Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Emos EM180

Zobraziť katalóg
Emos EM180
4,3 35 hodnotení
Set-top box DVB-T2/C (H.265/HEVC), Full HD, HDMI, SCART a USB, timeshift a epg, záznam na externý disk a flash disk
Kód:  EMDVt1b Produktové číslo:  2520236200 Stránky výrobcu

Emos EM180

Nečakajte, až s vami vybabrú - prejdite na DVB-T2 už teraz

Prechod na nový typ digitálneho pozemného vysielania sa už čoskoro dotkne väčšiny z nás - najneskôr v júni 2020. Aj keď samôže zdať, že máme ešte dosť času, utečie to ako voda. A kto nebude pripravený, bude prekvapený.

Standard DVB-T naďalej funguje, ale už teraz značne obmedzene. Na filmy v HD kvalite sa na televízii od septembra 2018 pozriete len so set-top boxom, ktorý vie prijímať DVB-T2. Preto na nič nečakajte a zmodernizujte svoj domov ešte dnes. Nech sa nasledujúce roky zbytočne neokrádate o dokonalý obraz.


Ten pravý prijímač DVB-T aj DVB-T2

Set-top box EMOS EM170 H265 vie prijímať súčasné digitálne vysielanie DVB-T aj nadchádzajúci typ DVB-T2. Okrem toho bezproblémovo dekóduje obrazový formát H.264 aj H.265 (HEVC), ktorý je na správny prenos televízneho vysielania nutný. Vďaka tomu si užijete svoje obľúbené seriály a filmy vo Full HD kvalite.


Nie je to len tak obyčajný set-top box, ale špičkové multimediálne centrum, ktoré vám poskytne tisíce hodín zábavy. Okrem 1 000 televíznych kanálov naladíte aj veľa rádiových staníc, prehráte si filmy a hudbu z USB disku alebo si užijete prezentáciu fotografií s hudobným sprievodom.

Jednoduchá inštalácia

Set-top box EMOS EM180 bez problémov prepojíte s akoukoľvek televíziou, anténou aj ďalšou elektronikou vďaka množstvu vstupov a výstupov na jeho zadnej strane. Po zapojení hravo zvládnete aj jeho sprevádzkovanie - pomôže vám s ním intuitívne slovenské menu (s bezchybným prekladom), inštalačný sprievodca a automatické ladenie programov.

Prehrávajte aj nahrávajte na USB

Na prednej strane tohto modelu nájdete vstup, do ktorého pripojíte USB alebo externý disk (s veľkosťou až 1 TB). Kedykoľvek si tak premietnete svoje milované filmy alebo seriály - na širokouhlej obrazovke a bez reklám. Na USB tiež nahráte filmy z TV bežiaceho na 2 kanáloch súčasne (v rámci jedného multiplexu), zatiaľ čo 3. stanicu pri tom budete sledovať. Začiatok a koniec nahrávania si buď sami postrážite, alebo využijete funkciu „časovač“. S jeho pomocou sa nahrávanie zapne a vypne automaticky, pokojne aj v pravidelnom časovom intervale.

Šikovný ovládač

Priložené diaľkové ovládanie s dlhým dosahom predstavuje bránu takmer neobmedzených možností. Prostredníctvom neho ľahko zeditujete programy, nastavíte si svoje obľúbené a otvoríte 7-dňového programového sprievodcu (EPG). Set-top box pohotovo reaguje na povely ovládača, preto vám umožňuje veľmi rýchle prepínanie medzi kanálmi.

Poteší všetkých svedomitých rodičov

Zoznam naladených kanálov jednoducho preriedite alebo k deťom nevhodným staniciam nastavíte heslo. Tak sami ovplyvníte, čo vaše dieťa v televízii sleduje. A ak chcete mať pod kontrolou aj čas, ktorý pred obrazovkou trávia, zamerajte sa na funkciu rodičovský zámok. Tak si jednoducho zaheslujete celý set-top box.

Set-top box s certifikátom

Len pri digitálnych TV prijímačoch s certifikátom „DVB-T2 overené“ máte istotu, že tento typ vysielania naozaj vie dekódovať. České Rádiokomunikácie a.s. ho udeľujú len set-top boxom, ktoré uspeli v nezávislých testoch. EMOS EM180 je jedným z nich.

Doplňujúce informácie:

Podporované formáty:
Video: .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg2, mpeg4, mpeg1, h264
Zvuk: mp3, aac, m4a, mpa, wav, wma
Foto: jpeg, bmp, png, gif, tiff


Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

1) V jakém formátu ukládá nahrávky na HDD ? 2) Jak velký HDD zvládne ? Předpokládám, že odpověď Alzy bude - výrobce neudává- :-(

Ma aj DVB/ C turner

Dobrý den. Jaký je rozdil mezi set boxem s a bez H.265. Co vlastně znamená H.265 a je lepší si set box koupit s nebo bez H.265. Děkuji Honza

Dobry den,v navodu se pise az 1000 programu? Mam dotaz o jake jde,?

.

Dobrý den. Je nutné koupit k setboxu anténu? Děkuji za odpověď

Dobrý den. Víte někdo, kolik záznamů lze zadat do časovače nahrávání?

Zapojil jsem vše dle návodu, propojení přes HDMI kabel,anténa připojena (na TV funkční) a stejně hlásí že nemá signál. Můžete poradit?

Dobrý den, v čem je lepší než levnější "EMOS 170 HD T2 HEVC H.265"? Děkuji

Dobrý den.Je možné nahrávat i to, na co se nekoukám a plánovat nahrávání, když třeba nejsem doma? Má tento set top box 2 tunery? Děkuji za odpověď na mail [email protected] Richterová

12
Diskusia a poradňa k Emos EM180
Príslušenstvo pre Emos EM180 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS 180 HD T2 HEVC H.265. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emos EM180. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emos EM180. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS 180 HD T2 HEVC H.265.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií