlastnosti elektrický krb ponúka?

Elektrický krb ponúka flexibilné umiestnenie na stenu či podlahu, čo umožňuje jednoduchú adaptáciu do rôznych priestorov. Vyznačuje sa (v závislosti od modelu) elektrickým ovládaním, LED displejom pre vizuálny efekt plameňov, časovačom na nastavenie prevádzkovej doby a termostatom na reguláciu teploty. Vykurovací výkon a hlučnosť sú optimalizované pre efektívne a tiché vykurovanie s možnosťou výberu z niekoľkých stupňov výkonu, čo zaisťuje energetickú účinnosť.

  • Elektrické krby s nastaviteľným výkonom umožňujú používateľom prispôsobiť intenzitu tepla podľa aktuálnych potrieb. Táto funkcia prináša flexibilitu v tepelnom komforte a zároveň prispieva k účinnej spotrebe energie. Výkon si tak môžete ľahko sami regulovať bez väčších problémov.
  • Funkcia časovača ponúka možnosť naprogramovania času prevádzky. Používatelia tak môžu naplánovať začatie a ukončenie vykurovania, čo prináša ako pohodlie, tak energetickú úspornosť a bezpečnosť. Ak napríklad viete, že sa plánujete pozerať sa na televízor, jednoducho si načasujete spustenie krbu.
  • LED osvetlenie pridáva estetickú hodnotu a zvyšuje realistickosť plameňov. Okrem vizuálneho pôsobenia ponúka LED technológia aj dlhú životnosť a nízku spotrebu energie. Navyše displej často prehľadne zobrazuje aktuálny výkon a ďalšie parametre.
  • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu chráni krb na elektrinu a okolie pred potenciálnym požiarom. V prípade prekročenia bezpečnej teploty sa krb automaticky vypne, čo zvyšuje bezpečnosť používania. Nemusíte sa tak obávať, že by došlo k nepríjemným problémom.
  • Elektrický krb so zvukom poskytuje ešte realistickejší zážitok vďaka imitácii praskania a šumenia ohňa. Táto funkcia zvyšuje atmosféru a pocit pohody, robí krb nielen zdrojom tepla, ale aj centrom domáceho pohodlia.

Elektrické krby sú vybavené poistkou proti prehriatiu a bezpečnostnou poistkou, čo zvyšuje ich bezpečnosť. Diaľkové ovládanie umožňuje ľahkú manipuláciu, zatiaľ čo ventilátor efektívne rozvádza teplo. Regulátor výkonu ponúka flexibilné nastavenie tepla podľa potreby.

Z akých materiálov sú elektrické krby vyrobené?

Elektrické krby sú obvykle vyrobené z odolných materiálov, ako je kov a tvrdené sklo, čo zaisťuje ich dlhodobú odolnosť a estetický vzhľad. Rozmery sa líšia, ponúkajú širokú škálu veľkostí od kompaktných modelov, ideálnych pre menšie priestory, po veľké, ktoré dominujú miestnosti. Táto rozmanitosť zaručuje, že si každý môže vybrať elektrický krb zodpovedajúci jeho priestorovým a dizajnovým požiadavkám.

i

V akých farbách sa vyrába elektrický krb?

Elektrický krb je dostupný v širokej palete farieb, od klasickej čiernej, bielej a sivej cez modernú striebornú a bronzovú až po elegantnú zlatú či mahagónovú. Táto rozmanitosť umožňuje ľahké začlenenie krbu do akéhokoľvek interiérového dizajnu.

Ako sa starať o elektrický krb?

Starostlivosť o elektrický krb je dôležitá. Našťastie je jeho údržba pomerne jednoduchá a nemusíte sa ničoho obávať. Pravidelne odstraňujte prach a nečistoty z povrchu a obrazovky plameňov. Skontrolujte a udržujte elektrické súčasti, ako sú káble a zásuvky, aby boli v dobrom stave. V prípade potreby nahraďte žiarovky na efekt plameňov. Dbajte na to, aby krb na elektrinu nebol vystavený vlhkosti a neumiestňujte ho blízko horľavých materiálov.

Hľadáte lacný elektrický krb do obývačky? Ponúkame tiež množstvo zľavnených produktov, alebo napríklad tie, s ktorými niekto nebol spokojný a rozhodol sa nám ich vrátiť. Pokiaľ vám nevadí už rozbalený či použitý elektrický krb, bazár vám odhalí poklady.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Aga Elektrický krb MR8106 Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, termostat, vyhreje miestnosť objemu 18 m3, rozmery 55,3 × 40 × 27 cm (V׊×H), čierna farba
63,01 €

15 položiek
5,0
ARGO WAVE
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1500 W, na stenu a na podlahu, poistka proti prehriatiu, bezpečnostná poistka, s časovačom, termostat a diaľkové ovládanie, rozmery 53 × 96 × 26 cm (V׊×H), čierna farba
275,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ARGET357
VICENZA el. krb, II.st. 1800 W, vent., 240 V/50 Hz, 510 × 290 × 590 mm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 2000 W, na podlahu, s časovačom, rozmery 51 × 59 × 29 cm (V׊×H), čierna farba
227,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: MTRtop0320
DAVOS el. krb voľne st., 1820 W, 220 – 240 V/50 Hz, termostat
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1820 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 58,5 × 51 × 34,5 cm (V׊×H), antracitová farba
258,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTRtop0317
4,3
ARDES 350
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1500 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, poistka proti prehriatiu a regulátor výkonu, rozmery 44,5 × 37 × 20 cm (V׊×H), čierna farba
102,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ARDTOP06
3,0
MEMPHIS el. krb nástenný, 1800 W, 220 – 240 V/50 Hz, 66 × 46 × 13 cm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, 2 stupne výkonu, na stenu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 46 × 66 × 12 cm (V׊×H), čierna farba
199,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MTRtop0314
LUGANO el. krb s ostením, 1800 W, 220 – 240 V/50 Hz, LED, 70 × 71 × 22 cm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 71,5 × 70 × 22 cm (V׊×H), biela a čierna farba
252,18 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MTRtop0315
VERONA el. krb voľne st., 1800 – 2000 W, čierny, 220 – 240 V/50 Hz
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 2000 W, na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 46 × 38 × 23 cm (V׊×H), čierna farba
119,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: MTRtop0318
4,3
ARDES 350
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1500 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, poistka proti prehriatiu a regulátor výkonu, rozmery 44,5 × 37 × 20 cm (V׊×H), čierna farba
97,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ARDTOP06
CHICAGO el. krb vstavaný, nerez, 1800 W, 220 – 240 V/50 Hz, LED, 67 × 23 × 62 cm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 54 × 58 × 22 cm (V׊×H), antikoro farba
236,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTRtop0316
LUGANO el. krb s ostením, 1800 W, 220 – 240 V/50 Hz, LED, 70 × 71 × 22 cm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 71,5 × 70 × 22 cm (V׊×H), biela a čierna farba
239,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MTRtop0315
LUGANO el. krb s ostením, 1800 W, 220 – 240 V/50 Hz, LED, 70 × 71 × 22 cm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 71,5 × 70 × 22 cm (V׊×H), biela a čierna farba
213,90 €
Zánovné
Objednávací kód: MTRtop0315
5,0
Aga Elektrický krb MR8106
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, termostat, vyhreje miestnosť objemu 18 m3, rozmery 55,3 × 40 × 27 cm (V׊×H), čierna farba
63,01 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: AGAtp005
5,0
Aga Elektrický krb MR8107
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1800 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, termostat, vyhreje miestnosť objemu 18 m3, rozmery 55,3 × 40 × 27 cm (V׊×H), čierna farba
66,96 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: AGAtp004
LUCCA el. krb, 650/1300 W, 240 V/50 Hz, 508 × 310 × 180 mm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 1300 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a ventilátor, rozmery 52,5 × 31 × 17,8 cm (V׊×H), čierna farba
126,07 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MTRtop0319
TORINO el. krb voľne stojaci, 1000/2000 W, 220 – 240 V/50 Hz, 3× LED, 25 × 39 × 56,5 cm
Elektrický krb do bytu – vykurovací výkon 2000 W, 2 stupne výkonu, na podlahu, poistka proti prehriatiu a ventilátor, rozmery 56,5 × 39 × 25 cm (V׊×H), čierna farba
125,71 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: MTRtop0313
Vykurovacie panelyVykurovacie panely – príjemný a efektívny spôsob vykurovania Zima je obdobím, kedy by chcel každý zaliezť za pec a prečkať tam všetky snehové kalamity a hlboké mrazy. Vykurovacie panely sú také kachle 21. storočia, ktorými si bez náročnej inštalácie môžete vybaviť domov a cítiť sa rovnako dobre ako s kachľami. Všetko o...

Elektrické krby

V kategórii Elektrické krby máme práve teraz na Alza.sk celkom 15 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné elektrické krby Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie elektrické krby Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie elektrické krby Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii elektrické krby recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií