AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EMOS - Domáca bezdrôtová meteostanica E8835

Zobraziť katalóg
EMOS - Domáca bezdrôtová meteostanica E8835
4,4 17 hodnotení
Meteostanica , s predpoveďou počasia, na stenu a na stôl, bezdrôtový senzor, LCD displej, opakované budenie, hodiny, budík a dátum, so sledovaním aktuálneho počasia, meranie vnútornej a vonkajšej teploty, barometrického tlaku
Kód:  emos19006 Produktové číslo:  2606161000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EMOS - Domáca bezdrôtová meteostanica E8835 Predaj skončil

EMOS - Domáca bezdrôtová meteostanica E8835

Domáca bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 skvele poslúži na sledovanie aktuálneho počasia a jeho budúceho vývoja. Stanica sa automaticky koriguje na základe prijímaného rádiového signálu DCF, vďaka čomu sú výstupné dáta maximálne presné. Okrem aktuálneho počasia vás domáca bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 informuje tiež o vývoji počasia v horizonte 24 hodín a k dispozícii je rovnako praktický barometer. Ikona tváre poskytuje informácie o aktuálnej vlhkosti, zatiaľ čo praktický výklopný stojan umožní jednoduché nastavenie do požadovanej polohy. Domáca bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 je dodávaná s vonkajším senzorom E08835 a na činnosť využíva mikrotužkové batérie.

Kľúčové vlastnosti domácej bezdrôtovej meteostanice EMOS E8835

  • Ikona tváre informuje o aktuálnej vlhkosti
  • Praktický výklopný stojan umožní pohodlné umiestnenie meteostanice EMOS E8835
  • Predpoveď počasia v horizonte 24 hodín
  • Prijímanie rádiového signálu DCF pre maximálne presné výsledky
  • Činnosť meteostanice na mikrotužkové batérie
  • Barometer na meranie atmosférického tlaku
  • Meteostanica EMOS E8835 je dodávaná s vonkajším senzorom E08835
EMOS E8835

Bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 využíva automatickú korekciu na presné meranie

Na základe prijímaného rádiového signálu DCF sa bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 automaticky koriguje, takže sú dáta maximálne presné. Meteostanica poskytuje aktuálne informácie o vnútornej a vonkajšej teplote, vlhkosti vzduchu a čase. Okrem toho pravidelne zaznamenáva minimá a maximá pre váš dokonalý prehľad o nameraných hodnotách.

EMOS E8835

Citlivé senzory zaistia dokonalé výsledky

Domáca bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 je dodávaná s vonkajším snímačom E08835, s ktorým komunikuje až do vzdialenosti 60 m. Spojenie je veľmi presné a plne bezdrôtové. Snímač odolá aj vode, ale mal by byť umiestnený pod strechou. Pre ešte lepšie výsledky možno dokúpiť 2 ďalšie snímače a využiť tak celkovo 3 snímače naraz. Namerané údaje sa zobrazujú na displeji, ktorý možno zapínať manuálne aj v automatickej rotácii.

EMOS E8835

Smartová meteostanica EMOS E8835 využíva na činnosť AAA batérie

Smartová meteostanica EMOS E8835 využíva na činnosť mikrotužkové batérie. Do meteostanice sa vkladajú 3 AAA a do snímača 2 AAA batérie. Tlačidlo SNOOZE/LIGHT zapína osvetlenie displeja na 5 sekúnd, takže batérie vydržia veľmi dlho. Smartová meteostanica EMOS E8835 je určená na jednorazové (alkalické) batérie s napätím 1,5 V. Nabíjacie batérie s napätím 1,2 V sú pre prístroj nedostatočné.

Domáca bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 poskytuje podrobnú predpoveď na 24 hodín

Domáca bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 predpovedá počasie v horizonte 24 hodín. Vďaka tomu získate dokonalý prehľad o počasí v okruhu 15 – 20 km. Displej meteostanice EMOS E8835 navyše ponúka celkovo 7 ikon, ktoré zobrazujú rôzne informácie o počasí. K dispozícii je tiež barometer na presné meranie atmosférického tlaku, ktorého vývoj za posledných 12 hodín je zobrazovaný na prehľadnom grafe.

Ikona tváre ukazuje aktuálnu vlhkosť

Vďaka praktickej ikone tváre si domáca bezdrôtová meteostanica EMOS E8835 poradí s výberom správneho oblečenia. Ikona sleduje aktuálnu pocitovú teplotu a na jej základe mení druhy tváre. Ak dosiahne napríklad pri teplote nad 20 °C vlhkosť 60 %, meteostanica EMOS E8835 vás upozorní smutným emotikonom. V tom prípade je ideálne siahnuť po ľahkom a vzdušnom oblečení.

Vďaka praktického stojanu umiestnite meteostanicu EMOS E8835 kdekoľvek

Zadná časť meteostanice EMOS E8835 je vybavená výklopným stojanom na pohodlné nastavenie do požadovanej pozície. Meteostanicu EMOS E8835 môžete podľa potreby umiestniť na parapet, nočný stolík či obývaciu stenu, ale prostredníctvom 2 malých skrutiek ju možno jednoducho pripevniť aj na stenu.


Parametre a špecifikácia

Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Počasie
aktuálne, predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
barometrický tlak, Teplota Hotovo!

Batéria

Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Určenie

Počasie
aktuálne, predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
barometrický tlak, Teplota Hotovo!
Funkcie
Opakované budenie, Budík Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice
Na stenu, Na stôl Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jsou baterie součástí balení? Jak je napájeno čidlo?

Dobrý den, lze na meteostanici E8835 sledovat údaje i bez zmáčknutí tlačítka, či je obrazovka zatmavená bez možnosti si přečíst údaje o počasí? Děkuji za odpověď právě

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat , zda tato meteostanice umí zobrazit minimální a maximální naměřenou teplotu , případně jak tento údaj vyvolat . Případně mi prosím navrhněte jinou meteostanici ( s přídavným čidlem pro zobrazení venkovní teploty ) Moc děkuji , Š. R.

Dobrý den, jak dlouhá je napájecí šňůra?

Meteostanice funguje dle předpokladů. Kromě možnosti vypnout zvuk, který je velmi hlasitý, při stisku čehokoli mě trápí ještě jedna věc. Stanice cca 2-3 denně přepne z nastaveného kanálu externího čidla na příjem jiného, často nic neukazuje, dnes např. ukazoval 68,8°C je to normální? Zkoušel jsem měnit vysílací kanály, stanice a čidlo jsou cca 2 m od sebe přes okno.

pořídil jsem si tuhle meteostanici a mám problém s tím že ukazuje špatně vnitřní teplotu,podle ostatních teploměru to lže o 1°C tak bych se chtěl zeptat jak je to možné? dá se to nějak přenastavit,nebo nechat vyměnit?

Dobrý den, je možné k této meteostanici dokoupit bezdrátový senzor?

Jaké doporučujete k této meteostanici externí senzory. Čtu, že externí senzor, který je dodán s meteostanicí, neměří venkovní vlhkost. Rád bych senzor s měřením vlhkosti.

Diskusia a poradňa k EMOS - Domáca bezdrôtová meteostanica E8835
Príslušenstvo pre EMOS - Domáca bezdrôtová meteostanica E8835 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Domácí bezdrátová meteostanice E8835. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS Funk-Heimwetterstation E8835. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS Funk-Heimwetterstation E8835. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS vezeték nélküli otthoni meteorológiai állomás E8835.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií