AD elektro AD elektro

EMOS 170 HD T2 HEVC H.265

Zobraziť katalóg
EMOS 170 HD T2 HEVC H.265
4,4 99 hodnotení
Set-top box DVB-T2/C (H.265/HEVC), Full HD, HDMI, SCART, LAN a USB, timeshift a epg, záznam na externý disk a flash disk
Kód:  EMDVt1a Produktové číslo:  2520236000 Stránky výrobcu

EMOS 170 HD T2 HEVC H.265

Prechod na nový typ digitálneho pozemného vysielania sa už čoskoro dotkne väčšiny z nás – najneskôr v júni 2020. Aj keď sa môže zdať, že máme ešte dosť času, utečie to ako voda. A kto nebude pripravený, bude prekvapený.


Štandard DVB-T naďalej funguje, ale už teraz značne obmedzene. Preto na nič nečakajte a zmodernizujte svoj domov ešte dnes. Nech sa nasledujúce roky zbytočne neokrádate o dokonalý obraz.


EMOS

Značka EMOS existuje na európskom trhu od roku 1991. Skupina EMOS má sídlo v Českej republike a ponúka širokú škálu elektro tovar určenú ako pre bežných používateľov, tak pre náročných profesionálov.

Spoločnými prvkami všetkých produktoch EMOS sú funkčnosť, spoľahlivosť a vysoká úroveň kvality. EMOS je tiež exkluzívnym distribútorom značky GP Batteries, ktorú ponúka na českom, slovenskom, maďarskom, slovinskom a chorvátskom trhu.


Emos EM170 – Ten pravý prijímač DVB-T2

Set-top box EMOS EM170 H265 vie prijímať súčasné digitálne vysielanie DVB-T aj nadchádzajúci typ DVB-T2. Okrem toho bezproblémovo dekóduje obrazový formát H.264 i H.265 (HEVC), ktorý je k správnemu prenosu televízneho vysielania nutný. Vďaka tomu si užijete svoje obľúbené seriály a filmy vo Full HD kvalite.


Multimediálne centrum

Nie je to len tak obyčajný set-top box, ale špičkové multimediálne centrum, ktoré vám poskytne tisíce hodín zábavy. Okrem 1 000 televíznych kanálov naladíte aj veľa rádiových staníc, prehráte si filmy a hudbu z USB disku, pustíte si online video alebo si užijete prezentáciu fotografií s hudobným sprievodom.


Jednoduchá inštalácia

EMOS EM170 H265 bez problémov prepojíte s akýmkoľvek televízorom, anténou i ďalšou elektronikou vďaka množstvu vstupov a výstupov na jeho zadnej strane. Ak ho navyše pripojíte k internetu, získate tak kvalitný set-top box s interaktívnymi multimediálnymi funkciami. Po zapojení hravo zvládnete aj jeho sprevádzkovanie – pomôže vám s ním intuitívne slovenské menu, inštalačný sprievodca a automatické ladenie programov.


Prehrávajte aj nahrávajte na USB

Na prednej strane tohto modelu nájdete vstup, do ktorého pripojíte USB alebo externý disk (s veľkosťou až 1 TB). Tak si kedykoľvek premietnete svoje milované filmy alebo seriály – na širokouhlej obrazovke a bez reklám. Rovnako tak si na neho nahráte akýkoľvek program priamo z televízora. Začiatok a koniec nahrávania si buď sami postrážite, alebo využijete funkciu „časovač“. S jeho pomocou sa nahrávanie zapne a vypne automaticky, pokojne aj v pravidelnom časovom intervale a na 2 kanáloch súčasne (v rámci jedného multiplexu).


Inteligentný ovládač súčasťou balenia

Priložené diaľkové ovládanie s dlhým dosahom predstavuje bránu takmer neobmedzených možností. Jeho prostredníctvom ľahko zeditujete programy a nastavíte si svoje obľúbené, otvorte 7-dňového programového sprievodcu (EPG), pozriete sa na predpoveď počasia alebo sa zasnívate v Google mapách.


Poteší všetkých svedomitých rodičov

Zoznam naladených kanálov jednoducho premazať alebo k deťom nevhodným staniciam nastavíte heslo. Tak sami ovplyvníte, čo vaše dieťa na televízori sleduje. A ak chcete mať pod kontrolou aj čas, ktorý pred obrazovkou trávia, zamerajte sa na funkciu rodičovský zámok. Tak si jednoducho zaheslujete celý set-top box.


Set-top box s certifikátom

Len u digitálnych TV prijímačov s certifikátom „DVB-T2 overené“ máte istotu, že tento typ vysielania naozaj vie dekódovať. České Radiokomunikace as ho udeľujú len set-top boxom, ktoré uspeli v nezávislých testoch. EMOS EM170 H265 je jedným z nich.


Podporované formáty:

Video: .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg2, mpeg4, MPEG1, h264
Zvuk: mp3, aac, m4a, mpa
Foto: jpeg, bmp, png
Titulky: srt

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim Vas, ako je mozne, ked dam ladenie tak mi najde 8 kanalov pritom su tam menej zname,ziadne ct,prima tam nie su(zakladna ponuka) mam prepojeny box s tv(hdmi kabel)cim to je?,dakujem za odpoved

Dobry den, na stranke vyrobcu sa pise, ze sa daju sledovat aj IP kamery, je to pravda? Dakujem

Umí toto zařízení přehrávat videa z Youtube?

Dobrý den, připojil jsem přes HDMi kabel k tv a nefunguje zvuk i přes nastaveni odzkoušet jsem dva kabely a prohodil i settop box Koupil jsem dva. Přes SCART sice funguje, ale potřebuji HDMi.

Který z nabízených set top boxu umí dálkovým ovladačem zapnou i televizor?

Dobrý den je možné sledovat Hbo go? Ideálně aplikace...

Dobrý den, stačí zakoupit tenhle setobox a půjde mi dvb t2 a programy v HD?

Zdraví tento setobox nedpručuji mám špatně zkušenosti byl třikrát na reklamaci ohledně načtení IP adresy.Pak mi vrátili peníze.

Dobrý deň, chcem sa opýtať EMOS 170 HD T2 HEVC H.265 set box sa dá použiť pre kartu IRDETO? Chcela by som si objednať ale potrebujem set box mpeg4 /to som našla v popise/ ale pre kartu Irdeto. Za informáciu Vám ďakujem. S pozdravom Hatalová

Dobry den, HDMI kabel asi neni soucasti baleni? Dekuji

123...
Diskusia a poradňa k EMOS 170 HD T2 HEVC H.265
Príslušenstvo pre EMOS 170 HD T2 HEVC H.265 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS 170 HD T2 HEVC H.265. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emos EM170. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emos EM170. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emos EM170 DVB-T vevő.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií