Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ELO PayPoint 13P1

Zobraziť katalóg
ELO PayPoint 13P1
Pokladničný terminál dotykový, 13,3", 1920x 1080, CPU ARM A9 2GHz Dual-Core, 1GB RAM, SSD 16GB, pokladničná zásuvka, zákaznícky displej, 1D skener čiarových kódov, termálna tlačiareň 58mm, čítačka mag. kariet, Android
Kód:  EL100i5 Produktové číslo:  E314251

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ELO PayPoint 13P1

V prípade, že zháňate komplexné riešenie pre vašu reštauráciu, kaviareň či obchod, je pre vás pripravený produkt spoločnosti Elo. Kompaktná dotyková pokladňa, ktorá sprehľadní a zjednoduší vaše podnikanie. Nevyžaduje IT špecialistu, údržbu a funguje bez problémov. Je moderných tvarov a disponuje novodobými technológiami. Tento profesionálny hardvér sa radí medzi jednotky na trhu. Využite vymoženosti dneška a doprajte si len to najlepšie. Rýchle a intuitívne ovládanie je zabezpečené operačným systém Android, s ktorým je radosť pracovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné technológie
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Rýchly SSD disk a výkonný procesor
  • Pokladničná zásuvka s veľkým priestorom
  • Termálna technológia tlače
  • Zákaznícky displej

Široké vybavenie

Vybavenie pokladnice je naozaj široké. Nájdete tu modernú bezdrôtovú technológiu WiFi, bluetooth 4.1, USB vstup pre príslušenstvo a pripojenie LAN RJ45. Zásuvka, ktorou je pokladnica vybavená je rozdelená na šesť pozícií pre mince a päť pre bankovky. Všetky peniaze tak budú vždy prehľadne uložené. Na zvýšenú bezpečnosť máte možnosť zasunutia bankovky alebo šeku, bez predchádzajúceho otvorenia šuplíku. Bezproblémové čítanie čiarových kódov zaručuje 1D skener a o bezhotovostnú platbu sa postará 3-stopová čítačka magnetických kariet. Tlač účtenky je riešená termálne technológiou tlače na rolku papiera šírky 58 mm.

S ohľadom na zákazníka

Zabudnuté neboli ani informácie pre kupujúceho. Prehľadný zákaznícky displej s dvoma riadkami a šestnástimi pozíciami pre písmená alebo číslice zobrazí všetko potrebné. S touto modernou a prehľadnú dotykovou pokladňou, ktorá vydrží i tu najvyššiu záťaž, sa stane obsluha vyložene potešením.

Doplňujúce informácie:

Displej:

  • 13,3 TFT LED
  • 16: 9
  • 293,5 × 165 mm
  • FullHD 1920 × 1080
  • 262 144 farieb
  • Dotykový kapacitný - možnosť použitia 10-tich prstov
  • 700: 1 kontrast
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELO PayPoint 13P1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELO PayPoint 13P1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELO PayPoint 13P1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELO PayPoint 13P1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELO PayPoint 13P1.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií