Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Emfit QS Active WiFi monitor spánku

Zobraziť katalóg
Emfit QS Active WiFi monitor spánku
5 1 hodnotení
Monitor spánku – v tvare tenkého plochého pásika v čalúnenom puzdre, inštalácia pod matrac, jednoduchá opätovná inštalácia alebo zmena umiestnenia, integrované senzory tlakový a kapacitný dotykový, meranie na báze balistografie (BCG), vyhodnocuje spánkové cykly, čas spánku a rozdelenie, efektivitu, meria srdcovú činnosť, dychovú činnosť, pohyby tela, pracuje s dátami variability srdcovej činnosti (HRV), podrobné grafy a možnosti posielania, tlače, odporúča modifikácie životného štýlu na základe nameraných údajov, používateľský účet prístupný z akéhokoľvek webového prehliadača (nemá aplikáciu), prenos údajov cez WiFi sieť, automatické začatie a ukončenie merania, WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz (nepodporuje 5GHz sieť), dĺžka kábla 1.8m, stupeň krytia IP20, signalizácia stavu dvoma LED diódami
Kód:  LZO112 Produktové číslo:  EF-IP-9360

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Emfit QS Active WiFi monitor spánku Predaj skončil

Emfit QS Active WiFi monitor spánku

Zaujímate sa o kvalitu spánku? Chcete špičkové zdravotnícke zariadenia u seba doma? Emfit QS Active ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o zvyšovanie kvality spánku. Sú to prevažne vrcholoví športovci, ľudia s poruchami spánku či profesionáli z radov lekárov. Emfit QS Active WiFi monitor sa umiestňuje pod matrac vašej postele a pri spánku vás nebude nijako obmedzovať. Zaznamenáva a vyhodnocuje všetky dôležité parametre vášho spánku – meria srdcový tep, dychové cykly, pohyby v posteli, aj chrápanie a predovšetkým kvalitu spánku. Všetky namerané hodnoty odosiela cez WiFi sieť do vášho používateľského účtu. Porozumieť spánku nebolo nikdy jednoduchšie.



Kľúčové vlastnosti Emfit QS Active WiFi

  • Jednoduchá inštalácia pod matrac
  • Jednoduchá opätovná inštalácia alebo zmena umiestnenia
  • Pracuje s dátami variability srdcovej činnosti (HRV)
  • Namerané hodnoty zobrazuje prostredníctvom prehľadných grafov
  • Vysoká presnosť na báze balistografie
  • Integrovaný tlakový a kapacitný dotykový senzor
  • Napájanie cez adaptér do zásuvky
  • Rozmery senzora 542 × 70 × 1,4 mm
  • Dĺžka napájacieho kábla je 1,8 m
  • Stupeň krytia IP20
  • Signalizácia stavu LED diódami
Emfit QS Active WiFi

Ako funguje monitor spánku

Citlivá časť monitora spánku Emfit QS Active má podobu tenkého úzkeho pásika v čalúnenom puzdre, ktorý umiestnite pod matrac. Opletený kábel pozdĺž vášho rámu vyvediete von na pripojenie do zásuvky. Možno teda opätovne meniť jeho umiestnenie. Žiadne nepohodlné hrudné pásy či telefóny pod vankúšom, nič vás v spánku nebude ovplyvňovať ani prekážať. Emfit QS Active WiFi si ani nevšimnete.

Na tele zariadenia Emfit QS Active nájdete okrem tlakového senzora tiež kapacitný dotykový senzor rovnaký, ako je na displejoch mobilných telefónov. Spúšťa meranie automaticky ihneď, len čo doľahnete na lôžko. Rovnako tak sa automaticky ukončí keď ráno vstanete. Na prenos dát využíva Emfit QS Active vašu domácu WiFi sieť, na ktorú sa pripojí počas prvého párovania a vykoná sa aktivácia účtu. 


Podrobné údaje o vašom spánku kedykoľvek a kdekoľvek s Emfit QS Active

Aplikácia Sleep Score v súhrne a v prehľadných grafoch zobrazí kvalitu vášho spánku v používateľskom účte. Monitor spánku Emfit QS Active WiFi zasiela namerané hodnoty na vlastný zabezpečený cloud, odkiaľ sú synchronizované s vaším používateľským účtom. Ten je prístupný z akéhokoľvek webového prehliadača v tablete, mobilnom telefóne či v počítači.

V používateľskom účte monitora Emfit QS Active WiFi nájdete podrobné grafy zobrazujúce deň po dni váš spánkový cyklus, počet dychov, pohybov v posteli, úroveň stresu či celkového zotavenia. Dáta možno jednoducho odoslať vášmu lekárovi alebo trénerovi. V používateľskom prostredí nájdete aj užitočné rady a odporúčania, ako zlepšiť kvalitu vášho spánku. 

Emfit s mobilnou aplikáciou

Aplikácia Sleep Score ponúkne prehľad o kvalite vášho spánku


Čo všetko dokáže Emfit QS Active WiFi zaznamenať

Počas spánku monitor Emfit QS Active zaznamenáva a vyhodnocuje nasledovné parametre:

•Spánkové cykly (REM, Light, Deep)
•Ľahký a hlboký spánok
•Čas strávený na lôžku
•Doba prebúdzania
•Celková dĺžka, efektivita a kvalita spánku
•Doba zaspávania
•Nepokojný spánok
•Čas mimo lôžka
•Pohyby na lôžku
•Prebdený čas na lôžku, vstávanie počas noci
•Meranie srdcového tepu a variability srdcového rytmu (HRV)
•Meranie pokojovej frekvencie a krivka tepovej frekvencie
•Meranie dychových cyklov a priemerná dychová frekvencia
•Výskyt chrápania a celkový čas chrápania
•Celkové zotavenie a regenerácia tela


Dáta z aplikácie

Grafické znázornenie nameraných hodnôt

Využívaný vrcholovými športovcami a profesionálmi

V súčasnej dobe je Emfit QS Active WiFi jediný monitor, ktorý dokáže zaznamenať variabilitu srdcového tepu (HRV). Je dokázané, že HRV je dobrým ukazovateľom zdravia, mentálnej pohody, užitočným pomocníkom je aj v oblasti vrcholového športu. Jasne vám povie, či je vo vašom tele stres alebo pokoj. Dobrá kondícia je indikovaná vysokou variabilitou – prostredníctvom aplikácie v smartfóne zobrazíte všetky namerané hodnoty formou grafu.

V poslednej dobe sa monitor spánku Emfit QS Active WiFi stal veľmi obľúbený vo svete športu. Športovci si vďaka nemu môžu efektívne plánovať tréningy – napríklad sledovať dobu odpočinku a zotavenia po cvičení, optimálny čas pre tréning či súťaž alebo sa vyhnúť pretrénovaniu. 


Obsah balenia:

1× Emfit QS monitor spánku pod matrac s WiFi
1× USB napájací adaptér
1× Adaptér do zásuvky
1× Používateľský manuál v angličtine
1× Návod na sprevádzkovanie v angličtine


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky monitory spánku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emfit QS Active Wi-Fi monitor spánku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emfit QS Active Wi-Fi-Monitor für den Schlaf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emfit QS Active Wi-Fi-Monitor für den Schlaf. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emfit QS Aktív Wi-Fi monitor az alváshoz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií