Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

EMOS EM-022 LTE DVB-T2

Zobraziť katalóg
EMOS EM-022 LTE DVB-T2
4,3 50 hodnotení
TV anténa izbová, DVB-T, DVB-T2, DAB a FM, zisk 20 dBi, príjem v uhle 180°, horizontálna a vertikálna polarizácia, Koax vidlica, LTE filter a zosilňovač, príjem z viacerých vysielačov, USB
Kód:  EMO005e Produktové číslo:  2702024000 Stránky výrobcu

EMOS EM-022 LTE DVB-T2


Izbová anténa EMOS UVR-AV022 LTE je perfektná na príjem pozemného digitálneho DVB-T a DVB-T2 televízneho signálu, analógového FM rádia a digitálneho DAB rádia. S nepríjemným rušením si poradí vstavaný nízkošumový zosilňovač s LTE filtrom. Televízna anténa je kompatibilná s Full HD programami a používa horizontálnu aj vertikálnu polarizáciu. Anténa EMOS UVR-AV022 vám poskytne 180° prijímací uhol. Napájať ju možno buď samostatným adaptérom s USB konektorom alebo priamo z prijímača. V balení nájdete aj koaxiálny kábel s dĺžkou 1,5 metra.


Kľúčové vlastnosti izbovej televíznej antény EMOS UVR-AV022 LTE DVB-T2

  • Izbové využitie televíznej antény s možnosťou položenia na stôl alebo poličku vo vašom byte či karavane
  • Príjem televízneho signálu DVB-T aj DVB-T2 a rádiového signálu DAB, DAB+ a FM
  • Nastavovanie polohy pomocou vertikálnej a horizontálnej polarizácie
  • Prijímací uhol je 180°
  • Anténa je vybavená LTE filtrom, ktorý eliminuje rušivý signál mobilných operátorov
  • So vstavaným nízkošumovým zosilňovačom signálu vás už nič nebude rušiť pri sledovaní
  • Televízna anténa EMOS UVR-AV022 dokáže prijímať signál aj z viacerých vysielačov
  • Rovnako spoľahlivo zachytí aj Full HD vysielanie
  • Rozsah frekvencií: 87,5 – 230 MHz, 470 – 790 MHz
  • Rozmery izbovej antény EMOS UVR-AV022 sú 110 × 290 × 220 mm
  • Okrem klasickej 230 V zásuvky možno napájať televíznu anténu EMOS UVR-AV022 cez USB zdroj, ktorý je spoločne s USB káblom súčasťou balenia
  • Ďalej v balení nájdete aj 1,5 m dlhý koaxiálny kábel

Izbová anténa, ktorá chytá aj rádiový signál

Ak budete mať práve náladu na sledovanie svojho obľúbeného programu alebo napríklad počúvanie pesničiek z rádia, v oboch prípadoch vám izbová anténa EMOS UVR-AV022 vyjde v ústrety. Spoľahlivo prijíma televízny signál DVB-T aj DVB-T2 a tiež rádia s FM a DAB frekvenciou v širokom uhle 180°. S možnosťou horizontálnej i vertikálnej polarizácie budete mať anténu EMOS UVR-AV022 nastavenú do ideálneho uhla za chvíľku.

S anténou EMOS UVR-AV022 si užijete príjem signálu v tej najvyššej kvalite

Od izbovej antény EMOS UVR-AV022 očakávajte tú najvyššiu kvalitu nielen vďaka jej celokovovému telu, ale aj vstavanému nízkošumovému zosilňovaču so samostatným zdrojom, ktorý izoluje všetky rušivé signály. Iste vás tiež poteší, že anténa EMOS UVR-AV022 je chopná prijímať Full HD vysielanie.

Pri sledovaní či počúvaní vás nebude nič rušiť

Často ste mohli zažiť problémy s rušivým signálom mobilných operátorov, ktorý dokáže pri sledovaní vášho obľúbeného programu naozaj liezť na nervy. S anténou EMOS UVR-AV022 sa žiadnych takých nepríjemností nemusíte obávať, pretože je vybavená LTE filtrom, ktorý sa postará o vaše pokojné chvíľky oddychu bez rušivých vplyvov. Okrem toho dokáže prijímať signál aj z viacerých vysielačov. Anténu môžete postaviť doma na stôl alebo položiť na policu vo vašom karavane či obytnom dome. Funkčnosť antény EMOS UVR-AV022 to nijako neovplyvní.

Anténu EMOS UVR-AV022 možno napájať aj cez USB

Či už v obytnom voze alebo pri dovolenke na lodi, anténa EMOS UVR-AV022 vám perfektne poslúži kdekoľvek. Aj keď nebudete mať prístup ku klasickej sieťovej prípojke na 230 V anténu budete môcť používať, pretože ju môžete napájať pomocou USB adaptéra. Tento napájací USB zdroj je spoločne s USB káblom súčasťou balenia izbovej antény EMOS UVR-AV022. Ten potom stačí pripojiť k USB portu priamo vo vašom televízore či set-top boxe. Navyše v balení nájdete aj koaxiálny kábel s dĺžkou 1,5 metra, s ktorým bude inštalácia antény hračkou aj pre úplných amatérov.


V súlade so smernicou 2014/53/EU, upravujúcou okrem iného parametre televízneho vysielacieho pásma, je reálny maximálny zisk televíznych antén 20 dBi. Vyššie hodnoty nie sú reálne využiteľné.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Izbová Hotovo!
Vlastnosti
Príjem z viacerých vysielačov, Pre karavany, obytné vozy Hotovo!
Výbava
LTE filter, zosilňovač Hotovo!
Vstupy a výstupy
Koax vidlica Hotovo!
Napájanie
USB Hotovo!

Použitie a vlastnosti

Použitie
Izbová Hotovo!
Vlastnosti
Príjem z viacerých vysielačov, Pre karavany, obytné vozy Hotovo!

Výbava

Výbava
LTE filter, zosilňovač Hotovo!
Vstupy a výstupy
Koax vidlica Hotovo!
Napájanie
USB Hotovo!

Príjem signálu

Príjem signálu
DVB-T, DVB-T2, DAB, FM Hotovo!

Pokročilé parametre

Zisk
20 dBi Hotovo!
Prijímací uhol
180 ° Hotovo!
Polarizácia
Horizontálna, Vertikálna Hotovo!

Rozmery

Výška
29 cm Hotovo!
Šírka
22 cm Hotovo!
Hĺbka
11 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda tato anténa jde použít i jako rozvod signálu po bytě? Vstup do této antény by byl přes koax z venkovní antény a RF by se přenášel signál na jinou anténu v bytě, která by byla připojena přes koax. Plnila by tato anténa takovouto funkci? Děkuji

Když bydlím v 1. patře na Heyrovského, a umístím anténu v pokoji, budu mít dobrý příjem?

EMOS UVR-AV022 LTE DVB-T2 eobry den, shanim neco k stare tv bude toto stacit aby tv fungovala dekuji

Dobrý deň, viete mi prosím poskytnúť údaje o dĺžke káblov v balení? Ďakujem.

Dobrý deň. Prosím vás je táto anténa určená aj na prijem radiových staníc FM pre hifi systém Panasonic SA MAX 3500 ? Ďakujem

Dobrý den! Jak se, prosím, tato anténa propojí s TV přijímačem, resp. se set-top-boxem? Na přiložených obrázcích nenacházím výstup pro koaxiál. Děkuji.

Dobrý den. Objednal jsem tuto anténu, ale byl mi dodán jiný typ - EM-022, který má zisk 20 dBi. Zajímalo by mě jak je možné, že jsem dostal jiný model.

Dobrý den. Mám tuto anténu a rozbil se mi adaptér na 230V. Je to model CR-DC 6-300, 6V 300mA. Dá se náhradní sehnat přes Alzu. Nebo někde jinde?

Dobrý den, když umístí anténu v podkrovním pokoji, lze na ni chytat signál i z nižšího patra? Ať nemusím nakupovat 3 antény na 3 televize? Děkuji. Geryková Silvie

Dobrý den, je ta antena vhodná i do pokoje (do bytu) ? Děkuji předem

12
Diskusia a poradňa k EMOS EM-022 LTE DVB-T2
Príslušenstvo pre EMOS EM-022 LTE DVB-T2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS UVR-AV022 LTE DVB-T2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS EM-022 LTE DVB-T2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS EM-022 LTE DVB-T2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS EM-022 LTE DVB-T2.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií