Rapture Rapture

Elgato Wave XLR

Zobraziť katalóg
Elgato Wave XLR
5 3 hodnotení
Externá zvuková karta – pripojenie cez USB-C, Phantomové napájanie +48 V, s LED indikáciou, s potenciometrami, vzorkovacia frekvencia 96 kHz, bitová hĺbka 24 bit, vstup 1× XLR, vrátane kábla s konektorom USB-A, software súčasťou balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ELGHK3a10a Produktové číslo:  10MAG9901
Elgato Wave XLR 170,90 € Momentálne nedostupné

Elgato Wave XLR

Elgato Wave XLR dodá vášmu mikrofónu XLR tú poriadnu šťavu. S týmto jediným kompaktným externým zariadením zastúpite celý rad iných zariadení, ktoré by ste inak potrebovali na zlepšenie zvuku. Po pripojení mikrofónu XLR k tomuto zariadeniu získate krištáľovo čistý zvuk s nulovou latenciou a veľmi nízkym šumom, takže váš mikrofón bude znieť špičkovo. Podpora phantomového napájanie dá vášmu kondenzátorovému mikrofónu silu a umožní využiť jeho plný potenciál.

Kľúčové vlastnosti externej zvukovej karty Elgato Wave XLR

  • Vysoká kvalita zvuku 48/96 kHz
  • Dynamický rozsah až 120 dB
  • Elegantný dizajn s odnímateľným panelom
  • Intuitívny softvér Wave Link na dokonalé streamy
  • Elgato Wave XLR obsahuje USB-C port a slúchadlový jack
  • Pokročilá technológia na potlačenie nežiaduceho skreslenia

Elegantný a intuitívny dizajn

Elgato Wave XLR sa nevyznačuje len kvalitným zvukom, ale aj elegantným dizajnom, ktorý môžete podľa ľubovôle meniť vďaka odnímateľnému panelu a prispôsobiť vzhľad podľa svojho vkusu. Na prednom paneli nájdete všetko potrebné na pohodlné a rýchle ovládanie zvuku. Vďaka multifunkčnému ovládaciemu koliesku nastavíte požadovaný gain, hlasitosť, zapnete prelínanie medzi vaším mixom a PC a nechýba tu ani tlačidlo na zapnutie/vypnutie phantomového napájania. Elgato Wave XLR ľahko stlmíte jednoduchým ťuknutím na kapacitný senzor na vrchu zariadenia.

Elgato Wave XLR sa postará o kvalitný zvuk vo všetkých situáciách

Vďaka ClipGuard technológii dokáže Elgato Wave XLR zamedziť zosilneniu signálu cez nastavenú maximálnu hranicu, a dokáže tak predísť skresleniu zvuku a zníženiu jeho kvality, čo je typické napríklad pri hlasných výkrikoch.

So softvérom Wave Link dovediete svoje relácie k dokonalosti

Vo vytváraní kvalitného obsahu vám pomôže intuitívny mixovací software Wave Link, s ktorým dovediete vaše podcasty, alebo streamovanie videa k dokonalosti. Softvér dokáže v reálnom čase miešať rôzne zvukové kanály, a to aj od viacerých mikrofónov. Pri streamovaní videa sa vám určite zíde aj možnosť stlmiť hudbu kvôli copyrightu. Elgato Wave XLR aj samotný softvér je šetrný k hardvéru vášho počítača a nijako nezaťažuje procesor, takže všetko pobeží plynule a nič sa nebude sekať.

Parametre a špecifikácia

Typ
Externý Hotovo!
Pripojenie
USB-C Hotovo!
XLR
1 × Hotovo!
Vlastnosti
LED indikácia, Fantómové napájanie +48V, Potenciometre Hotovo!
Vzorkovacia frekvencia
96 kHz Hotovo!

Typ

Typ
Externý Hotovo!
Pripojenie
USB-C Hotovo!

Vstupy analógové

XLR
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
LED indikácia, Fantómové napájanie +48V, Potenciometre Hotovo!
Vzorkovacia frekvencia
96 kHz Hotovo!
Bitová hĺbka
24 bit Hotovo!

Balenie

Súčasť balenia
Softvér Hotovo!
Rozhranie priloženého kábla
USB-A Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky externé zvukové karty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň potrebujem túto vec ku mikrofónu: Elgato Wave DX? mikrofón som si kúpil a windows mi ho nechce spárovať. tak som sa chcel spýtať či potrebujem túto vec aby to už išlo? predom ďakujem za odpoveď

Dobry den, na amazonu jsem videl stejny produkt ale s moznosti koupe i xlr kabelu k tomu, je tento kabel zahrnut i v tomto nebo si ho musim dokoupit samostatne Dekuji

Diskusia a poradňa k Elgato Wave XLR
Príslušenstvo pre Elgato Wave XLR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Wave XLR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Wave XLR.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií