Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock

Zobraziť katalóg
Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock
Dokovacia stanica – rozšíri využiteľnosť notebooku, zoznam portov: HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), RJ-45 a DisplayPort, pripojenie laptopu cez Thunderbolt, možnosť zapojiť niekoľko monitorov
Kód:  ELGHK2c2 Produktové číslo:  10DAB9901
Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock Predaj skončil

Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock

Dokovacia stanica je nenahraditeľným príslušenstvom ku každému notebooku. Predovšetkým u ultrabookov s menšou výbavou zabezpečí pohodlie mnohých prídavných portov a konektorov. Rozšíria využiteľnosť notebooku, podporia vás pri lepšej organizácii pracovného stola a od všetkých pripojených periférií sa odpojíte doslova v priebehu okamihu. Na samotné prepojenie stanice Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock a notebooku slúži rozhranie Thunderbolt. Ponuku rozširujúcich portov predstavujú konektory typu HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), RJ-45 a DisplayPort. Na prehľadnejšiu a pohodlnejšiu prácu využijete možnosť pripojiť hneď niekoľko monitorov.

Kľúčové znaky dokovacej stanice Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock

  • Zoznam portov: HDMI, USB-A 3.2 Gen 1 (USB 3.0), RJ-45 a DisplayPort
  • K notebooku sa dokovacia stanica Elgato pripojí cez Thunderbolt
  • Možnosť zapojiť niekoľko displejov
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Uvádíte v popisku usb-a 3.2 gen 2 (10gbps). Díval jsem se na stránky výrobce viz. odkaz a uvádí tam usb-a 3.1 gen 1 (5gbps). Tedy o polovinu menší rychlost, než jakou uvádíte. Za tu cenu ten chybný popisek hodně mění výhodnost koupě. Odkaz do neznáma Jeden ze tří produktů v řadě, které hledám, co mě zaujmou pouze parametrem, který je nakonec chybný. Neprověřit ty parametry sám, už bych zbytečně koupil tři věci.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tento dock schopen připojit monitor 1440p / 144Hz. V diskuzích se dočítám různé závěry. U výrobce je psáno: Thunderbolt 3 Mini Dock handles refresh rates up to 144 Hz just as easily. V diskuzích však: ... I am only getting 8bit colour, 100hz at 1440p... (zdroj: Odkaz do neznáma ) Děkuji za případnou doplňující odpověď.

Diskusia a poradňa k Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock
Príslušenstvo pre Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Thunderbolt 3 Mini Dock.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií