Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ELO MSR čítačka magnetických kariet pre X-sériu/I-sériu/02-sériu

Zobraziť katalóg
ELO MSR čítačka magnetických kariet pre X-sériu/I-sériu/02-sériu
Čítačka – pre monitory ELO Touch 1002L, all-in-one terminály Elo Touch 15xx, 17xx, 20xx, kompletná digital signage I-sérií 10i1, 15i1, 22i1, 1–3 stopová, čierna
Kód:  EL100j1b Produktové číslo:  E001002 Stránky výrobcu
ELO MSR čítačka magnetických kariet pre X-sériu/I-sériu/02-sériu Predaj skončil

ELO MSR čítačka magnetických kariet pre X-sériu/I-sériu/02-sériu

Čítačka magnetických kariet ELO MSR je prídavné zariadenie k dotykovým počítačom ELO séria X/I/02. Slúži na bezpečné snímanie dát z magnetickej karty. Čítačka magnetických kariet ELO MSR sa ľahko pripojí a zároveň napája micro USB káblom. Pretiahnutím karty v oboch smeroch sa prečítajú 3 dátové stopy. Podporuje formáty ISO 7811, ISO 7810, AAMVA, CA DMV, ANSI.

    

Kľúčové vlastnosti čítačky magnetických kariet ELO MSR

  • ELO MSR je čítačka magnetických kariet k dotykovým počítačom séria X/I/02
  • Pripojenie a napájanie USB káblom
  • 3 dátové stopy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELO MSR čítačka magnetických kariet pre X-sériu/I-sériu/02-sériu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELO MSR čtečka magnetických karet pro X-serie/I-serie/02-serie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELO MSR Magnetkartenleser für X-Serie / I-Serie / 02-Serie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELO MSR Magnetkartenleser für X-Serie / I-Serie / 02-Serie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELO MSR mágneskártya-olvasó X-szériához / I-szériához / 02-szériához.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií