Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ELLECI Karisma 120 Avena/Granitek

Zobraziť katalóg
ELLECI Karisma 120 Avena/Granitek
Granitový drez – materiál granitek, 70x50x23.7cm, antibakteriálna ochrana
Kód:  ELLDR016 Produktové číslo:  LGK12051

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELLECI Karisma 120 Avena/Granitek Predaj skončil

ELLECI Karisma 120 Avena/Granitek

Nadštandardne veľký a hlboký drez hranatého tvaru bez odkvapkávacej plochy Karisma 120 Granitek od renomovaného talianskeho výrobcu Elleci. Vyniká nielen elegantným dizajnom, ale aj vysokou kvalitou spracovania a odolnosťou. Je vyrobený z jedinečného materiálu Granitek s mimoriadnou odolnosťou proti vysokým teplotám, tvrdým nárazom, poškriabaniu, UV žiareniu či vzniku škvŕn. Navyše vďaka obohateniu o ióny striebra vykazuje Granitek antibakteriálne účinky. Preto v priestore drezu nedochádza k žiadnemu množeniu či usadzovaniu baktérií alebo iných nebezpečných mikroorganizmov.

Vzhľad prírodného kameňa je nadčasovou záležitosťou, ktorá dokáže ľahko premeniť aj úplne obyčajnú kuchyňu v elegantný interiér s nádychom luxusu. 

Desaťročná záruka garantovaná výrobcom

  • Hranatý drez nadštandardných rozmerov Karisma 120 Granitek
  • Vyrobený z mimoriadne odolného materiálu Granitek
  • Vzhľad prírodného kameňa
  • Vynikajúca odolnosť proti vysokým teplotám, tvrdým nárazom, poškriabaniu aj oderu, UV žiareniu či škvrnám
  • Antibakteriálne účinky
  • Skvelý dizajn
  • Príslušenstvo – tesnenie a sifón
  • Predmontované príchytky, odpad, prepad
  • Vhodné pre skriňu s minimálnou šírkou 800 mm

Granitek

Skvelý materiál, ktorý ponúka ako mimoriadnu odolnosť, tak aj luxusný vzhľad prírodného kameňa. Drezy vyrobené z Graniteku preto nielen dodajú nadčasový a elegantný vzhľad akémukoľvek kuchynskému interiéru, ale vďaka svojim vlastnostiam sú viac než vhodné aj do kuchýň s intenzívnou a náročnou prevádzkou.

Granitek je kombináciou prírodného granitu s akrylátovou živicou. To mu prepožičiava vysokú odolnosť proti teplotným šokom, tvrdým nárazom, vzniku škrabancov aj škvŕn.  

Nádherná farba drezov vzniká počas procesu keramizácie, čo je špeciálny proces farbenia granitových čiastočiek pri 700 °C. To umožňuje preniknutie farbiva aj do vnútorného priestoru granitových čiastočiek. Výsledná farba preto vyniká stálosťou aj sýtosťou.  

Antibakteriálna ochrana

Vďaka obohateniu Graniteku o ióny striebra vykazujú drezy antibakteriálne účinky. Samotný materiál tak odpudzuje baktérie aj mikroorganizmy. V priestore drezu preto nedochádza k usadzovaniu či rastu baktérií. Úprava je 100% bezpečná pre ľudské zdravie.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
70 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Hĺbka
23,7 cm Hotovo!

Celkové rozmery

Dĺžka
70 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Hĺbka
23,7 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELLECI Karisma 120 Avena/Granitek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELLECI KARISMA 120 Avena/Granitek.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií