Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Elgato Game Capture HD60 S+

Zobraziť katalóg
Elgato Game Capture HD60 S+
4,7 3 hodnotení
Záznamové zariadenie - nahrávanie v 1080p a 60 fps, rýchlosť záznamu až 60 Mb / s, USB 3.0
Kód:  ELGHK3a4 Produktové číslo:  10GAR9901

Elgato Game Capture HD60 S+

Natáčať záznamy z hier môžete ľahko pomocou zariadenia Elgato HD60 S+. Vďaka kompaktným rozmerom môžete nahrávať prakticky kdekoľvek a všetky záznamy sa budú ukladať na SD kartu. Na pamäťovú kartu s 256 GB pamäťou zvládnete nahrať až 7 hodín herného záznamu vo FullHD rozlíšení pri 60 fps, alebo nahrávajte priamo do disku vášho počítača. Na spustenie stačí zapojiť a stlačiť nahrávacie tlačidlo. So zariadením Elgato HD60 S+ a konektorom USB 3.2 Gen 1 môžete dokonca rovno streamovať na Twitch.

Kľúčové vlastnosti záznamového zariadenia Elgato HD60 S+

  • So zariadením Elgato HD60 S+ môžete nahrávať alebo streamovať svoje hry
  • Nahrávajte bez problémov v kvalite 1080p
  • Kompatibilný sa streamovacími aplikáciami, ako je OBS Studio
  • Výstup HDMI má passthrough až do 4K pri 60
  • 256 GB pamäťovú kartu zaplníte až 7 hodinami záznamu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň prajem. Budem schopný nahrávať obraz zaznamenaný z tejto karty na slabšom notebooku s Intel Core i5 7200U, Intel HD 620 a 16GB RAM?

Dobrý den je strihova karta kompatibilní s MacBook Air 13 (2016 verze) a Playstation 5? Respektivě jestli mužu přes tyhle dvě věci a tou strihovou kartou streamovat na streamovaci službě 😊

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na ten 4k passthrough. Podporuje i HDR? Nebo se člověk musí kouknout po jiném kousku. Děkuji

pojde to aj pre PS5?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by měla karta fungovat s tímto PC https://www.alza.cz/asus-rog-strix-g15dh?dq=6977842&o=1 . Předem děkuji za odpověď :)

Dobry den, zajimalo by me, zda-li je tato karta kompatibilni se streamovacim softwarem Streamlabs OBS a take zdali streamovani pres tuto kartu s vyse zminovanym SW nebude mit dopad na vykon PC a nizsi FPS ve hrach. Predem dekuji za pripadnou odpoved.

na co věc slou

Dobrý den, dneska jsem si objednal od vás elgato, můj dotaz zní, chci si ještě u Vás pořídit telefon asus rog phone 512gb pokud bude na skladě, koukal jsem na různá videa a návody, ale musím se zeptat i tu, chci z telefonu streamovat do PC přes elgato, jenže jsem zjistil že k tomu asi zřejmě budu potřebovat kabely, jenže přesně nevím které, na internetu jsem našel Odkaz do neznáma a Odkaz do neznáma , byl bych rád za radu, jestli tyto kabely jsou k tomu potřeba a jestli je tu máte pokud ano, tak bych poprosil o odkazy, dále můj dotaz je, jestli má vůbec cenu ten elgato streamovat přes telefon do pc, jestli není něco lepšího a cenově levnejšího a nebo jestli je to lepší úplně bez toho.

Dobrý den chci se zeptat jsou k baleni všechny důležité kabely viz kabel do telefonu a k pc?

Dobrý den, nenabízíte nějakou levnou alternativu pro streamování obrazu z TV do PC?

12
Diskusia a poradňa k Elgato Game Capture HD60 S+
Príslušenstvo pre Elgato Game Capture HD60 S+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Game Capture HD60 S+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 S+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 S+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Game Capture HD60 S+.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií