Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Elgato Eve Degree

Zobraziť katalóg
Elgato Eve Degree
4,4 16 hodnotení
Meteostanica inteligentná, bezdrôtová, podporované OS: iOS, kompatibilná s Apple HomeKit, aplikácia v angličtine
Kód:  ELGHK1n Produktové číslo:  10EAF9901 Stránky výrobcu

Elgato Eve Degree

Apple HomeKit
 

Moderný ekosystém

Apple HomeKit je platforma budúcnosti. Umožňuje totiž vytvárať ekosystém plný inteligentných zariadení a ich jednoduchú spoluprácu so Siri.

Elgato Eve
 

Inteligentná domácnosť

Rodina produktov Elgato Eve využíva práve vyspelé technológie Apple HomeKit a ponúka mimoriadne ľahké ovládanie aj pokročilé zabezpečenie pre celú vašu domácnosť.

Zlepšite svoj životný komfort

Vaša domácnosť je miesto, kde trávite veľa času. Aj preto je nutné sledovať jednotlivé ukazovatele. Či už sa jedná o teplotu vzduchu a jeho kvalitu, spotrebu elektrickej energie alebo frekvenciu otvárania vchodových dverí alebo okien. To všetko vám dovolí sledovať rodina produktov Elgato Eve. Tieto inteligentné hračky dokážu neuveriteľné veci a dokonca sa už dostávajú do rozumnej cenovej hladiny. 

Meranie parametrov vzduchu

Eve Degree je pomerne malá krabička z anodizovaného hliníka, ale plná zaujímavých senzorov. Vie vyhodnotiť teplotu, tlak a vlhkosť vzduchu vo vnútri vašej domácnosti. Funguje aj so Siri, takže sa môžete jednoducho opýtať.

Všetko navyše nájdete v podrobných a zároveň krásnych grafoch. O napájanie sa stará vymeniteľná lítiová batéria CR2450. Na samotný prenos dát do mobilnej aplikácie slúži rozhranie Bluetooth 4.0 Smart.

Monitoring vlastností vzduchů
 

Jednoducho elegantný

Celý ekosystém Eve bol starostlivo navrhnutý na čo najjednoduchšie začlenenie do vašej domácnosti. Úplne bezdrôtová prevádzka vás zbaví inštalácie nepotrebnej kabeláže a výmenné batérie sa vyznačujú dlhou životnosťou. Technológia Apple HomeKit tiež poskytuje pokročilé šifrovanie a maximálne zabezpečenie nameraných dát. Vaša osobné asistentka Siri je navyše kedykoľvek pripravená vás podrobne o všetkom informovať.


Parametre špecifikácia:

Rozsah merania:
-18 °C až 55 °C/0 °F 130 °F
0 % 100 % vlhkosť

Presnosť:
± 0,3 °C/± 0,54 °F
± 3 % vlhkosť

Napájanie:
vymeniteľná CR2450

Typ bezdrôtového rozhranie:
Bluetooth 4.0 Smart

Rozmery:
54 × 54 × 15 mm

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie
Teplotný senzor Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
9 m Hotovo!
Fungovanie
Samostatne Hotovo!
Funkcie
Notifikácie do mobilu Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
Teploty Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné meteostanice pre Apple HomeKit
» Všetky inteligentné termostaty pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Při výměně baterie se mi rozpadlo těsnění(O-kroužek) bylo zteřelé. Jde to objednat jako samostatný náhradní díl nebo mám cele zařízení reklamovvat?

ze zařízení jsem zatím dost rozpačitý. uvádějí krytí IPX3, mám jej tedy jako venkovní čidlo. koupil jsem ho ve čtvrtek, baterie po zapnutí ukazovala 85%. teď je sobota a baterie je na 60%. venku je zatím položený na zahradním stole, 3 metry od domu. Zpoza dveří na 3 metry se s ním iPhone nespojí, musím přijít až k němu. celkově bych po dvou dnech nedoporučil...

Nemohu najít informaci, zda je baterie CR2450 součástí balení. A bohužel, tato baterie zdá se není momentálně na Alze dostupná, nerad bych to kupoval naněkolikrát...

Dobrý den, funguje toto zařizeni skrze Apple HomeKit přímo či je třeba nějaký “most” jako je to u v případě Philips hue

Dobrý den, lze zařízení použít i jako termestot pro připojení ke kotli (Baxi)?

Dobrý den, zajíma mě, jestli má i externí čidlo, nebo ho lze případně dokoupit. Jde mi o to vidět teplotu klidně jen venku, ale koukat se chci na displej doma. Případně nějaký tip co to umí?

Dobrý den, z čeho vycházíte že dané zařízení používá baterie AA 🤣 to je více modelů?

Viem, že tento senzor funguje s Apple HomeKit, vedeli by ste mi však povedať, či je možné napr pri stúpnutí teploty v miestnosti nad určitú hranicu (z dát z tohto senzoru) vykonať nejakú akciu v rámci HomeKitu (napr zapnúť smart zásuvku s pripojeným ventilátorom)? Ďakujem.

Dobrý den, funguje zařízení také jako prostorový termostat k hlavicím EVE Thermo? Nebo se ti to hlavice spoléhají výhradně na svůj vestavěný termostat. Děkuji za odpověď.

Posíla to data pouze přes bluetooth (třeba do tel. nebo tabletu) anebo i přes WiFi. Jinymi slovy, řekné mi to jaka je teplota doma pokud jsem mimo domov, a chci přes aplikaci se podívat kolik mam degree :)

Diskusia a poradňa k Elgato Eve Degree
Príslušenstvo pre Elgato Eve Degree Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eve Degree. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eve Degree. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eve Degree. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Eve Degree.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií