PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Emos E5061 + káva

Zobraziť katalóg
Emos E5061 + káva
5 1 hodnotení
Meteostanica bezdrôtová, vnútorná teplota, hodiny, budík, dátum, kalendár, rádiom riadený čas, predpoveď počasia, dosah snímača až 50m, 3x AA
Kód:  HM469f Produktové číslo:  2606145010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Emos E5061 + káva

Ak by ste mali radi prehled nielen o teplote v byte, ale napríklad aj o vlhkosti vzduchu, mohla by sa vám hodiť malá domáce meteostanice. Okrem iných údajov budete mať zároveň prehled o tom, aké je momentálne klímu v miestnosti a aké je počasie vonku. Hodnotu vonkajšej teploty v jednotkách ° C alebo ° F získate pomocou bezdrôtového senzoru s metrovou drôtovú sondou. Dosah snímača, ktoré je súčasťou balenia, je až 50 m vo voľnom priestore, dokúpiť a zapojiť potom môžete ešte ďalšie dve. Stanice zvládne odvodiť a znázorniť z nameraných hodnôt aj jednoduchú predpoveď počasia. Uvádzaný dátum a čas je riadený rádiovým signálom.

vlastnosti

  • Batéria hlavnej jednotky: 3 × AA 1,5 V (nie je súčasťou balenia)
  • Batérie senzora: 2 × AAA 1,5 V (nie je súčasťou balenia)
  • Presnosť merania vlhkosti: 1%
  • Presnosť merania vonkajšej teploty: +/- 0,1 ° C
  • Presnosť merania izbovej teploty: +/- 0,1 ° C
  • Rozsah meranie vonkajšej teploty: - 50 ° C do + 70 ° C
  • Rozsah merania vnútornej teploty: 0 ° C do + 50 ° C
  • Rozsah merania vnútornej vlhkosti: 20% - 95%

Rozmery:

  • Hlavná jednotka: 155 × 110 × 55 mm
  • Senzor: 100 × 60 × 21 mm

Mimo tieto hlavné funkcie objavíte podľa priloženého návodu aj mnoho ďalších doplnkov, ako je indikátor vývoja teploty a tlaku, formát času 12/24, fázy Mesiaca, minimálna a maximálna teplota alebo kalendár. Čo sa týka vzhledu stanice, obe jej časti sú biele a všetky dáta sa vám zobrazí na LED podsvietenom displeji (12,4 × 7,9 cm) .Túto meteostanicu teraz dostanete v limitovanej edícii v darčekovom balení s kávou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

, chcela by som si kúpiť meteostanicu Emos E5061, ktorá sa pridáva s jedným čidlom senzorom avšak v popise je možnosť dokúpiť ďalšie senzory, je možné ich dokúpiť hneď s objednávkou meteostanice?

Diskusia a poradňa k Emos E5061 + káva
Príslušenstvo pre Emos E5061 + káva Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emos E5061 + káva. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emos E5061 + káva.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií