Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Elgato Eve Button

Zobraziť katalóg
Elgato Eve Button
4,5 2 hodnotení
Smart bezdrôtové tlačidlo - kompatibilné s Apple HomeKit, ovláda Svetlá, pripojenie cez Bluetooth
Kód:  ELGHK1o Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  10EAU9901

Elgato Eve Button

Zoznámte sa s mimoriadne kompaktným inteligentným tlačidlom Elgato. Vďaka nemu si obyčajnými dotykovými povelmi osvojíte ovládanie lámp, zásuviek, alebo celých zostáv, do ktorých je zapojených viac zariadení naraz. Vie bez problémov komunikovať v rámci inteligentných domácich aplikácií Siri, alebo Home. Využíva moderné technológie Bluetooth 4 a vyniká predovšetkým svojou mimoriadnou jednoduchosťou, ktorú zvládnu aj deti, alebo seniori. Napájané je jedinou C2032 batériou, ktorá je priložená v balení.

Hlavné prednosti inteligentného tlačidla Elgato Eve Button

  • Ovládanie inteligentnej domácnosti jednoduchým dotykom
  • Navrhnuté pre domáce aplikácie Siri a Home
  • Pracuje na rozhraní Bluetooth 4
  • Veľmi jednoduché dotykové gestá
  • Ovláda lampy, rolety, zásuvky a ďalšie
  • Umožňuje nastaviť celé scény
  • Mimoriadne kompaktné a ľahké

Úplne jednoducho, individuálne a bezdrôtovo

Predstavte si, aké jednoduché ovládanie je. Jedným krátkym stlačením napríklad zapnete lampu. Dvojklikom znížite intenzitu svetla na 50 % a pri stlačení trvajúcom dlhšie ako jednu sekundu, ju opäť vypnete. Môžete si navoliť celé scény s konkrétnymi zariadeniami, ktoré máte doma. Ľahko si tak pripravíte napríklad relaxáciu, keď sa stlmia svetlá a zapne sa relaxačná hudba, alebo sa stiahnu elektrické rolety. Rovnako tak môžete nastaviť scénu navodzujúcu najpríjemnejšie prostredie pre váš obľúbený film či seriál.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetko diaľkové ovládanie svetiel

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eve Button. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Eve Button. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Eve Button. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Eve Button.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií