Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 92"(16:9)

Zobraziť katalóg
ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 92"(16:9)
3,0 1 hodnotení
Premietacie plátno 115x204cm, matne biele plátno, čierna konštrukcia
Kód:  WX704b4 Produktové číslo:  VMAX92UWH2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 92"(16:9) Predaj skončil

ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 92"(16:9)

Projekčné plátno od firmy Elite Screens s elektrickým motorom na diaľkové ovládanie poskytne nevídaný komfort a o triedu lepší dojem z vašich prezentácií. Skvele sa hodí do najrôznejších prednáškových sál, avšak rovnako tak ho môžete používať v pohodlí domova. Fantázii sa medze nekladú a okrem prezentácií využijete projekčné plátno aj na premietanie hier či sledovanie najnovších filmov, kedy sa budete cítiť ako by ste boli priamo v kine. Plátno navyše disponuje odolnou kovovou konštrukciou, ktorá uľahčuje montáž na stenu alebo strop.

Ak ste naozaj náročným multimediálnym používateľom a nechcete sa uspokojiť s bežnými LCD a CRT monitormi, výberom vhodného projektora a rolety sa priblížite k dokonalosti. Výrobky Elite Screens sa vyznačujú použitím materiálov s vysokou výdržou a ľahkou údržbou. Ďalšou nemenej dôležitou vlastnosťou je veľkosť pozorovacieho uhla až 160°, to ocenia napr. učitelia pri názorných školských prednáškach alebo obchodníci pri prezentácii svojich výrobkov.

Parametre a špecifikácia:

Typ plátna:
Roletové

Uhlopriečka:
92"

Plocha:
115 × 204 cm

Pomer strán:
16 : 9

Pozorovací uhol
160 °

Farebné vyhotovenie:
Plátno: Matne biele
Telo: Čierne

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ plátna
Roletové Hotovo!
Uhlopriečka plátna
92" (233,68 cm) Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Konštrukcia

Typ plátna
Roletové Hotovo!

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna
92" (233,68 cm) Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 92"(16:9) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 92"(16:9). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELITE SCREENS Motorleinwand 92" (16:9). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELITE SCREENS Motorleinwand 92" (16:9). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELITE SCREENS rolós vetítővászon elektromos motorral, 92.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií